Çok defa denedim konuşmayı ama huyundan vazgeçmiyorBu durumdan rahatsız olduğunu sakin bir şekilde belirt, belki farkında değildir seni kısıtladığının.
Çok defa denedim konuşmayı ama huyundan vazgeçmiyor
Sende öyle yap o zaman ben beğeniyorum de..Bu erkeklerin özgüvenlerine hastayım ya ama malesef biz kızlar bunu yapamıyoruz kafamıza takıp üzülüyoruz..O dedi diye kendi beğendiğin şeyi çıkarırsan o zaman asla ipleri geri alamazsınOnuda yaptım bi kere. Ben beğeniyorum dedi geçti gitti.ama ben acaba gerçekten olmadımıki diye düşünüp vazgeçiyorum.ipleri biraz fazla verdim eline.şimdi nasıl geri alıcam bilmiyorum
Dik durmam lazım karşısında ama yapamadım bu zamana kadar.
Siz evlimiSiniz? Eger evetse kac senelik :)O senin eşin dusmanin degil. Bence dusunme sekliniz cok yanlis kizlar. Bir iliskide yapici olmak lazim. Bi kere "ipleri eline almak" tabiri cok cirkin. Erkek evin diregidir kadinda o evi ceviren kisidir. Esini karsina degil yanina al.
Onunla konusman lazim. Sakin bi zamaninizda beraber oturup yolunda gitmeyen seyleri anlatmaniz lazim birbirinize. Eger sen fikrini soylemiyosan esinde rahatsiz olmadigini anlar. Uygun bi dille anlatmak yerine onu karsina alip plan uygulamaya calismak onu senden sogutur. Herseyi apacik soyle. Sen bunu yapmakta zorlaniyosun cunku esini uzmek istemiyosun. Ama soylemezsende kendin uzuleceksin bu yuzden soylemen lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?