esimin tavri ? dogru mu siZCE

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kizlar benim derdim kaynana. Biraz problem yasadik daha sonra ara duzeldi ama ben o olaylardan sonra cok kirildim ve bitaz mesafe koydum araya haliyle
Esim de annesine demis ki siz benim esimi sevmezseniz bi daha yaniniza getirmem sever iyi olursaniz getiririm demis kaynana da hic benim yuzume gulmuyo demis esim de ondan ben istedim oyle yapmasini sevmezseniz daha getirmem siZE demis. Simdi benim aklima takilan su kaynana zaten beni sevmiyor ki esim getirmem diyince canina minnet olmaz mi esim seni korudum diyo ama bence oyle degil sonucta bende gelmem dememis karimi getirmem demis
Sizce ????

bence mantıklı, siz onu-o sizi sevmiyorsa görüşmezsiniz. neden eşinin de gitmesini istemiyorsun ki? sadece oğullarını görmek için sana katlanmaları seni mutlu mu edecek?

Kimse bana katlanmak zorunda degil ama kaynana ben kaynanaligimi yaparim elbet diyorsa esim beni korumak zorunda !!!

zaten sevmiyorsanız görüşmeyin demiş, daha ne yapacak ki? eşimi istemiyorsanız ben de gelmem demesi sizi mutlu edecek belki ama, k.valideniz eşinizin annesi.. ayrıca bu sizi korumak olmaz, kendisi ile şantaj yaparak, sizi zorla kabul ettirmek olur.. madem o k.validelik yapacak gitmeyin o zaman.. bence en iyi korunma şekli bu :34:

Sizce beni korumus mu peki onların gozunde

elbette korumuş oluyor...
burda ne hikayeler okuyoruz eşlerin kimisi benim hatırım için katlan annemlere diyor
kimi de daha ileri giderek eşini kırıp hatta sövüp dövüp annemlere gidilecek o kadar diyor
bazılarıda ne annesinden ne eşinden olamıyor iki arada bir derede oluyor
siz çok şanslısınız ki eşiniz annesine resti çekmiş ...

Son düzenleme:
Eşinizin davranışı gayet mantıklı,siz istemiyorsanız görüşmezsiniz ama eşiniz ailesi ile görüşmek zorunda çünkü onlar anne ve babası bu durumda eşiniz sizi korumuş oluyor.

Bence de esiniz dogru davranmis sizi istemediginiz birseye maruz birakmamak adina... Tercih yapmak zorunda birakmayin esinizi.. Gitsin gorsun sizi uzmedigi surece bu mevzular yuzunden kafaniza takmayin ki sizin arkanizdaymis..

Back
X