Merhaba hanımlar. Nişanlım ve ben farklı şehirlere atanmış öğretmenlerdik. 3 yıldır birlikteydik, evlenme kararı aldık.Ağustğsta düğünümüz var ancak eş durumu için nikahı pazartesi günü kıydık.İkimiz de ailelerimizin yanındayız düğüne kadar.Bugün kendisi beni arayıp 'kardeşim ailecek tatil ayarlamış, evlenmeden önce son kez tatile çıkalım dedi.İstersen sen de gel' dedi.Benim gitmem imkansız. Onun da gitmesini istemedim, düğüne az kalmışken hazırlıklar için koşturmamız gerekiyor ve zaten 1 ay sonra birlikte balayına gideceğiz. Sözümü dinlemeyip etmediği laf kalmadı.Oysa ki ailesini yanında yüzyüzeyken 'ben sensiz hiçbi yere gitmem' diyordu.Ayrı şehirlerdeyken bir yere giderken izin alıyordu vs. Bugün kavga esnasında 'daha eşiği geçmedik, sen kim oluyorsun da bana karışıyorsun' gibi laflar etti.Eğer giderse, gittiği süre zarfında onunla konuşmayacağımı söyledim, doğru bi karar mı bu? Kavgadan sonra normal şekilde konuşmaya çalıştı,cevap vermedim.Sizce benim ona bu konuda izin vermeme hakkım yok mu? Ayrıca beni takmayıp bu şekilde davrandığı için ailesinden akıl alıyor olabilir mi?