Eşimin tavrı

sarkoziy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
1
0
1
33
Merhaba hanımlar. Nişanlım ve ben farklı şehirlere atanmış öğretmenlerdik. 3 yıldır birlikteydik, evlenme kararı aldık.Ağustğsta düğünümüz var ancak eş durumu için nikahı pazartesi günü kıydık.İkimiz de ailelerimizin yanındayız düğüne kadar.Bugün kendisi beni arayıp 'kardeşim ailecek tatil ayarlamış, evlenmeden önce son kez tatile çıkalım dedi.İstersen sen de gel' dedi.Benim gitmem imkansız. Onun da gitmesini istemedim, düğüne az kalmışken hazırlıklar için koşturmamız gerekiyor ve zaten 1 ay sonra birlikte balayına gideceğiz. Sözümü dinlemeyip etmediği laf kalmadı.Oysa ki ailesini yanında yüzyüzeyken 'ben sensiz hiçbi yere gitmem' diyordu.Ayrı şehirlerdeyken bir yere giderken izin alıyordu vs. Bugün kavga esnasında 'daha eşiği geçmedik, sen kim oluyorsun da bana karışıyorsun' gibi laflar etti.Eğer giderse, gittiği süre zarfında onunla konuşmayacağımı söyledim, doğru bi karar mı bu? Kavgadan sonra normal şekilde konuşmaya çalıştı,cevap vermedim.Sizce benim ona bu konuda izin vermeme hakkım yok mu? Ayrıca beni takmayıp bu şekilde davrandığı için ailesinden akıl alıyor olabilir mi?

Adam gitsin boşver, hazırlıklar biraz beklesin, sen de git bi tatil yap, klasik evlilik iyi olsa ana babamız mutlu olurdu, sık boğaza gerek yok.
Arti bir ama ben olsam o lafin ustune biraz kafa dinlemem lazim sonucta esigi gecmedik der baska yere giderim tatile. Soylenecek laf var soylenmeyecek laf var.

Arti bir ama ben olsam o lafin ustune biraz kafa dinlemem lazim sonucta esigi gecmedik der baska yere giderim tatile. Soylenecek laf var soylenmeyecek laf var.
Aynen başka yere git demek istedim ben de. Bizim ülkemizde böyle bir olay var, erkek ayrı tatile gider ama kadın ilk tatilini balayında yapar.

Bende başka bir yere y kardeşim ya arkadaşımla giderdim gelincede ilgilenmezdim hazırlıklara kendi koştursun dursun derdim

İyi de sen gidemiyorsun adama niye mani oluyorsun? Hani arkadaşla falan gidecek olsa yine bir nebze anlayacağım ama ailecek tatile gitmesinde ne sakınca var? Daha düğün olmadan girmişsin değişik psikolojilere... yapma etme hayatı zindana çevirme evleniyorsun diye.. mutlu olmaya bak. İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzuları büyütüp seviyeyi de düşürme... adamın verdiği cevap hoş olmuş mu? Gereksiz saçma sapan kısıtlamalara girmesen duymayacaktın bu kadar kırıcı lafları

Aynen başka yere git demek istedim ben de. Bizim ülkemizde böyle bir olay var, erkek ayrı tatile gider ama kadın ilk tatilini balayında yapar.
Gercekten mi ya ilk defa duyuyorum kadinin ilk tatilini balayinda yaptigini. Anneannem bile gezmis kizliginda hic gormedim cevremde boyle sey. Gercekse yuh diyorum.

Tatile gotmesi sorun olmaz .Ama sana soyledigi kelime cok agir bana gore ilerde yasanacak buyuk problemlerin beliritisi.
Ne demek sen kimsin tapu gibi nikahli esinim deseydin
simdiden boyle yapiyirsa ilerisini sen dusun.

Daha eşiği geçmedik ne demek Allah aşkına sende evet bence de keyfin bilir diye iade etseydin lafını neyse özrünü dilet bu hususta sende git tatile daha düğüne var nasilsa

İyi de kardeşi Rus revüsü, bol direk danslı bekarlığa veda partisi ayarlamamış ki?

Gitsinler ailece tatile ne olabilir, düğün hazırlığı dediğiniz şeyi ben 40 gün içinde 1000km uzaktan halletmiştim, önünüzde daha vakit de var o açıdan.

Bilmiyorum ben olsam kendim gidemiyorsam "sefanız olsun" der geçerdim.

Ama aynı ben eşimin benden izin almasını da istemem, o ne öyle velisi gibi. Yetişkin insanlarız, kendisi de kendisine neyin yakışacağını bilir, ona izin vermek benim haddim değil, olmamalı.

Eşiği geçme muhabbeti ise buram buram testosteron kokuyor, kardeşine "X izin vermedi" demeyi yediremeyeceği için çirkefe bağlamış gibime geldi.

Genel olarak sağlıksız iletişim kuruyorsunuz, gereksiz ego çatışmalarınız var bence.

Gercekten mi ya ilk defa duyuyorum kadinin ilk tatilini balayinda yaptigini. Anneannem bile gezmis kizliginda hic gormedim cevremde boyle sey. Gercekse yuh diyorum.
Benim çevremde bile var, üniversitede çalışıyorum. Bahsettiğim bir otelde-pansiyonda kalmak, günübirlik ve akraba yanı olayı gibi düşünmedim.

Ya biz de evlendik ama ben bu kadar kosusturacak bi hazirlik yasamadim. Onun da olmasini gerektirecek her gun ne hazirligi yapiyorsunuz ki? Sizi de cagirmis ne guzel, tek basina da planlamamis ki. Gidecegi tas catlasa 1 hafta filandir zaten. 1 haftacik tek basiniza idare edebilirsiniz herhalde hazirliklari.
Bunun karsiliginda ettigi laflar cok cirkin ama. Ben olsam madem oyle mi der, onun yapmasını istemedigi her seyi yapardım. Burnundan fitil fitil getirir, o laflari soyledigine söyleyeceğine pisman ederdim.

Ailecek oldugu icin de bir problem goremedim,hem kafasini dagitmis olur. Bende evlilik hazirligindayim az bir vakit kaldi, ama gecen hafta annemi aldim tatile gittim..Bunda abes bir durum yok ki.. Acildim kafami topladim valla.. Hem seni de cagirmis daha ne olsun..Fakat uslubu cirkin..

siz ailenizle tatile gidecek olsanız ve o size gitme dese ne hissedersiniz?
ben evlilik kararımı bile sorgulardım böyle bir durumda,
ha onun da tavrı çok kaba o ayrı, ama sizin de adamın ailesiyle geçireceği tatile muhalefet etmeniz çok yersiz.

Tavriniz cok yalnış bence. Ailesi ile son kez tatil de yapmaya hakkı yok mu. Ne demek konusmam. Benim esim de dese bende sen kimsin derim. Biraz makul olunmali. 1 ay mi tatil yapacaklar dugune hazırlık yapilacak demissiniz de

Back
X