• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Tavrii

oqlusum

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
4
0
6
Kayseri
Meraba Arkadaslar Aslında Eskı Uyeyım Ama Bı Turlu Gırıs Yapamadım O Yuzden Yenı Bı hEsap Actımm Ben 6 aylık hamıleyım.Bugune kadar oyle esıme hıc nazlanmadım yok sunu ıstıyorum yok bunu dıyee ama bugun canım yaprak sarması ıstedı calısıyorum ıs yerındeyımm boyle degısık oldumm yemek ıstedım esımı aradımm ıse gec gıdecegı ıcın annesıgıle gecmıs uyuyormus orda ıste bıraz nazlanarak sarma ıstedım oda anneme sorayım varsa aksam getırırım dedı bende cok canımın ıstedıgını ve bı yerlerden almasını aksamı bekleyemecegımı belırttım hıc oralı olmadı benı tersledı heralde uykulu oyuzden bole yapıyo dedım nese ben senı 3 de uyandırırım dedım ozaman bakarsın arama benı delı telefonu kapattı o kadar uzuldum kı hassas oldugumu bılıyo ve bu cocuk sadece benım degıl sonucta herseyde askım askım dıye pesımde kosuyosun yha nese sozum ona hala konusmadık sımdı benım tepkım nasıl olmalıkı hatasını anlasınn yardımlarınız ıcın sımdıden tsk ederım arkadaslarr

Bazi erkekler boyle. Bence erkekler aşermenin nasil bir duygu oldugunu bilmiyor. Nirmal bir can cekmesi olarak goruyor. Ilk bebek mi bilmiyorum ama.erkekler de tecrubesiz oluyor sanirim. Ben de canm bisey istediginde soylerdim ve ilk zamannlar esim agirdan alir ertelerdi.ama ben simdi istiyorum derdim. Tmm o zaman birazdan cikicam derdi. Hatta bazen ne kadar istiyo.. az mi cok mu diye sorardi:)))

Ama zamanla anladi. En son istedigim sey icin aglamistim.esim bulamamisti.o olaydan sonra aserme isinin ciddi oldugunu anladi ve daha ozenli davrandi.

Ben de o zamana kadar ayni sizin gibi dusunuyordum. Ne yapmaniz gerektigine gekince.. esinizle konusun anlatin. Esiniz nasil bilmiyorim ama. Ben esime anlatmassam ve rahatsizligimi dile getirmessem o asla anlamiyordu.

erkekler aşermeyi nazlanmak olarak algılıyor ondan ağırdan almıştır çok sorun edip büyütmeyın derim

Bazi erkekler boyle. Bence erkekler aşermenin nasil bir duygu oldugunu bilmiyor. Nirmal bir can cekmesi olarak goruyor. Ilk bebek mi bilmiyorum ama.erkekler de tecrubesiz oluyor sanirim. Ben de canm bisey istediginde soylerdim ve ilk zamannlar esim agirdan alir ertelerdi.ama ben simdi istiyorum derdim. Tmm o zaman birazdan cikicam derdi. Hatta bazen ne kadar istiyo.. az mi cok mu diye sorardi:)))

Ama zamanla anladi. En son istedigim sey icin aglamistim.esim bulamamisti.o olaydan sonra aserme isinin ciddi oldugunu anladi ve daha ozenli davrandi.

Ben de o zamana kadar ayni sizin gibi dusunuyordum. Ne yapmaniz gerektigine gekince.. esinizle konusun anlatin. Esiniz nasil bilmiyorim ama. Ben esime anlatmassam ve rahatsizligimi dile getirmessem o asla anlamiyordu.

Tskler Evet ılk bebegımızz aslında ınce bırıdırr ben asermezken bıle kosup alır gelırdı heralde cıcm aylarımız gecmıss :) bende agladım ama sınırden aradı cnm zaten ama aradan 3 saat gecmıstı bırazcık pısmanlık vardı belkı kayınvalıdem olayın cıddıyetını anlatmıstırr oyuzdendır dıye dusundum bende

Tskler Evet ılk bebegımızz aslında ınce bırıdırr ben asermezken bıle kosup alır gelırdı heralde cıcm aylarımız gecmıss :) bende agladım ama sınırden aradı cnm zaten ama aradan 3 saat gecmıstı bırazcık pısmanlık vardı belkı kayınvalıdem olayın cıddıyetını anlatmıstırr oyuzdendır dıye dusundum bende

benm eşim de öyleydi. ilk hamile olduğumu öğrendikten sonra eve gelirken canın bişey istiyor mu diye sorardıç ben de yok derdim. aşermeler başlayınca söylediğimde de anlattığım gibi olurdu. hiç de öyle cicim aylarımız geçmiş diye düşünmeyin. ben evliliği hamileliğimden sonra yaşadım diyebilirim. ilk hamile kaldığımda biraz daha mı gec olsaydı acaba dedim. ama şimdi iyi ki olmuş daha erken de olabilirmiş diyorum. eşin genel olarak düşünceliyse hiç takılma derim. zamanla anlar diye düşünüyorum. benim doğumuma 1 ay kaldı... eşimin bana karşı tavırlarını görünce.. ay biraz daha sürseydi bu hamilelik diyorum :) umarım doğumdan sonra da böyle olur hep.

siz de sıkıntı etmeyin. hamilelik hormonları alt üst ediyor. ve çokkk çokk hassas oluyoruz. normalde çok önemsemeyiz isteğimiz şimdi olmadı da biraz sonra oldu diye. ama hamilelikte neden şimdi yapmadı sanki. hamileyim ben diyoruz. sanırım ohassasiyet yüzünden biraz daha fazla özen bekliyoruz. eee haklı olarakk....

BENCE aşermek çok tatlı bir şey eşinizle beraber yaşanan bir heyecan:) biraz pişman olmuş galiba siz de öpüşüp koklaşıp barışın:)

canınızı sıkmayın belkı uykulu olduğu için oyle davranmıştır. Ayılınca kendıne gelır sızde tatlı bır dılle anlatın aşermeyi anlar o da hatasını

İşyerinden 15 dk izin al, git sarmanı al ye gel
O sarma getirirse de gerek yok ben yedim çünkü bu basit bi nazlanma değil 'aş erme' de
Paşamızın annesinde yan gelip yatmasından daha önemli

Back
X