Yorumunuz çok doğru. Son bi kaç haftadır yoğun çalışıyordu mutlu etmek istedim. Ama ağız payı almak değimi vardır ya sanırım ben aldım.İşlerin hafiflediği dönemde oturup sakince konuşun. İnsanın beyni meşgulken çevresiyle çok ilgili olamıyor.
Bir de benim fikrim eşe o kadar büyük hazırlık yapmayın.
Sürpriz yapmak erkeğe yakışır.
Hediye tamam da çiçek almazdım ben olsam.
Çiçek alacaksam da hediye almam mesela.
Yani en azından bi açıp baksaydı hevesle almıştım bilmiyorum olduğu gibi kalmış hepsi orda. Veya ben kadın aklıyla detay düşünüyorum sanırım.Maneviyatla ilgilenmiş. Notunuzu okumuş, gelip sarılmış. Bence çokta üzerine gitmeyin. Belli ki yoğun ve sıkıntılı bir dönemde.
Estağfurullah arkadaşım öyle demeyin.Yorumunuz çok doğru. Son bi kaç haftadır yoğun çalışıyordu mutlu etmek istedim. Ama ağız payı almak değimi vardır ya sanırım ben aldım.
Çok düzler hatta dümdüzlerSiz esinizi kendi vereceginiz tepki ile ölcüyorsunuz. Sorun orda. Erkekler genelde cicek koklayip sevinecek türler degil
Yani fazla bişey yapıp beklentiye girmemek lazımmış al bi pasta üflesin mumunu bitsin gitsinYani genelleme yapmak istemem ama çoğu erkek çiçekten anlamaz. Çiçeği koklasın falan istemeniz bana biraz absürt geldi o sebeple, kendinizi baz alarak düşünmüş gibisiniz. Yorgunmuş, uyuyakalmış demek ki çok yoğun bir dönemden geçiyor gömlek de çıkmıştır aklından, nota bakmayıp direkt gömleğe koşsaydı da maddiyatçı derdiniz gibi hissettim. Planlarınız işlemediği için bozulmuşsunuz ama bozulacak bi şey pek yok
yani nezaketten hediyeye bakılıp teşekkür edilir,hiç hoş bir davranış değil,birisinin bana hediye verdiğini tşkr edip bi köşeye koyduğumu hayal bile edemiyorum,böyle insanları anlamak zor,ilişkinizi bilmediğimiz ve sizi tanımadığımız için bu davranışın asıl sebebini söylememiz imkansız,ama genellikle bu tarz davranışlar bir tepki olarak yapılır,neye,niçin onu siz bilebilirsiniz,ama ufak tefek şeylere genellikle takılmayın derler ya ben hep tam tersi ufak tefek ayrıntılara daha çok dikkat etmeliyiz derim,daha büyüyerek gelirler çünki,ben olsam bir konuşma yapmazdım,sitem ederdim,bidahada hediye almazdım,hediyesinide koyduğum yerden kaldırmazdım,herkes farklıdır tabiki,verdikleri tepkilerde aynı olmaz ama bunuda yapmazsın yani.Konu basit ama biraz can sıkıcı.Dün eşimin doğum günüydü , bi önceki gün hiç uyumadan iş yetiştirmeye çalıştı.Neyse onu yemeğe çıkarmayı teklif ettim fakat kibarca yorgun olduğunu evimizde olalım dedi bende tamam dedim. Pasta aldım , çiçek aldım. Hediye bi gömlek almıştım onları ayarladım. Çiçeğe güzel not yazıp gömlekle yatak odamıza bıraktım gelince görsün diye.Geldikten sonra gördü neyse pastayı üfledi etti sadece notu okuduktan sonra geldi bu bi mesaj mı bana mı öğretiyorsun nasıl yapmam gerektiğini diyerek gülüp sarıldı. Bende ne alakası var sana sevgimi gösteriyorum dedim. Yemek falan yedik yorgun olduğu için bacağımda uyudu kaldı.Neyse dedim sabah bakar heralde..
Çiçek gömlek öylece kaldı sabah da bi açıp gömleğe bakmadı çiçeği koklamadı eline aldığını bile düşünmüyorum..hızlıca hazırlanıp işe gitti..
Gerçekten çok kırıldım tamam absürt bi tepki beklemiyordum ama en azından bi açıp deneyip yalandan güzel olduğunu falan söyleyebilirdi.Soğuğum ona karşı kırgınlığımdan içimden bişey gelmiyor ? Siz olsanız nasıl bi konuşma yapardınız nasıl davranırdınız ?? Ona güzelce bu davranışının doğru olmadığını anlatmak istiyorum.
Bitsin gitsin değil de herkesi kendi içinde değerlendirmek lazım. Ben eşime sevgililik döneminde çiçek göndermiştim bi daha yapma hoşuma gitmedi demişti, iyi dedim. Sevmiyorsa sevmiyordur, sevmiyor diye bitsin gitsin diyerek geçiştirmeye gerek de yok. Gömlek konusunda haklı sayılırsınız ama o da yorgunluktandır diye düşünüyorum, canınızı sıkmayın yine deYani fazla bişey yapıp beklentiye girmemek lazımmış al bi pasta üflesin mumunu bitsin gitsin
Hadi sabah bakar dedim sabah da pek değişen bişey olmadı. Mesela nota güzel şeyler yazmıştım karşılık gelebilirdi. Hani hepsini geçtim en azından deneyebilirdi bilmiyorum yaBitsin gitsin değil de herkesi kendi içinde değerlendirmek lazım. Ben eşime sevgililik döneminde çiçek göndermiştim bi daha yapma hoşuma gitmedi demişti, iyi dedim. Sevmiyorsa sevmiyordur, sevmiyor diye bitsin gitsin diyerek geçiştirmeye gerek de yok. Gömlek konusunda haklı sayılırsınız ama o da yorgunluktandır diye düşünüyorum, canınızı sıkmayın yine de
Odun bi adam değildir genelde ama bilmiyorum. Sanırım eşip süprizlere nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Geçen sene de aynı şey geldi başıma çok donuktu hi kutladık tamam bitti gitti. Ama o süpriz yapınca ben sabahlara kadar teşekkür etmiştim şimdi düşününce.. neyse etkiye tepki olması lazım demek ki.yani nezaketten hediyeye bakılıp teşekkür edilir,hiç hoş bir davranış değil,birisinin bana hediye verdiğini tşkr edip bi köşeye koyduğumu hayal bile edemiyorum,böyle insanları anlamak zor,ilişkinizi bilmediğimiz ve sizi tanımadığımız için bu davranışın asıl sebebini söylememiz imkansız,ama genellikle bu tarz davranışlar bir tepki olarak yapılır,neye,niçin onu siz bilebilirsiniz,ama ufak tefek şeylere genellikle takılmayın derler ya ben hep tam tersi ufak tefek ayrıntılara daha çok dikkat etmeliyiz derim,daha büyüyerek gelirler çünki,ben olsam bir konuşma yapmazdım,sitem ederdim,bidahada hediye almazdım,hediyesinide koyduğum yerden kaldırmazdım,herkes farklıdır tabiki,verdikleri tepkilerde aynı olmaz ama bunuda yapmazsın yani.
Koyduğum yerden kaldırmayı düşünmüyorum.Akşamı bekleyeceğim bakalımHediyeyi merak etmesi gerekirdi bence tepki vermeyin sessizliginizi koruyun sebebi ortaya cikacaktir yorgun olabilir disarda birseye kizmis olabilir
Minnoş kalbim ne bilsin böyle olduklarınıgömleği açması hadi neyse de çiçeği koklamanızı beklemeniz bence absürt olmuş,
eşinize çiçek almayın bence, erkekler çiçekten anlamıyor,
gömleği de bugün yarın açar, erkekler bizim gibi değil, biz olsak a ne almış der merak eder açarız hemen, erkek ise altı üstü gömlek ya, gömleklerin hepsi aynı gibi bir yaklaşımla açmak aklına bile gelmeyebilir,
kısaca biz kadınlar detaya önem veririz , erkekler ise düz varlıklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?