- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
soyleniyorum o an birajiyo maksimum 15dk geri hemen kapiyo mesaj geliyo tlf caliyo mutlaka(isi geregi baya arayani olur)Şimdi telefon şifreli ise benim için sıkıntıdır bu 1.
ERkeklerin vardır bu özellikleri eşimde bakar ilgilenir hoşuna gider.
Fakat söylendiğim an bırakır elinden biraz teşvik lazım.
Telofon kullanmaya kalsanız kıyamet koparıyorsa aynı özveriyi oda gösterecek.
Aksi halde koparsın dursun
Bırakınca alın sizde dursun, vermeyin.soyleniyorum o an birajiyo maksimum 15dk geri hemen kapiyo mesaj geliyo tlf caliyo mutlaka(isi geregi baya arayani olur)
artik konusmamaya karar verdim son care ilgilenmiyorum esimle yuzune dahi bakmiyorum bakalim ne yapcaz ilerdeBir süre sonra başka mecralara yönelebilir yol yakınken bıraktırmanız en makulü ..
oyle yaocam artik i saallah duzelir cok bunaltti beni bu konu cunkuNe kadar kötü huylu adamlar var ya.
Eşinden esirgiyor kendi dibine kadar yaşıyor.
Biraz tavır koyun,hemen yumuşamayın,inşallah işe yarar.
Valla bizim de iş gereği arayanı olur mesleği itibari ile .soyleniyorum o an birajiyo maksimum 15dk geri hemen kapiyo mesaj geliyo tlf caliyo mutlaka(isi geregi baya arayani olur)
Denedim vermedim kiyamet kopardisen bana guvenmiyomusun o bi ben seni aldatmiyorum ister inan ister inanma bana guven azcik vs vsBırakınca alın sizde dursun, vermeyin.
artik konusmamaya karar verdim son care ilgilenmiyorum esimle yuzune dahi bakmiyorum bakalim ne yapcaz ilerde
beni tanirsin sen kuzumCanım senin sorunlarına ve yaşadıklarına çok üzülüyorum allah yardımcın olsun birde üstüne kv ile altlı üstlü oturman vallahi işin çok zor.. telefon mevzusuna gelince
şifre olması olayın rengini değiştirir.. demek ki birşeyler saklıyor diye düşünürüm direk ve net
benim eşim böyle yapacak ! alır o telefonu gözünün önünde parçalarım cok ciddiym bu ne rahatlıktır yahu ?
tavrını koy net ol ve bıraktır. sen konuşmaynca ne yapıyor mesela ?
kendi yapıp birde sana laf ediyor aklınca suc bastırıyor heralde
sana neden vermiyor kalkıpda sen silecek değilsin ya sana vermemesi bence cok tuaf süpelenmemek elde değil. hiç iyi şeyler gelmiyor aklıma.beni tanirsin sen kuzum
Tlf sifresi hep vardi bahaelr bulurdu sifreyi koymasa kardesi karistiriyomus calisanlari falab,diyo tmm ver sifreyi dedim 3ay oluyo bu olay verdi bikiyodim sifreyi 20gun once yine degistirdi vermiyo patronuyla,sorunlu biliyorum mesajlari silinirmis bilmeden falan oyle diyo bana
Artik cokk yoeuldum ben bu isten
insaallahhİşi gereği olduğu için bıraktırmak biraz zor gibi ama umarım üstesinden gelirsiniz ..
telefonun şifreli olması bencede sıkıntılı ve bahanesi cok sacma şifre ile ilgiliŞimdi telefon şifreli ise benim için sıkıntıdır bu 1.
ERkeklerin vardır bu özellikleri eşimde bakar ilgilenir hoşuna gider.
Fakat söylendiğim an bırakır elinden biraz teşvik lazım.
Telofon kullanmaya kalsanız kıyamet koparıyorsa aynı özveriyi oda gösterecek.
Aksi halde koparsın dursun
Dimi neyapim patronun ile özel yazışmanı yani.telefonun şifreli olması bencede sıkıntılı ve bahanesi cok sacma şifre ile ilgili
vallabenimde hic iyi seyler gelmiyo bazen,sinirlenir kizarim gosteriyo tlf bak konustuklarima diye arabayal,ilgili kusla ilgili hepsana neden vermiyor kalkıpda sen silecek değilsin ya sana vermemesi bence cok tuaf süpelenmemek elde değil. hiç iyi şeyler gelmiyor aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?