Esimin telefon aski

Esinizin yaninda tlf kullanirmisiniz

• Evet

OY: 62 89,9%
  • Hayir

OY: 7 10,1%

• Ankete Katılan
    69
Bence konu sahibi yakından takip etmeli.
hal ve hareklerinI hep takip ediyorum isten gelis saati cikisi yatmasi kalkmasi gwrseyi msj yazarken falan mimiklere bakarim gulerse.neye guluyosun aninda sorarim bakarim bu zamana,kadar hic yakalamadim

kizlar bise daha var sosyal medya hesaplarinda bana ait bise yok bekar hesap gibi diyim evli yazisini 1yil once ben acik yaptim haberi yoktur bike hala resimelri tek kizi bile yok nazar degiyomus kizina benide kiskaniyomus baskasi gorcek diye savunmasi bu bana

Bir tane aile fotoğrafı çekelimde koy falan de biz öyle yaptık içinde hepiniz olun ayrıca yapmak isteyen yapar sosyal hesap kullanmış kullanmamış telefonda şifre var yok bunlar baz alınmaz sahte hesap açar yapar karşı tarafta evli olur eve gelene kadar konuşur mesajlaşır gelince konuşmaz Allah kimsenin içine vermesin yapacak olduktan sonra bi yol bulunur.

eşinin saçma bahanelerine inanıyo musun gerçekten??

KiImin dogum gununde cekip koyalim dedim mutlaka tmm dedi koycaz dedi cektik bussuru resim ee koydunmu dedim yok kkymamis yok dogum gunune ait kizin resmi bile yom sirf benim resmimneden yokdiycem diye kizin resmini bile koymamis ben kiskaniyomus bahanemiz bu malesef
Dedigin gibi isteyen oyle yada boyle aldatir kendide diyo ben seni aldatmak istesem baska tlf alir onla bile yaparim ama seni aldatmiyorum diyo bana

ben telefon şifresini vermeyen eşe ciddi şüpheyle bakarım.
ne münasebet canım nedir gizli olan..
eşimde yapsa altında kesin bir şey ararım, mantıklı gelecek bir sebep bende yok, olamaz.

Bu onun isine gelir
Annesi babasını çağır yada onlara gittiğinizde annesine işaret et laf söylesin babası cekissin filan
anne babasi alt katimizda hergun beraberiz annesene diyorum hergunn ama yok fayda babasi da ayn itlf ekinde galerici oda ha bire araba paylasir durur
Babasi dese sende ugrasiyon der cikar biliyorum huyunu

eşimde yapsa altında kesin bir şey ararım, mantıklı gelecek bir sebep bende yok, olamaz.
bende oyle,dusunuyorum o yuzfden buraya konu actim sacma,sebepler kim inanirki defalalrca konustum olmadi tepkimi koydu yok yine artik son damlaya geldim diyebilirim hakkimizda hayorlisi olsun diyorum vallA

anne babasi alt katimizda hergun beraberiz annesene diyorum hergunn ama yok fayda babasi da ayn itlf ekinde galerici oda ha bire araba paylasir durur
Babasi dese sende ugrasiyon der cikar biliyorum huyunu
Arkadaşları yok mu akıllı uslu birileri eşiyle konuşsan şöyle bi cekip çevirip konusacak

Normalde sosyal medya kullanmıyorum onun için telefon sürekli elimde olmaz evlilikte de böyle olması tarafındayım
Ama kendisi yapıp sana yaptırmaması saçma sen de ona inat aynısını yap derim
ha şifreyi de bilmemen düşündürücü neyi saklıyomuş acaba

sosyal medyaya bile sizin resminizi koymaması bekar profilinin durması şifre koyması .. yahu daha ne olsun be canm adam bir haltlar karıştırıyor farkındamısın ? nasıl inaniyorsn bahanelerine

Adam bariz başka kadınlarla konuşuyor. Patronla mesajları varmış he canım he, zaten siz de aptalsınız patronla onun önemli mesajlarını sileceksiniz? :))

bencede olamaz birde sosyal medya içinde bahaneler bulmuş daha ne olsun.. ayakta uyuttuğunu sanıyor kızcagızı sanrım

ama aldatması yok diyor emin gibi.. bende birşeyler var bu cok net bariz başkalarıyla konuşuyor bu adam
Biseyler olduğu kesin hiçbir kadın eşinin zor durumda kalmasını istemez o yüzden silinmemesi gerkwe msjlari silmez

Bence kadının görmesini istemediği msjlasmalad fotolar yada videolar var başka bişey olamaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…