- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
hal ve hareklerinI hep takip ediyorum isten gelis saati cikisi yatmasi kalkmasi gwrseyi msj yazarken falan mimiklere bakarim gulerse.neye guluyosun aninda sorarim bakarim bu zamana,kadar hic yakalamadimBence konu sahibi yakından takip etmeli.
Bir tane aile fotoğrafı çekelimde koy falan de biz öyle yaptık içinde hepiniz olun ayrıca yapmak isteyen yapar sosyal hesap kullanmış kullanmamış telefonda şifre var yok bunlar baz alınmaz sahte hesap açar yapar karşı tarafta evli olur eve gelene kadar konuşur mesajlaşır gelince konuşmaz Allah kimsenin içine vermesin yapacak olduktan sonra bi yol bulunur.hal ve hareklerinI hep takip ediyorum isten gelis saati cikisi yatmasi kalkmasi gwrseyi msj yazarken falan mimiklere bakarim gulerse.neye guluyosun aninda sorarim bakarim bu zamana,kadar hic yakalamadim
kizlar bise daha var sosyal medya hesaplarinda bana ait bise yok bekar hesap gibi diyim evli yazisini 1yil once ben acik yaptim haberi yoktur bike hala resimelri tek kizi bile yok nazar degiyomus kizina benide kiskaniyomus baskasi gorcek diye savunmasi bu bana
eşinin saçma bahanelerine inanıyo musun gerçekten??hal ve hareklerinI hep takip ediyorum isten gelis saati cikisi yatmasi kalkmasi gwrseyi msj yazarken falan mimiklere bakarim gulerse.neye guluyosun aninda sorarim bakarim bu zamana,kadar hic yakalamadim
kizlar bise daha var sosyal medya hesaplarinda bana ait bise yok bekar hesap gibi diyim evli yazisini 1yil once ben acik yaptim haberi yoktur bike hala resimelri tek kizi bile yok nazar degiyomus kizina benide kiskaniyomus baskasi gorcek diye savunmasi bu bana
KiImin dogum gununde cekip koyalim dedim mutlaka tmm dedi koycaz dedi cektik bussuru resim ee koydunmu dedim yok kkymamis yok dogum gunune ait kizin resmi bile yom sirf benim resmimneden yokdiycem diye kizin resmini bile koymamis ben kiskaniyomus bahanemiz bu malesefBir tane aile fotoğrafı çekelimde koy falan de biz öyle yaptık içinde hepiniz olun ayrıca yapmak isteyen yapar sosyal hesap kullanmış kullanmamış telefonda şifre var yok bunlar baz alınmaz sahte hesap açar yapar karşı tarafta evli olur eve gelene kadar konuşur mesajlaşır gelince konuşmaz Allah kimsenin içine vermesin yapacak olduktan sonra bi yol bulunur.
hayir inanmiyorum tabiki o yuzden bu durumla karsilasan varmi diye soruyorum kk uyelerine kiyamet koparcam aksama artimeşinin saçma bahanelerine inanıyo musun gerçekten??
Bu onun isine gelirartik konusmamaya karar verdim son care ilgilenmiyorum esimle yuzune dahi bakmiyorum bakalim ne yapcaz ilerde
anne babasi alt katimizda hergun beraberiz annesene diyorum hergunn ama yok fayda babasi da ayn itlf ekinde galerici oda ha bire araba paylasir dururBu onun isine gelir
Annesi babasını çağır yada onlara gittiğinizde annesine işaret et laf söylesin babası cekissin filan
bende oyle,dusunuyorum o yuzfden buraya konu actim sacma,sebepler kim inanirki defalalrca konustum olmadi tepkimi koydu yok yine artik son damlaya geldim diyebilirim hakkimizda hayorlisi olsun diyorum vallAben telefon şifresini vermeyen eşe ciddi şüpheyle bakarım.
ne münasebet canım nedir gizli olan..
eşimde yapsa altında kesin bir şey ararım, mantıklı gelecek bir sebep bende yok, olamaz.
Arkadaşları yok mu akıllı uslu birileri eşiyle konuşsan şöyle bi cekip çevirip konusacakanne babasi alt katimizda hergun beraberiz annesene diyorum hergunn ama yok fayda babasi da ayn itlf ekinde galerici oda ha bire araba paylasir durur
Babasi dese sende ugrasiyon der cikar biliyorum huyunu
sen bu tavrını bir devam ettir bakalm ne yapacak ?her zamanki gibi valla hic bi degisiklik yok esimde ayni tas ayni hamam
bencede olamaz birde sosyal medya içinde bahaneler bulmuş daha ne olsun.. ayakta uyuttuğunu sanıyor kızcagızı sanrımben telefon şifresini vermeyen eşe ciddi şüpheyle bakarım.
ne münasebet canım nedir gizli olan..
eşimde yapsa altında kesin bir şey ararım, mantıklı gelecek bir sebep bende yok, olamaz.
aynen ya sacmalık resmen cocuk bile inanmaz bu bahanelerine sen nasıl inanıyorsun ben anlamıyorumAdam bariz başka kadınlarla konuşuyor. Patronla mesajları varmış he canım he, zaten siz de aptalsınız patronla onun önemli mesajlarını sileceksiniz? :))
Arkadasta inanmıyor inanmış olsa konuşmazdı bence ama elinde delil yok o bağlıyor onu benceaynen ya sacmalık resmen cocuk bile inanmaz bu bahanelerine sen nasıl inanıyorsun ben anlamıyorum
ama aldatması yok diyor emin gibi.. bende birşeyler var bu cok net bariz başkalarıyla konuşuyor bu adamArkadasta inanmıyor inanmış olsa konuşmazdı bence ama elinde delil yok o bağlıyor onu bence
Biseyler olduğu kesin hiçbir kadın eşinin zor durumda kalmasını istemez o yüzden silinmemesi gerkwe msjlari silmezama aldatması yok diyor emin gibi.. bende birşeyler var bu cok net bariz başkalarıyla konuşuyor bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?