- 23 Mayıs 2009
- 14.599
- 16.142
- 823
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
paTronu ev alcakti bizeoyle dedi yani 25bin cektik bankadan verdik geri vermiyo patronu bizeevde yok ortada onla ilgili mesajlari var o nukastediyo bende mal,degilimya silcek kadar ama anlamiyo illa dedigi olcakmksDimi neyapim patronun ile özel yazışmanı yani.
Fazredelimki önemli dosyaların var sanki dünyayı kurtaracam o an o bilgilerle.
vallabenimde hic iyi seyler gelmiyo bazen,sinirlenir kizarim gosteriyo tlf bak konustuklarima diye arabayal,ilgili kusla ilgili hep
Tlf karistirilmasini sevmiyomus oylr diyo bende sevmiyorum evet ama kendi benimkini karistiri sifre istemez bana karsi asiri disiplinli kendine sifir
valla bu gune kadar bisey gormedim aldatmayla ilgili kus merakindan,sonra dahada artti tlfkimbilir ne haltlar karıştırıyo, aynısını sen yapama diye sana yasak koymuş
birde kalkıp kadın silcek değil ya 3 yaşında cocuk mu bu sakladıgı birşeyler var bence. bir haltlar karıstırıyorDimi neyapim patronun ile özel yazışmanı yani.
Fazredelimki önemli dosyaların var sanki dünyayı kurtaracam o an o bilgilerle.
Nasıl bir patronmuş bu yahu ?paTronu ev alcakti bizeoyle dedi yani 25bin cektik bankadan verdik geri vermiyo patronu bizeevde yok ortada onla ilgili mesajlari var o nukastediyo bende mal,degilimya silcek kadar ama anlamiyo illa dedigi olcakmks
gecsin o ayakları birkere şifre koyması başlı basına süpeli bir durum canm ne yazık ki benim eşim şifre koysa vallahi çok kötü olur ne demek şifre.. özel şeyleri varmış.. benden daha özeli olamaz onun başlarım özeline de şifresinede..vallabenimde hic iyi seyler gelmiyo bazen,sinirlenir kizarim gosteriyo tlf bak konustuklarima diye arabayal,ilgili kusla ilgili hep
Tlf karistirilmasini sevmiyomus oylr diyo bende sevmiyorum evet ama kendi benimkini karistiri sifre istemez bana karsi asiri disiplinli kendine sifir
birde şifre koymuş hasmed beyimiz !kimbilir ne haltlar karıştırıyo, aynısını sen yapama diye sana yasak koymuş
Nasıl bir patronmuş bu yahu ?paTronu ev alcakti bizeoyle dedi yani 25bin cektik bankadan verdik geri vermiyo patronu bizeevde yok ortada onla ilgili mesajlari var o nukastediyo bende mal,degilimya silcek kadar ama anlamiyo illa dedigi olcakmks
Bence konu sahibi yakından takip etmeli.birde kalkıp kadın silcek değil ya 3 yaşında cocuk mu bu sakladıgı birşeyler var bence. bir haltlar karıstırıyor
bencede hiç normal olmayan durumlar var. telefon düşkünlüğü haric bu şifre olayı daha baskın şu anBence konu sahibi yakından takip etmeli.
Ya aynen yani eşiminde ilerde araba alacağı için öyle bir bakar oyalanır bana gösterir.bencede hiç normal olmayan durumlar var. telefon düşkünlüğü haric bu şifre olayı daha baskın şu an
benzinlikte mudur esim 25bin istedi200binlik evi100bine verecek kalanibin lira olarak maasatan kesvcekti ama isler degisti sirketi batiyo parayida vermiyo ev iside yatti suan parayi almayacalsiiyoruz10binkadar alabildik benzinlikten 15bin hala onda adam bugunyarin diye oyalaniyodiyimNasıl bir patronmuş bu yahu ?
İŞÇİSİNDEN 25000 ALIYO el koyuyo
Bu nasıl iştir anlamadım
Böyle surat asmak yada laf sokmak ters tepiyor güzellikle yaklaşman lazım telefonu bırak demek yerine bir film açıp birlikte seyretmeyi sağlamak yada yanına yatıp siz tv ye bakıp onun telefona bakmasına izin vermek gibi o zaman rahat edemeyip kapatacaktır.
her zamanki gibi valla hic bi degisiklik yok esimde ayni tas ayni hamamgecsin o ayakları birkere şifre koyması başlı basına süpeli bir durum canm ne yazık ki benim eşim şifre koysa vallahi çok kötü olur ne demek şifre.. özel şeyleri varmış.. benden daha özeli olamaz onun başlarım özeline de şifresinede..
başka süpelendiğin bir durum var mı bu aralar eşinden ? yani bu kadar telefonla ilgilenmesinin tek sebebi kuş araba vs olamaz bence
kesin cozum diyosun oda aklomda olacagi o zatenÇocuğunla evi terket.
Bir kendine gelsin.
bende bu u anlamiyorum iste anlatamiyorumda ona ne desem fayda saglamiyo hep sacma sapan savunma ve sifre degismiyoYa aynen yani eşiminde ilerde araba alacağı için öyle bir bakar oyalanır bana gösterir.
Allaha şükür hiç şifre mifre geçmedi aramızda.
Eşimi telinde birçok işi gereği özel dosyası var
Neyapacak yani şifre mi koyacak.
Ben ne yapacam silecem mi !bana ne yahu bakar geçerim çok çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?