Esimin telefon aski

Esinizin yaninda tlf kullanirmisiniz

• Evet

OY: 62 89,9%
  • Hayir

OY: 7 10,1%

• Ankete Katılan
    69
Dimi neyapim patronun ile özel yazışmanı yani.
Fazredelimki önemli dosyaların var sanki dünyayı kurtaracam o an o bilgilerle.
paTronu ev alcakti bizeoyle dedi yani 25bin cektik bankadan verdik geri vermiyo patronu bizeevde yok ortada onla ilgili mesajlari var o nukastediyo bende mal,degilimya silcek kadar ama anlamiyo illa dedigi olcakmks

Çok saçma ya kendinde hoşuna gitmeyeni başkasında yapma diye bir söz var .
HATIRLATIN birzahmet .

Dimi neyapim patronun ile özel yazışmanı yani.
Fazredelimki önemli dosyaların var sanki dünyayı kurtaracam o an o bilgilerle.
birde kalkıp kadın silcek değil ya 3 yaşında cocuk mu bu sakladıgı birşeyler var bence. bir haltlar karıstırıyor

paTronu ev alcakti bizeoyle dedi yani 25bin cektik bankadan verdik geri vermiyo patronu bizeevde yok ortada onla ilgili mesajlari var o nukastediyo bende mal,degilimya silcek kadar ama anlamiyo illa dedigi olcakmks
Nasıl bir patronmuş bu yahu ?
İŞÇİSİNDEN 25000 ALIYO el koyuyo
Bu nasıl iştir anlamadım

gecsin o ayakları birkere şifre koyması başlı basına süpeli bir durum canm ne yazık ki benim eşim şifre koysa vallahi çok kötü olur ne demek şifre.. özel şeyleri varmış.. benden daha özeli olamaz onun başlarım özeline de şifresinede..
başka süpelendiğin bir durum var mı bu aralar eşinden ? yani bu kadar telefonla ilgilenmesinin tek sebebi kuş araba vs olamaz bence

Bu nasıl iştir anlamadım

bencede hiç normal olmayan durumlar var. telefon düşkünlüğü haric bu şifre olayı daha baskın şu an
Ya aynen yani eşiminde ilerde araba alacağı için öyle bir bakar oyalanır bana gösterir.
Allaha şükür hiç şifre mifre geçmedi aramızda.
Eşimi telinde birçok işi gereği özel dosyası var
Neyapacak yani şifre mi koyacak.
Ben ne yapacam silecem mi !bana ne yahu bakar geçerim çok çok.

Böyle surat asmak yada laf sokmak ters tepiyor güzellikle yaklaşman lazım telefonu bırak demek yerine bir film açıp birlikte seyretmeyi sağlamak yada yanına yatıp siz tv ye bakıp onun telefona bakmasına izin vermek gibi o zaman rahat edemeyip kapatacaktır.

Bu nasıl iştir anlamadım
benzinlikte mudur esim 25bin istedi200binlik evi100bine verecek kalanibin lira olarak maasatan kesvcekti ama isler degisti sirketi batiyo parayida vermiyo ev iside yatti suan parayi almayacalsiiyoruz10binkadar alabildik benzinlikten 15bin hala onda adam bugunyarin diye oyalaniyodiyim

emin ol canim denedim bunuda ama yok tvyi barakip tlf oyniyo

her zamanki gibi valla hic bi degisiklik yok esimde ayni tas ayni hamam

bende bu u anlamiyorum iste anlatamiyorumda ona ne desem fayda saglamiyo hep sacma sapan savunma ve sifre degismiyo

Sosyal medya hesaplari olmayan erkek candir can, ozellikle bu devirde!
Nisanlimin hicbiri yok, vaktim yok, bos bos vakitmi gecircem, whatsapp bana yetiyo artiyo bile diyo cok sukur. Cok hosuma gidiyo bu durum. Ilk tanistigimiz donemlerde instagram ve snapchat tutkuma alismasi zor oldu haha, ama artik alisti. Kaldi ki yaninda cok az ilgilenirim telefonla.

Bi erkek bence iliskisi olduktan sonra minimuma indirmeli, hatta mumkunse girmemeli. Banane, esitlige hic gerek yok bazi konularda haha.

Sifresini bilmemen cok sakincali yanliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…