Eşimin telefon dökümü

Bence doğrudan aldatma demek haksızlık olur. Yanlışlıkla gönderme ihtimali olabilir, daha önce bir gönderim olduysa benzer isim seçilmeye çalışılırken diğerine gidebilir. İsimler ardarda çıkıyor çünkü, peşpeşe iki adres seçilmiş olabilir. Hele ki içerik olarak da bir sakınca yoksa ve kadın da telefon kullanmaya çok aşina değilse illa kötüye yormamak lazım.

Görüşme sanırım süreye göre belirleniyor. Detaylı fatura ya da online işlemlerden fatura dökümüne bakarsan sayısını da görebilirsin. Hemen şüpheye düşme, içini ferah tut.

biz eşimle 34, 35 yaşlarındayız.

Rehberde isim kaydederken bir isime bir kaç bilgi ekleyebiliyorsun
Mesela;
Ayşe bilmemne
cep:
İş:
ev:
Mail :
adres:

Bunların hepsini tek bir yerde kayıtediyorsun.

İphone telefonla aynı anda birden çok numaraya mesaj ya da mail atabilirsin bu mümkün.
Ama bunu yanlışlıkla değil isteyerek ve bilerek yapabilirsin.

Mesaj yaz bölümüne geleceksin rehberi açacaksın kişinin adını seçeceksin Seçtiğin anda yukarıdaki tüm bilgiler aynı o yazılı olduğu şekilde ekranına geliyor ve sen hangisine mesaj atmak istiyorsan onun üstüne basıyorsun.
Yok ben aynı kişinin her kayıdına aynı anda bilgi yollayacağım dersen hepsini seçip aynı anda bir seferde mesaj atabilirsin.
Numara ise numaraya mail adresi ise mailine gider.

o bayan sosyalleşmek adına göndermiş ise o şarkıları attı saati ve adabını da bilsin bir zahmet.

ne demek gecenin 2'sinde video göndermek..

sizin yerinizde ben olsam bir hareket çeker onu video olarak iade ederdim.

biz de şimdi hemen adamdan şüphelendik aldatma mı var diye ama buralarda o kadar çok var ki böyle başalayan vaka artık hepimiz profesyonel olduk tahminlerde direk yapıştırıyoruz cezayı

peki iki farklı mail adresine olabilir mi?

Mailler arası yönlendirme olabilir, yani iş mailime gelen her mail kişisel mailime gönderilsin gibi...

Saçmalamayın ya öyle sosyalleşme mi olur?
Evli adamlara asla bulaşmayacaksın.
Git bekarlarla sosyalleş
Gecenin 2 sinde evli adama mail ya da mesaj atarsan evde olabilecekleri düşünemeyecek kadar gerizekalı mısın?
Nefret ederim bu durumdan.
Evli erkeklerinde kalkıp elalemin karısına kızına mavi boncuk dağıtmasına ayrıca ayar oluyorum.
Allah herkesi islah etsin.

Eğer iki farklı mailde de gönderilen kısmında kadının mail adresi varsa, o zaman bilinçli olarak gönderilmiş denebilir...

bilgi için teşekkür ederim.eşime okutucam

bende süphelendım şimdi arayıp konusman bişeyı degıstırmez bence.... evet kocanla kırıstırıyorum dıyecegını sanmam... coluk cocuk varmı? kadın evlımı? bunlar önemlı detaylar

bilgi için teşekkür ederim.eşime okutucam

sakın buraya yazdığını eşine okutma,adamın aklında yoksa bile sokmuş olucaksın bir süre daha gözlemlemeye devam et o telefonla ilgili arkadşın yazdıklarınıda kendin çözmüş gibi anlat kocana ve bir süre daha sabret burdan paylaş bizimle hepimiz burdayız merak etme

eşim artık onunla telefonda görüşmeyeceğini ,hala hiç bir ilgisinin olmadığını iddia ediyor, siz olmasanız ben yaşayamam diyor ama yaptıkları beni çok rahatsız ediyor, ve unutamıyorum kafam allak bullak oldu.

Böyle birsey mümkün değil. Aynı anda hem telefondan hem mailden sadece isterse gönderebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…