- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi nehir xoxzge
-
sizce bu kadını arayıp konuşayım mı? varsa bir şey sorsam söyler mi?
bende süphelendım şimdi arayıp konusman bişeyı degıstırmez bence.... evet kocanla kırıstırıyorum dıyecegını sanmam... coluk cocuk varmı? kadın evlımı? bunlar önemlı detaylar
eşim artık onunla telefonda görüşmeyeceğini ,hala hiç bir ilgisinin olmadığını iddia ediyor, siz olmasanız ben yaşayamam diyor ama yaptıkları beni çok rahatsız ediyor, ve unutamıyorum kafam allak bullak oldu.
iphonedan iki ayrı mail adresine yanlış gönderemeyeciğinin kanıtı olur diye düşündüm.burdakı yazılanları kocana okutup ne dıyeceksınnn? bunu cok merak ettım dogrusu
iş için görüşüyosa neden görüşmeyeceği hakkında söz verme gereği duyuyoki.ilginç:26::26:
haklısınız ben şimdiye kadar eşimi hiç kısıtlamadım, eski lise arkadaşlarıyla buluşmaları da oluyordu, ama hepsini tanıyordum bu kişinin adını yeni duyuyorum, aslında galiba yanımda hopörlorü açıp onla konuşmasını istiycem, ve fatura dökümlerine bakıcam.sizin muhatabınız kadın değil eşiniz..
bu boyuta gelmesinde onun da payı vardır değil mi?
gerekli mesafeyi koyamamış ki gecenin 2 sinde mail gelmiş...
ayrıca ne yani çok mu mühim şarkıdır bilmem nedir
ister bayan olsun ister erkek bu konular hassas ve dikkat edilmesi gereken konular.
aynı şey size bir erkek arkadaşınız tarafından yapılsa eşinizin tepkisi ne olurdu acaba.. yok yere huzursuzluk
evlilik zaten bireylerin birbirlerini kısıtlaması değildir.haklısınız ben şimdiye kadar eşimi hiç kısıtlamadım, eski lise arkadaşlarıyla buluşmaları da oluyordu, ama hepsini tanıyordum bu kişinin adını yeni duyuyorum, aslında galiba yanımda hopörlorü açıp onla konuşmasını istiycem, ve fatura dökümlerine bakıcam.
Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.
sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.
Eşim iş yoğunluğu çok olan birisi, devamlı elinde telefon, görüşmeler yapar, 9 yıllık evliyiz, şimdiye kadar ondan hiç şüphelenmedim, bir kaç gün önce,gece 2 civarı bir bayan arkadaşı tarafından 2 tane şarkı videosu gönderildi, bu kişi hemen ardından yanlışlıkla mesaj attığını söyledi, ama gönderdiği şarkı mesajlarını eşimin iki ayrı mail adresine göndermiş, bundan şüphelenerek mail adreslerine baktım ve 10-15 gün önce bu kadının eşime şiir gönderdiğini eşiminde ona bir şarkı videosu gönderdiğini gördüm,sonrası turkcell online dan telefon kayıtlarına girdim,en çok aradığım numaralarda bu kadının numarası çıkıyor, bunları sorduğumda kadının avukat olduğunu işyerindeki bir kaç olayla ilgili bilgi almak için konuştuklarını söylüyor.
sizlerden öğrenmek istediğim, turkcell hattı kurumsal hat, turkcell online da fatura dökümünde, en çok aradığım numaralarda,ilk sırada çıktığında bu sayıyı mı? yoksa görüşme süresini mi ifade ediyor? bir sorumda iphonedan birine yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde, iki ayrı farklı adrese yanlışlıkla mesaj gönderilebilinir mi? emin olmam için bunları bilmem gerekiyor.
iphonedan iki ayrı mail adresine yanlış gönderemeyeciğinin kanıtı olur diye düşündüm.
peki iki farklı mail adresine olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?