Eşimin telefon şifresi! Acil Yardım..

Durum hiç iyi gözükmüyor canım hem seni kıskanmıyor ilgisiz ve telefonunu saklıyor üstelik cinsel hayatımızda az diyorsun panik yaratmak istemem ama kocanı takip etsen gizlice nasıl olur? Belki sana bir ipucu olur.

neden yok diyince yok olduğuna inanmıyorsunuz?
adam sadece hoşlanmıyor ve gerçekten kızıyor olamaz mı?
benim de eşimle aynı sorunlarım vardı, 3 aydır tuvalet ve banyo hariç her dakika birlikteyiz. yine telinde şifre var ve yine hiç bir şekilde bana dokundurmaz.
boşuboşuna vesvese vermeyin allaşkına gaza getirmeyin kendinizi.

Benim arkadaşım vardı erkek,sevgilisine asla elletmezmiş telefonunu o da onunkini elletmezmiş özel hayatım bu benim derdi felan.herneyse ama açık açık da söylerdi aldattığını.bende bunun yanlış olduğunu söylerdim ama biz birbirimizi böyle kabul ettik derdi.İyi de benim anlamadığım bir erkek telefonuna neden şifre koyar ki karısından saklayacak neyi olabilir. Niye bu kadar panikliyor?

Tornavida ile kurcalayıp kapı açma kısmını okumasaydım abartıyorsunuz derdim ama eşiniz bir şeyler saklıyor gibi.

Tornavidayla kapı açacak kadar mı önemli telefonun içindekiler?

İlginçmiş.

Başka anormallikleri var mı?

kapıyı tornavida ile açana kadar siz haksızdınız gözümden. ama hala biraz haksızsınız. adamı delirtmişsiniz gibi biraz.

Telefonu usb ile bilgisayara tak. Fotograflara vs bakabilirsin. Dahili bellektedir buyuk ihtimalle program. Programi sil bide oyle dene

evlilikte sır olmaz.

Bir şey saklıyor gibi gerçekten. Bizimki de geçen parmak izi şifresini keşfetmiş kaldır onu ben açamam dedim. Hemen kaldırdı. Saklayacak bir şeyi olmasa neden böyle yapsın ki. Tek ihtimal eğer gereksiz kıskançlık yapan biriyseniz belki her şeyi yanlış anlamanızdan korkabilir.

evlilikte sır olmaz.

Tornavidayla kapıyı mı açmış? Korku filmi gibi. İyi ki açabilmiş, yoksa kapıya baltayla girişecek potansiyeli hissettim eşinizde. Olayı bu kadar büyüttüğüne göre, bir haltlar karıştırıyor gibi.

Gizledigin birseyler var deyn sifreyi kaldir aldatildigimi dusunecgm yoksa islrr cok kotuye gidck deyin tavrinizi koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…