çüşş tornovidoyla açmakta ne oluyor hiç bişey yoksa bile insanın aklına neler gelir.Merhaba. 1 yıla yakındır eşimin telefonunda parmak izi şifresi var. Mevcut şifreyi söylemiyor,aç desem açmıyor. "Yanlış anlayıp saçma sapan kurcalıyorsun hoşuma gitmiyor ben senin telefonuna hiç bakmıyorum" diyor. Gecenlerde bir arama sonrası aldım telefonu kendimi banyoya kilitledim :) daha ben karıştırmaya başlamadan kapıyı tornavidayla açtı ve aldı elimden. Bir şey olmayan insan öyle yapmazdı değil mi? Baksın iyice yaptıgından utansın demez miydi? Cimsel hayatımızda çok çok az.. Ne yapıyor bu adam sizce? Anlamanın hiç mi yolu yok???
çünkü biz kadınlar pireyi deve yapıyoruz. gereksiz kıskançlıklar o kim bu kim soruları vs. sonra sanıyorlar ki kendileri bulunmaz hint kumaşı.Benim arkadaşım vardı erkek,sevgilisine asla elletmezmiş telefonunu o da onunkini elletmezmiş özel hayatım bu benim derdi felan.herneyse ama açık açık da söylerdi aldattığını.bende bunun yanlış olduğunu söylerdim ama biz birbirimizi böyle kabul ettik derdi.İyi de benim anlamadığım bir erkek telefonuna neden şifre koyar ki karısından saklayacak neyi olabilir. Niye bu kadar panikliyor?
Eğer ortada birşey yoksa neden pireyi deve yapalım kimse salak değil yani evli bir adamın cebinde kadın mesajları varsa tabi sorarız bu kim diye.çünkü biz kadınlar pireyi deve yapıyoruz. gereksiz kıskançlıklar o kim bu kim soruları vs. sonra sanıyorlar ki kendileri bulunmaz hint kumaşı.
bir laf var bo.unu şişirmek diye . Yapmamak lazım.
Konuştum ama hemen agresifleşiyor..karsiniza alip konustunuz mu ben sifre koymani istemiyorum ya da koydugun sifreyi bilmek istiyorum diye.. olayi bu kadar buyutmeye ne gerek var.. adam belli ki inatlasmis seninle
Bende öyle düşünüyorumBence evli bi adamın telefonunda şifre olamaz olsada karısı bilir.istediği zamanda alır istediği şekilde karıştırır.başka türlüsü olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?