Esimin telefon zil sesi ...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Bana kizabilirsiniz belki cok sacmada olablir ama kafama takilan birsey var kizlar esimin telefonu bozuldu gorumcemin eski telefonunu aldi dun telefonu caliyodu sarki hosuma gtti dun bi bakiym neymis dedim sok oldummm . Biz sevgiliyken biara ayrildik esim baska bi kizla gorusuyodu o kiz Bu sarkinin sozlerini paylasiyodu facede. Bu ay basinda evlendi o kizda. Bende dun kavga ettim bu sarki ne ben bilmiyomuyum onun ne oldugunu vs dedim oda cok sinirlendi sucluyomusum gibi gordu ve o sarki telefonu aldi alali zil sesiymis o yapmamis bile bilmiyormus da oyle bisey. Telefonda da tek o sarki var Oyle tartistik. Bikere daha ayni sey olmustu cok onceden. Ozaman onemsemedim ama simdi cok sinirlerim bozuldu bilmeyerek mi yapiyo bilmiyorum simdi diyebilirsiniz e biz napalim diye ama paylasmak istedim yanlizim konusacak kimsem yok buaralar herseyi takar oldum paranoyak oldum cok sik kavga ediyoruz tisortlerini felan koklamaya basladim 3-4 gun oncede oyle kavga ettik. Esimden oyle bisey beklmem ama iste ne oldu bana bilmiyorum ilgisiz birakiyorum esimi biraz 2 aylik bebegimiz var cunku.belkide o yuzden bana oyle geliyo anlamadim gitti:KK43:

Son düzenleme:
Bana kizabilirsiniz belki cok sacmada olablir ama kafama takilan birsey var kizlar esimin telefonu bozuldu gorumcemin eski telefonunu aldi dun telefonu caliyodu sarki hosuma gtti dun bi bakiym neymis dedim sok oldummm . Biz sevgiliyken biara ayrildik esim baska bi kizla gorusuyodu o kiz Bu sarkinin sozlerini paylasiyodu facede. Bu ay basinda evlendi o kizda. Bende dun kavga ettim bu sarki ne ben bilmiyomuyum onun ne oldugunu vs dedim oda cok sinirlendi sucluyomusum gibi gordu ve o sarki telefonu aldi alali zil sesiymis o yapmamis bile bilmiyormus da oyle bisey. Telefonda da tek o sarki var Oyle tartistik. Bikere daha ayni sey olmustu cok onceden. Ozaman onemsemedim ama simdi cok sinirlerim bozuldu bilmeyerek mi yapiyo bilmiyorum simdi diyebilirsiniz e biz napalim diye ama paylasmak istedim yanlizim konusacak kimsem yok buaralar herseyi takar oldum paronayak oldum cok sik kavga ediyoruz tisortlerini felan koklamaya basladim 3-4 gun oncede oyle kavga ettik. Esimden oyle bisey beklmem ama iste ne oldu bana bilmiyorum ilgisiz birakiyorum esimi biraz 2 aylik bebegimiz var cunku.belkide o yuzden bana oyle geliyo anlamadim gitti:KK43:
Bu sacma

Kendinizi yorduğunuza değmez inanın. Bu tip konularda, altında bir şey varsa bile ölümüne inkar ediyor erkekler. En fazla "Ben rahatsız oluyorum, ikimizin şarkısı yapalım, liseli aşıklar gibi bize özel bir şarkımız olsun, ikimizin telefonu da öyle çalsın" filan deyip toparlayıp geçin. Bu vesileyle ilişkiniz pekişir.

Bunun haricinde ısrarla, aynı şarkıyı kullanmaya devam ederse, bilmiyorum da, kendimi yerinize koyuyorum; gizlice telefon zil sesini "Ben malım, ben hıyarım" vb. diyen, internetten bulduğum absürt bi ses kaydı ile değiştirir ve o gün iş yerinde bol bol arardım kendisini herhalde :)

Ben ortada bir sorun göremedim ?

Gereksiz bi sorun cikmamis mi sence de?
Gerci niye insan vazgectim diye telefon zil sesi yapar onu da bilemedim

buaralar herseyi takar oldum paronayak oldum cok sik kavga ediyoruz tisortlerini felan koklamaya basladim 3-4 gun oncede oyle kavga ettik. Esimden oyle bisey beklmem ama iste ne oldu bana bilmiyorum ilgisiz birakiyorum esimi biraz 2 aylik bebegimiz var cunku.belkide o yuzden bana oyle geliyo anlamadim gitti:KK43:
Postpartum?

Kendinizi yorduğunuza değmez inanın. Bu tip konularda, altında bir şey varsa bile ölümüne inkar ediyor erkekler. En fazla "Ben rahatsız oluyorum, ikimizin şarkısı yapalım, liseli aşıklar gibi bize özel bir şarkımız olsun, ikimizin telefonu da öyle çalsın" filan deyip toparlayıp geçin. Bu vesileyle ilişkiniz pekişir.

Bunun haricinde ısrarla, aynı şarkıyı kullanmaya devam ederse, bilmiyorum da, kendimi yerinize koyuyorum; gizlice telefon zil sesini "Ben malım, ben hıyarım" vb. diyen, internetten bulduğum absürt bi ses kaydı ile değiştirir ve o gün iş yerinde bol bol arardım kendisini herhalde :)
ayy dusununce cok hosuma gittii bu fikir tesekkurler yorumunuz icinn:))) cok haklisiniz erkeklerin herseye de bi bahanesi var

Back
X