Esimin telefon zil sesi ...

Bence biraz takmışsınız
Baska bir sorumunuz var
Bunu kafaya takmayın ama burda bir şey yok

Erkek olmakta cok zor bir durum gercekten, ne yapsalar altinda bir sey araniyor. Hayat onlara da zor..Eğer dusundugunuz gibi bir sey olsaydi esiniz sizin bildiginizi bile bile o sarkiyi zil sesi yapmazdi, yani bunu düsünemeyecek bir adam degildir bence. Adamin aklina bilmemkac yil önceki seyleri sokmayin,hatirlatmaniz bile gereksiz..

Asil esin seni ihmal ediyor. Kahveye gidecegine evde otursun birlikte ilgilenin 2 aylik bebekle. Bir de kadinlar kendini suclamiyor mu cocuk oldu kocayla ilgilenemiyorum diye....:işsiz:

Şarkıyı şimdi dinleyebildim iyi ki acmissiniz konuyu telefonum yeter dedi bıktı çalmaktan,ben bikmadim dinlemekten. Tesekkur ederim kelebek konuyu açtığın için..

Bırak ne ne müziği çalarsa çalsin burnunu büyütme şunun :KK14: sen önemsedikce oda kendini esahdan adam sanacak yoksa :işsiz: ...

Asil esin seni ihmal ediyor. Kahveye gidecegine evde otursun birlikte ilgilenin 2 aylik bebekle. Bir de kadinlar kendini suclamiyor mu cocuk oldu kocayla ilgilenemiyorum diye....:işsiz:
Buarada kaynana gilede cikmiyorum artik kendim yapip yiyorum o olaydan 1 hafta sonra buyuk olan gorumceyle kavga ettik bu seferde :confused:

Buarada kaynana gilede cikmiyorum artik kendim yapip yiyorum o olaydan 1 hafta sonra gorumceyle kavga ettik bu seferde :confused:
Gitmiyo gondermiyorum artik:)
Masallah guzel gelismeler. Kendini suclama ama cocuk ikinizin cocugu ve daha 2aylik. Is yeri gibi degil ki mesai bitince keyfine gore davranasin. Bebek her an sana muhtac. Lohusaligin bile yeni bitmis. Onun seni ihmal etmemesi ikiniz de saglikli oldugu icin ozen gostermesi lazim.

Masallah guzel gelismeler. Kendini suclama ama cocuk ikinizin cocugu ve daha 2aylik. Is yeri gibi degil ki mesai bitince keyfine gore davranasin. Bebek her an sana muhtac. Lohusaligin bile yeni bitmis. Onun seni ihmal etmemesi ikiniz de saglikli oldugu icin ozen gostermesi lazim.
Evet cok dogru bebek gercekten bakimi cok zor hele buaralar oglen 12den gece 1-2 ye kadar en fazla 1 saat uyuyor cok zorlaniyorum uyumuyo nasi dayaniyo bilmiyorumm:(

Uykusuzluktan o dinlenememek yoruyor biz bebeklilerin kaderi bu arada paranoyak oluoz gecici merak etme ustune gitme esininde..

ben ortada bir problem göremedim lütfen büyütmeyin birbirinizi seviyorsanız böyle şeylerden dolayı ağzınızın tadını bozup gereksiz şüphelere düşmeyin.

Türk kadınlarının triplerine bir Türk kadını olarak ben bile ayar oluyorum. Yersiz yersiz trip atmayın yahu erkek olsam çekmem.:olamaz:

Back
X