Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmiyo gondermiyorum artik:)Asil esin seni ihmal ediyor. Kahveye gidecegine evde otursun birlikte ilgilenin 2 aylik bebekle. Bir de kadinlar kendini suclamiyor mu cocuk oldu kocayla ilgilenemiyorum diye....![]()
Dimi ama gercekten guzel sarki valla ne yalan soyleyeyim bende aksama kadar dinledimŞarkıyı şimdi dinleyebildim iyi ki acmissiniz konuyu telefonum yeter dedi bıktı çalmaktan,ben bikmadim dinlemekten. Tesekkur ederim kelebek konuyu açtığın için..
Buarada kaynana gilede cikmiyorum artik kendim yapip yiyorum o olaydan 1 hafta sonra buyuk olan gorumceyle kavga ettik bu seferdeAsil esin seni ihmal ediyor. Kahveye gidecegine evde otursun birlikte ilgilenin 2 aylik bebekle. Bir de kadinlar kendini suclamiyor mu cocuk oldu kocayla ilgilenemiyorum diye....![]()
Buarada kaynana gilede cikmiyorum artik kendim yapip yiyorum o olaydan 1 hafta sonra gorumceyle kavga ettik bu seferde![]()
Masallah guzel gelismeler. Kendini suclama ama cocuk ikinizin cocugu ve daha 2aylik. Is yeri gibi degil ki mesai bitince keyfine gore davranasin. Bebek her an sana muhtac. Lohusaligin bile yeni bitmis. Onun seni ihmal etmemesi ikiniz de saglikli oldugu icin ozen gostermesi lazim.Gitmiyo gondermiyorum artik:)
Evet cok dogru bebek gercekten bakimi cok zor hele buaralar oglen 12den gece 1-2 ye kadar en fazla 1 saat uyuyor cok zorlaniyorum uyumuyo nasi dayaniyo bilmiyorummMasallah guzel gelismeler. Kendini suclama ama cocuk ikinizin cocugu ve daha 2aylik. Is yeri gibi degil ki mesai bitince keyfine gore davranasin. Bebek her an sana muhtac. Lohusaligin bile yeni bitmis. Onun seni ihmal etmemesi ikiniz de saglikli oldugu icin ozen gostermesi lazim.
iyode telefonu kardesinden almis adam. 0 telefon degilkialakası yok hiç bir telefonda kendi kurumsal zil sesinin harici bulunmaz mutlaka yüklenmiştir o
Evet yaaaUykusuzluktan o dinlenememek yoruyor biz bebeklilerin kaderi bu arada paranoyak oluoz gecici merak etme ustune gitme esininde..