eşimin telefonuna gelen mesaj

Sizi yakından tanıyan biri de olabilir. Kendini bu kadar saklaması aklıma bu istimali de getirdi. Sakın aramayın kendinizi düşürmeyin. Eşinizin şuan sizi aldatma ihtimali var mı. Eşimizin aradığını nerden biliyorsunuz kendi mi dedi. Ve bunu size nasıl anlattı orayı anlamadım
Dediğiniz gibi benimde anlamadığım nokta bu neden hem yazıp hem engelliyor, eşimin aradıgını telefonunun arama kayıtlarında gördüm malesef. Eşim evden işe giden her zaman telefonu ortada olan bir adam aslında o yüzden anlam veremedim.

Merhabalar,
5 yıllık bir ilişkim var ve 2 aylık evliyim.Ancak ilişkimiz süresince kavga edip bir kac ay ayrı kaldıgımız dönemler oldu.Geçtiğimiz gün eşimin doğum günüydü ve doğum gününde gece 01.30 civarında kayıtlı olmayan bir numaradan kutlama mesajı geldi. Kişi mesajı attı ve eşimi engelledi. Bu arada eşim uyuyordu sabah ona bunu sordugumda numara sahibini tanımadıgını söyledi. Bana da numarayı aramamı kendisinin bile merak etmediğini söyledi. Ancak gün içinde bulduğu ilk fırsatta Benden gizli numarayı aramış ve üstelik numarayı telefonundan silmeme ragmen yani numara ezberindeymiş. Bunu fark edip sorduğumda ise klasik erkek tepkisi olarak bagırmaya cagırmaya ve telefonunu karıştırdığım için beni suclu cıkarmaya kalktı. Mesaj atan numarayı operatörden sorgulattıgımda rehberde gizli oldugunu öğrendim ve numarayı ısrarla aramama ragmen acmadı üstelik beni de engelledi. Siz olsanız bu durum size neyi düşündürtürdü?

Canım 1 hafta falan hiçbir şey söyleme bekle sonra başka bir numaradan ara

Dediğiniz gibi benimde anlamadığım nokta bu neden hem yazıp hem engelliyor, eşimin aradıgını telefonunun arama kayıtlarında gördüm malesef. Eşim evden işe giden her zaman telefonu ortada olan bir adam aslında o yüzden anlam veremedim.
O zaman hiç canınızı sıkmayın bence. Ara bozmaya çalışan insanlar çok olur. Eşinizin tekrar o numarayı araması doğru değil ama ne niyetle aradığını bilemeyiz. Belki eski biri ve arama demek için aradı ya da hoşuna gitti hatırlanmak ve kötü niyetle de aramış olabilir. Her iki durumda da sessiz kalın bence. Şimdi kavga çıkarsanız adınız yersiz kıskanan kadın olacak daha çok bi tarafı kalkacak. Kadınlar beni paylaşamıyor moduna girmesin. Takipte olun elle tutulur bir şey yakalarsanız o zaman kavga çıkarın. Aradığında kaç dakika konuşmuş? Şuan tek sorun eşinizin aramaya geri dönmüş olması bence.

5 yillik beraber olmasaniz eskilerden evlendigini bilmeyen bir kadin kutlamistir diyecegim. Boyle olsa masum bir durum olurdu, kendince hatirlamis,hatirladigini belli etmis.
Ama sizin koskoca BEŞ yıllık bir iliskiniz var. Yani biraz rahatsiz edici. Haklisiniz
Bence özellikle yapılmış. Dediğiniz gibi ilişkiyi bilmemesi imkansız. Bir de mesajı gece yolluyor karısı da duysun diye.

O zaman hiç canınızı sıkmayın bence. Ara bozmaya çalışan insanlar çok olur. Eşinizin tekrar o numarayı araması doğru değil ama ne niyetle aradığını bilemeyiz. Belki eski biri ve arama demek için aradı ya da hoşuna gitti hatırlanmak ve kötü niyetle de aramış olabilir. Her iki durumda da sessiz kalın bence. Şimdi kavga çıkarsanız adınız yersiz kıskanan kadın olacak daha çok bi tarafı kalkacak. Kadınlar beni paylaşamıyor moduna girmesin. Takipte olun elle tutulur bir şey yakalarsanız o zaman kavga çıkarın. Aradığında kaç dakika konuşmuş? Şuan tek sorun eşinizin aramaya geri dönmüş olması bence.
Size tamamen katılıyorum tek sorun aramaya dönmüş olması onu görene kadar bu konunun üstünü kapatmıştım. Aradıgını görmem ve sormam üzerine gereksiz ve fazla tepki gösterince içime cok ciddi süphe düştü. Mesaj atan kişi mesajı attıktan hemen sonra eşimi engellediği için aradığında konusma fırsatı olmamış böylece

Size tamamen katılıyorum tek sorun aramaya dönmüş olması onu görene kadar bu konunun üstünü kapatmıştım. Aradıgını görmem ve sormam üzerine gereksiz ve fazla tepki gösterince içime cok ciddi süphe düştü. Mesaj atan kişi mesajı attıktan hemen sonra eşimi engellediği için aradığında konusma fırsatı olmamış böylece
Özelden numarayı atar mısınız merak ettim bakıcam 😁 bir de arkadaş falan çıkarmış 😂

Bence özellikle yapılmış. Dediğiniz gibi ilişkiyi bilmemesi imkansız. Bir de mesajı gece yolluyor karısı da duysun diye.
yok yaa bilmeden de yollamis olabilir.
Insanin aklina gelir bazen o günün doğumunu oldugu. Doğumgunu mesaji da gece atilir.
Yani kadin kasitli yapmamistir belki, evli oldugunu bilmiyor olabilir. Sosyal medyadan da sildilersr birbirlerini ortak arkadaslari yoksa nasil haberdar olacak ki..
Ama iste 5 yildan eski biri midir orasi muamma.
Bir iki yil icinde tanisip evlenseler neyse fe mazileri var

Telefon numarasını yazınca çıkaran uygulamalar var aslında birilerinin rehberinde kayıtlı olması yeterli ismi neyse görme şansın olur

Unutamayan, unutamadığı eski sevgilisinin numarasıdır.
Unutulmayan numaralar genelde, yarım kalan ılıskılerın numaraları oluyor.
Korkup pısacagına, Bagırarak verdıgı tepkide bunu destekliyor

anamın babamın numarasını bile ezbere bilmem

Çok eskilerden bir sevgilisi olsa numarasını ezbere bilmezdi. Bence ya siz nişanlıyken biriyle görüştü yada eskiden beri hatta sizinleyken bile tamamen iletişimi koparmadığı birisi oldu hayatında.

Eşinizin o kişiyi geri araması çok tuhaf bir durum çünkü. En iyisi şimdi bu konuyu kapatmış gibi gözüküp bir hafta sonra falan başka birinin numarasından yada dışarıda ankesörlü telefondan bir firmadan arıyor gibi yapıp o numarayı aramanız. Bu şekilde bilgi alabilirsiniz belki.

Gecenin köründe biri doğum günün kutlu olsun diye mesaj atıyor sonra engelliyor, siz mesajı siliyorsunuz. Sabah da eşinize gece biri doğum gününü kutladı sonra sildi diyorsunuz doğru mu anladım? Yani mesajı göstermiyorsunuz sadece birinin yazdığını söylüyorsunuz, buna rağmen gidip o gün o numarayı mi arıyor?

Eğer böyleyse çok net yakın zamana kadar iletişimde olduğu biri. Eskiden kalma bir şey olsa, insan kim ki acaba bi numaraya bakayım falan derdi. Sizinle beraberken görüştüğü biri çok büyük ihtimal.

Numarayı başka birine ekleyip bakın. Rehbere kaydedin, sonra sosyal medyada rehberdeki kişilere bakın tek tek. İnstagram, Facebook, twitter, snapchat vs. Bunlardan birini kullanıyorsa mutlaka çıkar. Yaşadığınız il dışında başka bir ilden sabit hattan bu numarayı aratin birine. Buradan ben de dahil yardımcı oluruz bu konuda. Farklı bir il görünce şüphelenmez açar. Eşinizin telefona whatsapp Web yükleyin mutlaka ama mutlaka. Bunu yapacaksanız önceden yazın bana anlatayım. Artık bildirim çıkıyor çünkü üstten onu kaldırmanız lazım. Operatorden telefon dökümü yazanlar olmuş onu da yapın. Tabi bunları yaparken asla çaktırmayın, hatta bu konuyu unutmuş gibi davranın

erkekler ve yalanlar. Yatakta bile yakalasanız biz yapmadık yanlış gördün derler. O yüzden ne kadar kurcalasanda hep aynı cevabı alacaksın. Karşı tarafında seni telefonunu açmaması tuhaf değil mi belli ki seni biliyor karısı olduğunu biliyor. Yoksa insan tanımadığı numaraya açmaz mı telefonunu. Bence bir de bunu düşün. Aradan 2 gün geçsin bir de başka numaradan ara açacakmı bakalım

Merhabalar,
5 yıllık bir ilişkim var ve 2 aylık evliyim.Ancak ilişkimiz süresince kavga edip bir kac ay ayrı kaldıgımız dönemler oldu.Geçtiğimiz gün eşimin doğum günüydü ve doğum gününde gece 01.30 civarında kayıtlı olmayan bir numaradan kutlama mesajı geldi. Kişi mesajı attı ve eşimi engelledi. Bu arada eşim uyuyordu sabah ona bunu sordugumda numara sahibini tanımadıgını söyledi. Bana da numarayı aramamı kendisinin bile merak etmediğini söyledi. Ancak gün içinde bulduğu ilk fırsatta Benden gizli numarayı aramış ve üstelik numarayı telefonundan silmeme ragmen yani numara ezberindeymiş. Bunu fark edip sorduğumda ise klasik erkek tepkisi olarak bagırmaya cagırmaya ve telefonunu karıştırdığım için beni suclu cıkarmaya kalktı. Mesaj atan numarayı operatörden sorgulattıgımda rehberde gizli oldugunu öğrendim ve numarayı ısrarla aramama ragmen acmadı üstelik beni de engelledi. Siz olsanız bu durum size neyi düşündürtürdü?

Belki eski sevgilisi. Ama eşiniz de onu arayıp bir daha rahatsız etmemesi gerektiğini söylemiş olamaz mı? Bunu siz bilseniz sıkıntı olacağını düşündüğü için sizden de gizliyor olabilir.

Bu da bir seçenek yani. Hemen aldatılıyorum moduna girmeyin. Biraz bu konuda sessiz kalın ve takip edin. Ha sonrasında tekrardan bu numara ile haberleştiğini falan görürseniz orası ayrı...

Konu sahibi var mi gelisme ogrenebildiniz mi durumu

Back
X