Gecenin köründe biri doğum günün kutlu olsun diye mesaj atıyor sonra engelliyor, siz mesajı siliyorsunuz. Sabah da eşinize gece biri doğum gününü kutladı sonra sildi diyorsunuz doğru mu anladım? Yani mesajı göstermiyorsunuz sadece birinin yazdığını söylüyorsunuz, buna rağmen gidip o gün o numarayı mi arıyor?
Eğer böyleyse çok net yakın zamana kadar iletişimde olduğu biri. Eskiden kalma bir şey olsa, insan kim ki acaba bi numaraya bakayım falan derdi. Sizinle beraberken görüştüğü biri çok büyük ihtimal.
Numarayı başka birine ekleyip bakın. Rehbere kaydedin, sonra sosyal medyada rehberdeki kişilere bakın tek tek. İnstagram, Facebook, twitter, snapchat vs. Bunlardan birini kullanıyorsa mutlaka çıkar. Yaşadığınız il dışında başka bir ilden sabit hattan bu numarayı aratin birine. Buradan ben de dahil yardımcı oluruz bu konuda. Farklı bir il görünce şüphelenmez açar. Eşinizin telefona whatsapp Web yükleyin mutlaka ama mutlaka. Bunu yapacaksanız önceden yazın bana anlatayım. Artık bildirim çıkıyor çünkü üstten onu kaldırmanız lazım. Operatorden telefon dökümü yazanlar olmuş onu da yapın. Tabi bunları yaparken asla çaktırmayın, hatta bu konuyu unutmuş gibi davranın