eşimin telefonuna gelen mesaj

Evet bazı dönem ayrı kaldıklarını okudum ama hangi dönem diye sordum evlenmeden Bi kaç ay öncesinde mi daha mı uzun acaba? Yani ne bileyim benim numaralarla pek ilgim yoktur sadece eşimin numarasını ezbere bilirim o kadar. Uzun süre nasıl aklında tutabilmiş anlayamadım
Ben annemin numarasini bile ezbere bilmiyorum. Insan sık aradigi ama telefonuna kaydetmedigi numarayi ezberler.
Arayan kisi ile muhtemelen mesai saatlerinde gorusuluyor ya da adamin ikinci bir telefon hatti var eve getirmedigi o hattan gorusuluyor Ancak mesaj atan ozellikle bu yola basvurmus gibi. Sanki artik bilinmek istiyor, yok bilinmek istemiyor, pardon, bilinmek istese konu sahibi arayinca telefonu acar herseyi anlatirdi. Arayan kisi evde huzursuzluk ciksin da bu evlilik bitsin der gibi. Hani konu sahibi aradan ciksin adam beceremiyor ben yapiyim bari der gibi. Numaralari engellemesi falan da aslinda korkmasindan, yuzlesmeye cesareti olmamasindan. Kocasinin tepkisine sasirmadim, inkar yolunu sececegi belliydi. Bunun bir tık ilerisi konu sahibi kiskanclikla suclamasi, kiskanclik hastasi olarak degerlendirmesi.

Bence eski sewgilisi doğum gününü kutlayıp kocani engelledi yani ben seni unutmadım mesajını veriyor aklı sıra.. Sonrada Kocan onu arayıp bidaha mesaj atmaması i soledi hepsi bu.

Buyuk ıhtımal eskı sevgılı dıyecegım ama ezbere bılıyorsa numarayı cokta eskı degıl demekkı 5 yıl oncekı numarayı ben bıle hatırlamıyorsam bı erkek hıc hayırlamaz dıye duaunuyorum. Yanı sevgılıyken aldatıldınız galıba yada esınızın konustugu bırı yazmıs olabılır sonra sızın gorup arama ıhtımalıne karsı engellemıs olabılır cunku ben olsam oyle yapardım kendımı onun yerıne koyup duaununce aklıma bu geldı. Ama bu ıhtımal dusuk takıpte kal unutmus gıbı yap

Neden eski biri olduğu düşünülüyor ki ben tam tersi yeni biri gibi düşünüyorum eski biri kendi yoluna bakmıştır çoktan hem eski olsa der ki hala peşimi bırakmadı şundan bir türlü kurtulamadım sonuçta yıllar önce numarasını vermiş olacak

Numarayı engellemedim sadece mesajı sildim böylelikle numarayı da silmiş oldum yani
[/QUOTE]
Delili yok etmissiniz. Ekran goruntusu alsaydiniz keske.

Numarayi biliyorsaniz whatsapp ina bakin arayanin profiline. Numarayi telefonunuza kaydederseniz facebookta da profilini gorebilirdinjz tabi eger facebook hesabi varsa.

Numarayi biliyorsaniz whatsapp ina bakin arayanin profiline. Numarayi telefonunuza kaydederseniz facebookta da profilini gorebilirdinjz tabi eger facebook hesabi varsa.
Numarayı sadece eşimin telefonundan sildim kendi telefonuma kaydettikten sonra, dediklerinizin hepsini yaptım yine de bulamadım kim olduğunu

Sizi yakından tanıyan biri de olabilir. Kendini bu kadar saklaması aklıma bu istimali de getirdi. Sakın aramayın kendinizi düşürmeyin. Eşinizin şuan sizi aldatma ihtimali var mı. Eşimizin aradığını nerden biliyorsunuz kendi mi dedi. Ve bunu size nasıl anlattı orayı anlamadım

Numarayı sadece eşimin telefonundan sildim kendi telefonuma kaydettikten sonra, dediklerinizin hepsini yaptım yine de bulamadım kim olduğunu
Muhtenelen seni engellemis. Baska bir hattan bakman lazim. Gerci profil resimlerini de kaldirmistir.

Esin numarayi ezbere biliyorsa kim oldugunu da biliyordur. Ama dogruyu soylemeyecektir. 11880 den telefonun kimin adina kayitli oldugunu ogrebilirsin belki.

Eşinin Telefonundan şifre alıp son 6 ay kiminle görüşmüş bakabilirsin bu numaraylada gorustuyse çıkar zaten

Büyük ihtimalle flört ettiğiniz dönemde aldatılmışsınız. Evlenmiş ve o kişi ile ilişkisini bitirmiş. Kadının mesaj atıp da hemen engelleme sebebi bu olsa gerek.

Son düzenleme:
5 yillik beraber olmasaniz eskilerden evlendigini bilmeyen bir kadin kutlamistir diyecegim. Boyle olsa masum bir durum olurdu, kendince hatirlamis,hatirladigini belli etmis.
Ama sizin koskoca BEŞ yıllık bir iliskiniz var. Yani biraz rahatsiz edici. Haklisiniz

Back
X