- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Merhaba kizlar daha onceki konularimdan bilirsiniz esimle ailesinin yuzunden ayrilik asamasindaydik ama esim eve dondu tekrar. Suan icin ailesi ile alakali hic konusmuyoruz ancak telefonuna sifre koydugunu farkettim butun gmail sifrelerini degistigi icin kirabilmem mumkun degil. Bu sifre icin onu soylemeden nasil pisman edebilirim yani oyle bisey olmali ki kendi kendine kaldiracak dereceye getirmeliyim ama nasil ? Bana akil verir misiniz biliyorum ki burda cok farkli açılardan bakabilrn insanlar var bana yardimci olun lutfen
Yok oyle bir soylemim olmuyordu ama esimde watsaptan hakkimda yazilanlari gordum bunu biliyor mesafe kismini haketmiyorum eaiyimYapmayın,bırakın öyle kalsın. Eşiniz mesafe koymak istemiş olabilir.
Siz şifre konusunda başka kadından değil,kendi ailesinden şüphelisiniz anladığım kadarıyla.
Belki eşinizin telefonunu kontrol edip yine annenle konuşmuşsun diyordunuz.
O yüzden boşverin bilmeyin,bu konulara girmezseniz daha huzurlu olabilirsiniz.
Yok oyle bir soylemim olmuyordu ama esimde watsaptan hakkimda yazilanlari gordum bunu biliyor mesafe kismini haketmiyorum eaiyim
Ailesinin benimle arasi iyi dgil ayrilmamizi istiyorlar esimde bunu biliyor ama bakmasam bile o sekilde olmasi canimi sıkıyor cunku tek yazan ailesi degil bayan cevresi de fazlaAilesi ile iyi değil aranız.. onlarla yazismalarini görmenizi istemiyor olabilir.. yine sorun çıkmasın diye.. bana öyle geldi..
Şuan hic ilgilenmiyorum ama kendi telefonuma da sifre koydum diyorum ki aynisi mi yapsamHiç gormemis gibi yap bence. Eline dahi alma telefonuna bakma. Biraz rahat takıl. Sonra duzelir zamanla inşallah.
Siz hic esinizin telefonuna bakmiyor musunuzEvlilikte boyle seylerin hesaplarinin yapilmasi cok sacma. Hal boyleyken evli kalmak niye ?
Kesinlikle sende şifre koyma eğer bir gün tartışırsanız sende yaptın lafını ağzın verme. Dersin ki ben her şeye rağmen asla senden gizlim saklım olmadıŞuan hic ilgilenmiyorum ama kendi telefonuma da sifre koydum diyorum ki aynisi mi yapsam
Canim bizde sifre mifre yok esimin telefonuna bakmiyorum, telefonu kullaniyorum. Senin kastettigin anlamda bakmak icin suphe duymak lazim ee suphe duydugum adam benim niye hayat arkadasim, cocugumun babasi olsun. Sirf sevgi degil birazda mantik lazimSiz hic esinizin telefonuna bakmiyor musunuz
Neden gerek duydugunu biliyorum da kabullenmiyorum yok sifryi cozmektem ziyade kendisini o yaptigina pisman etmek istiyorumEşiniz şifre koymuş teline,sizde bu şifreyi çözmeye mi uğraşıyorsunuz?bunu yapmayın zaten istediği de bu belliki yani bu konuda ki tutumunuzu görmek....Bence hiç aldırış etmeyin,sizi çok rahatsız ediyorsa da güzel bir anınızda buna neden gerek duyduğunu açıkça sorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?