- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Dedigim anlam şu ki onceden elimde olan telefon bi anda saklaniyor ise suphe cekerCanim bizde sifre mifre yok esimin telefonuna bakmiyorum, telefonu kullaniyorum. Senin kastettigin anlamda bakmak icin suphe duymak lazim ee suphe duydugum adam benim niye hayat arkadasim, cocugumun babasi olsun. Sirf sevgi degil birazda mantik lazim
Iste ben de onu diyorum hal böyleyken evlilik niye ? Hayat arkadasligi bu degil ki.Dedigim anlam şu ki onceden elimde olan telefon bi anda saklaniyor ise suphe ceker
Kadının sorunu bunla ilgili . Sizde eşim şifre koymaz vs dıyorusnuz onu sormadıkş size ve belkıde üzülmüştürTlf uma şifre koymuyorum eşimde...
Ulu orta malı gibi çocukların elinde dolaniyor :)))
Umarim bir bilen çıkar canım...
Esim de şifre koymazdı eskiden o sifreyi suan istesem kırarım teknolijiyle aram cok iyi fakat kendisinin pisman olmasini istiyorumKadının sorunu bunla ilgili . Sizde eşim şifre koymaz vs dıyorusnuz onu sormadıkş size ve belkıde üzülmüştür
Esim de şifre koymazdı eskiden o sifreyi suan istesem kırarım teknolijiyle aram cok iyi fakat kendisinin pisman olmasini istiyorum
Evet bu konuyu actigim esnada gmail sifresini bilmiyordum ama bilgisayarimdan gmailine girince bilgisayarimdaki program kaydetmis ogrendim suan ama yine de kendisinin pismanlik duymasini istiyorum"ancak telefonuna sifre koydugunu farkettim butun gmail sifrelerini degistigi icinkirabilmem mumkun degil"
İlk sayfada böyle demişsiniz
Kendinizi yormayın kafanızı dinleyin bir şeylerin peşine düşmek size ve ilişkinize kazanım sağlamayacak. Adamı irrite etmeyin. Ailesiyle sizin aranıza mesafe koymak adına yapmıştır aslında sizi korumak istiyor.
O benim telefonum hakkinda herseyi sorabiliyor sorun guvenmemek degil sorun ailesinin yazdiklarini benden gizlemesi ve beni savunmamasi . Bunlari niye merak ediyorsun savunmuyorsa birak diceksiniz birakmak kolay ama kalbimden atmam lazimTelefonumda şifre yok eşiminde yok. Ama eşim bile olsa telefonumun kurcalanmasından nefret ederim.
Sizde bırakın artık kurcalamayın hem kendini hem eşini huzursuz etme.
Sizi savunmayan Ada'ma katlanacaksınız öyleyseO benim telefonum hakkinda herseyi sorabiliyor sorun guvenmemek degil sorun ailesinin yazdiklarini benden gizlemesi ve beni savunmamasi . Bunlari niye merak ediyorsun savunmuyorsa birak diceksiniz birakmak kolay ama kalbimden atmam lazim
Estağfurullah ama daha çok beklersiniz üzgünüm...Evet bu konuyu actigim esnada gmail sifresini bilmiyordum ama bilgisayarimdan gmailine girince bilgisayarimdaki program kaydetmis ogrendim suan ama yine de kendisinin pismanlik duymasini istiyorum
Suanda sifre var telefonumda. Hatta kendi telefonundaki sifreyi de cozdumSiz de şifre koyun
Olumsuz bir şey var mı,Suanda sifre var telefonumda. Hatta kendi telefonundaki sifreyi de cozdum
sakladğı birşey var demek ki şifre koyuyor eşiniz telefonunaMerhaba kizlar daha onceki konularimdan bilirsiniz esimle ailesinin yuzunden ayrilik asamasindaydik ama esim eve dondu tekrar. Suan icin ailesi ile alakali hic konusmuyoruz ancak telefonuna sifre koydugunu farkettim butun gmail sifrelerini degistigi icin kirabilmem mumkun degil. Bu sifre icin onu soylemeden nasil pisman edebilirim yani oyle bisey olmali ki kendi kendine kaldiracak dereceye getirmeliyim ama nasil ? Bana akil verir misiniz biliyorum ki burda cok farkli açılardan bakabilrn insanlar var bana yardimci olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?