Esimin telefonuna şifre koyması akıl verin bana

Birazcik ozeli kalsin. Bence bilmenize gerek yok. Ben telefon sifresi konusunda biraz mesafe seviyorum, tutmustumda evli oldugum zamanda o mesafeyi. Sanirim bilseydim yine karistirmazdim telefonunu, sevmiyorum (gerci 1 defa karistirmisligim var, cok suclu hissetmistim ardindan). Benim telefonumu karistirmasinida istemezdim esimin. Bisuru arkadasimla onlarin ozeli olan, yada benim esime degil ama onlara acabildigim konularla alakali konusmalar yazismalar filan vardir, ne gerek varki onun girip bakmasina filan.

Gecenlerde ablamla gelinimizin kuzeniyle alakali bir geyik yapmistik gordugumuz bi fotograftan sonra (cok basit bi konu, herifin kravati gobek deliginin uzerine kadardi, havasini gorseniz yanina yaklasamazsiniz kravat takmayi bilmiyo ama diye gulduk bizde), ve fotoyuda kardesime gonderdi ablam (kardesimin arkadasiydi o kuzeni, o yuzden ona gonderdi). Normalde onunda cok gulecegi biseydi, ama gel gor ki bizim gelin gormus bunu (yuzunede soylerdik, cokta ozel bisii degildi) ve pek bi alinganlik yapmis. Hem kardesim hemde gelin birkac alingan mesaj atmis ablama. Hos degil. Durduk yere olay cikiyordu, hic bisii olmadigi halde ortada. Sadece kardesim gorseydi oda gulerdi konuda oylece kapanirdi.

Yani mesafe iyidir biraz. Gormeyin bilmeyin herseyi.

Sende şifrelerini değiştir ve onun ne yaptığı umrunda olmasın. En iyisi bu.

Anlasilan esiniz ailesiyle sizin dedikodunuzu yapiyor ve gormenizi istemiyor. Cok itici...

Tlf uma şifre koymuyorum eşimde...
Ulu orta malı gibi çocukların elinde dolaniyor :)))

Umarim bir bilen çıkar canım...
bız buna saygı sevgi şeffaflık dıyoruzbenım aile bireylermde böle,ve ben bekarım ama telim uluorta,güvenın temeli ve aile birliği için sizi ve eşinizi alkışlıyorum

Sanırım bende kendi telefonuma şifre koyar ama onun şifre koymasını hiç umursamamış gibi yapardım. Bir süre sonra yaptığı yanlışı anlayabilir belki bu sayede. Ama siz kıskanç hep hesap soran, şüpheci biriyseniz yaptığı yanlış değil bence.

Nasıl böyle birbirinizden gizliniz oluyor anlamadim ki.
Açıkça konuşun
Telefondaki şifreyi bilmemek beni rahatsız ediyor diyebilirsiniz bu kadar samimiyetiniz vardir sanırım

Telefonun pesini birakirsaniz belki "gerek yokmus" deyip pisman olabilir. Onun disinda bir pismanlik yasatamazsiniz. Insanlar kisisel telefonuna sifre koydu diye, email vs hesaplarinin sifresini paylasmiyor diye kimseye hesap vermek zorunda degil sonucta. Bu karisi da olsa boyle. Esinizin kisisel alanina saygi duyun.

Şifreyi değişmiş olması pek hayra alamet değil

Şifre ne ya eşler arasında şifre falan olmamalı bence.Hiçbir şey yapmasa bile insanın aklını kurcalar yok yere
Aynen oyle bisey yapmasa bile acaba mi diyor insan ? Bana sifreni kaldiracaksin diyor bende kaldirmiyorum dedim ben erkegim bende olabilir ama sende olamz diyince sinirlerim tavan yapiyor

Telefon kurcalama gereğini neden duyuyorsunuz peki?
Şüphe uyandıracak bir durum var mı?
Sevgililik zamanimiz dahil telefonuna sifre koymayan bir insanin sifresi kafa kurcaliyor suphe duyacagim baska bir kadin yok olmaz da aldatma konusunda degil ama akrabalarindan bazilari surekli aramizi bozmak icin biseyler soyluyorlar yaziyorlar onlara karsi sinir oluyorum

Eğer sürekli telefonunu kurcalıyorsanız ve bunu biliyorsa rahatsız olmuş da olabilir.

Buna saygi duyabilmem icin benim de kisisel alanima saygi duyulmasi lazim. Ben erkegim sifre koyarim yaparim sen bana facebook sifreni mail sifreni vermek zorundasin sen yapamazsin diyen bir insanin kisisel yasamina saygi duymam

Yani belliki ailesiyle görüşmesini bilmenizi istemiyor gıcık bir durum sizi ailesine karşı savunmayan adamla devam edicekseniz bırakın boşverin şifresini falan bence
Ailesi oynuyor cunku adam beni haksiz goruyor ve savunmuyor mesela kendi soyledikleri birseyi ben soylemisim gibi yansitiyorlar ya da onceki muhabbeti soylemeden baska bir ortamda soylenilen cumleleri cimbizla ayiklayip esime soyluyorlar bu konulari sonra tartisinca agzindan kaciriyor zaten soylemedigi zamanda da evde sogukluk var anlatmadigi icin. Ben de ne olursa olsun bir ortamda yasanan hicbiraeyi gelip soylemedigim icin haksiz duruma dusuyormusum yeni anladim

Sifreyi kaldirtmaya calisma. Ilgi cekecegi gibi sorunda cikarir. Umursamaz davran. Ama...

Kendi telefonuna whatsapp web yukle google playde var.

Yanyana oldugunuzda actir sifreyi bir sey bakmak icin lazim telefon, fotograf aticam falan dersin.. yanindasin suphelenmez. Tabi sana bakmamasi lazim 3 sn kadar.

Sonra senin telefonda yuklu programa gir ve oradaki kodu tarat eşinin telefonuna.

O bunu hic anlamadan onun whatsappini gorursun artik.

Az da olsa icin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…