- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi rosebeauty
-
bız buna saygı sevgi şeffaflık dıyoruzbenım aile bireylermde böle,ve ben bekarım ama telim uluorta,güvenın temeli ve aile birliği için sizi ve eşinizi alkışlıyorumTlf uma şifre koymuyorum eşimde...
Ulu orta malı gibi çocukların elinde dolaniyor :)))
Umarim bir bilen çıkar canım...
Nasıl çözdün anlatsan da bende çözsem. Belki bakmam gereken zaman olur:))Suanda sifre var telefonumda. Hatta kendi telefonundaki sifreyi de cozdum
Şifreyi değişmiş olması pek hayra alamet değilMerhaba kizlar daha onceki konularimdan bilirsiniz esimle ailesinin yuzunden ayrilik asamasindaydik ama esim eve dondu tekrar. Suan icin ailesi ile alakali hic konusmuyoruz ancak telefonuna sifre koydugunu farkettim butun gmail sifrelerini degistigi icin kirabilmem mumkun degil. Bu sifre icin onu soylemeden nasil pisman edebilirim yani oyle bisey olmali ki kendi kendine kaldiracak dereceye getirmeliyim ama nasil ? Bana akil verir misiniz biliyorum ki burda cok farkli açılardan bakabilrn insanlar var bana yardimci olun lutfen
Sifresini cozdum ama telefonunu elime alip bakmadim zaten amacim telefonunu karistirmak degil sadece sifre kismi bana yanlis geliyorOlumsuz bir şey var mı,
Aynen oyle bisey yapmasa bile acaba mi diyor insan ? Bana sifreni kaldiracaksin diyor bende kaldirmiyorum dedim ben erkegim bende olabilir ama sende olamz diyince sinirlerim tavan yapiyorŞifre ne ya eşler arasında şifre falan olmamalı bence.Hiçbir şey yapmasa bile insanın aklını kurcalar yok yere
Sevgililik zamanimiz dahil telefonuna sifre koymayan bir insanin sifresi kafa kurcaliyor suphe duyacagim baska bir kadin yok olmaz da aldatma konusunda degil ama akrabalarindan bazilari surekli aramizi bozmak icin biseyler soyluyorlar yaziyorlar onlara karsi sinir oluyorumTelefon kurcalama gereğini neden duyuyorsunuz peki?
Şüphe uyandıracak bir durum var mı?
Sevgililik zamanimiz dahil telefonuna sifre koymayan bir insanin sifresi kafa kurcaliyor suphe duyacagim baska bir kadin yok olmaz da aldatma konusunda degil ama akrabalarindan bazilari surekli aramizi bozmak icin biseyler soyluyorlar yaziyorlar onlara karsi sinir oluyorum
Buna saygi duyabilmem icin benim de kisisel alanima saygi duyulmasi lazim. Ben erkegim sifre koyarim yaparim sen bana facebook sifreni mail sifreni vermek zorundasin sen yapamazsin diyen bir insanin kisisel yasamina saygi duymamTelefonun pesini birakirsaniz belki "gerek yokmus" deyip pisman olabilir. Onun disinda bir pismanlik yasatamazsiniz. Insanlar kisisel telefonuna sifre koydu diye, email vs hesaplarinin sifresini paylasmiyor diye kimseye hesap vermek zorunda degil sonucta. Bu karisi da olsa boyle. Esinizin kisisel alanina saygi duyun.
Telefonunu kurcalamam surekli arada bir elime alirdim ama onu da soylerdim o da neye baktigimi bilirdiEğer sürekli telefonunu kurcalıyorsanız ve bunu biliyorsa rahatsız olmuş da olabilir.
Ailesi oynuyor cunku adam beni haksiz goruyor ve savunmuyor mesela kendi soyledikleri birseyi ben soylemisim gibi yansitiyorlar ya da onceki muhabbeti soylemeden baska bir ortamda soylenilen cumleleri cimbizla ayiklayip esime soyluyorlar bu konulari sonra tartisinca agzindan kaciriyor zaten soylemedigi zamanda da evde sogukluk var anlatmadigi icin. Ben de ne olursa olsun bir ortamda yasanan hicbiraeyi gelip soylemedigim icin haksiz duruma dusuyormusum yeni anladimYani belliki ailesiyle görüşmesini bilmenizi istemiyor gıcık bir durum sizi ailesine karşı savunmayan adamla devam edicekseniz bırakın boşverin şifresini falan bence
Merhaba kizlar daha onceki konularimdan bilirsiniz esimle ailesinin yuzunden ayrilik asamasindaydik ama esim eve dondu tekrar. Suan icin ailesi ile alakali hic konusmuyoruz ancak telefonuna sifre koydugunu farkettim butun gmail sifrelerini degistigi icin kirabilmem mumkun degil. Bu sifre icin onu soylemeden nasil pisman edebilirim yani oyle bisey olmali ki kendi kendine kaldiracak dereceye getirmeliyim ama nasil ? Bana akil verir misiniz biliyorum ki burda cok farkli açılardan bakabilrn insanlar var bana yardimci olun lutfen
Ne saçma ya cinsiyetle ne alakası var şifrenin.Resmen saçmalamışAynen oyle bisey yapmasa bile acaba mi diyor insan ? Bana sifreni kaldiracaksin diyor bende kaldirmiyorum dedim ben erkegim bende olabilir ama sende olamz diyince sinirlerim tavan yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?