- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Arkadaşınla eşi şey olabilir açık ilişki.. hani bazı çifler sosyal medyada profillerinde yazıyolar ya çiftiz çift yada tek erkek yada tek bayan ariyoz gibidirler.. esin de buna katilmis olabilir.. baska turlu hicbir erkek karisinin fotosunu arkadaşına atmaz..Evet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Hayır ailecek görüşmüyoruz kadın beni tanımıyor ama eşimi tanıyor 3ü eskiden arkadaşlar ve eşim düğünlerine de katıldı ben gitmedimNerden biliyorsunuz kadinin esinin yolladığını? Bence kadinin yollamış olma ihtimali daha yüksek sizi de engellediğine göre..
Bu isin altından hiç iyi seyler çıkmayacak gibime geliyor ama bakalim
Bir sure daha takip edin derim ben. Bu arada ailecek görüşüyor musunuz? Kadını taniyor muydunuz?
Kıskandırmak için olabilir, eşini hiç umursamadığından olur. Ayrıca uyurmus gibi selfi çekmek zor değil ki...güzel mi bari? Uyarırken bile güzelim mesaji veriyor zaarAklıma gelmedi değil ama kadın atsa niye eşiyle olan fotoğrafını atsın ki. Ve uyurken çekilen fotoğraftan kadının hiç haberi yok belli
Issiz adam filminin ilk sahnesi geldi aklima.. Allah muhafaza. Kadinin sizi engellemesi hayra alamet degil.Evet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Evet zaten profili eklemeye kapalı sadece mesaj atılabilir onda da engelledi kadın artık mesaj da atamıyorumbir şey demeden engelledimi
Açık ilişki yasiyolar.. bazen grup bazen eş degistirme.. bazen tek erkek yada kadınla karisi yada kocası ilişki yaşarken diğeri izliyo.. bunların normal bir evlilik yaşamadığı kesinAklıma nedense ıgrenc seyler geldı.
Hanı karısının baska erkekler tarafından begenılmesı bazı sapkın tiplerin hosuna gidiyor ya. Öyle.
Uyurken neden foto atılsın ki, cırkın uyuyor dı mı diye sormak ıcın degıl heralde.
Hatta bunların bir ısmı de var ama aklıma gelmedi suan.
Esinin telefonundan arkadasinin numarasini al kendinden ara adamdan esinin numarasini iste bisey danisacaktim falan deMaalesef kadının numarasını bilmiyorum
Geçip geçmeme konusunda kararsızım açıkçasıkiskanan insan arkadasina atmaz suna bi bak diye hemde. arkadasiyla iletisime gectiniz mi
Kesinlikle. Kadın direkt engellemıs baksana.Açık ilişki yasiyolar.. bazen grup bazen eş degistirme.. bazen tek erkek yada kadınla karisi yada kocası ilişki yaşarken diğeri izliyo.. bunların normal bir evlilik yaşamadığı kesin
Kıskandırmak için olabilir, eşini hiç umursamadığından olur. Ayrıca uyurmus gibi selfi çekmek zor değil ki...güzel mi bari? Uyarırken bile güzelim mesaji veriyor zaar
yerinze kendimi koydum.cok zor yaGeçip geçmeme konusunda kararsızım açıkçası
Yada eşiyle kadının arasında birşey var kadının kocasının haberi yok diğer ihtimal de buKesinlikle. Kadın direkt engellemıs baksana.
İnsan merakından arar konusur acaba ne diycek diye. Kadın da ısın ıcınde.
Durum mide bulandırıcı.
Konu sahıbı acaba ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?