Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Arkadaşınla eşi şey olabilir açık ilişki.. hani bazı çifler sosyal medyada profillerinde yazıyolar ya çiftiz çift yada tek erkek yada tek bayan ariyoz gibidirler.. esin de buna katilmis olabilir.. baska turlu hicbir erkek karisinin fotosunu arkadaşına atmaz..

Aklıma nedense ıgrenc seyler geldı.
Hanı karısının baska erkekler tarafından begenılmesı bazı sapkın tiplerin hosuna gidiyor ya. Öyle.
Uyurken neden foto atılsın ki, cırkın uyuyor dı mı diye sormak ıcın degıl heralde.
Hatta bunların bir ısmı de var ama aklıma gelmedi suan.

Hayır ailecek görüşmüyoruz kadın beni tanımıyor ama eşimi tanıyor 3ü eskiden arkadaşlar ve eşim düğünlerine de katıldı ben gitmedim

Aklıma gelmedi değil ama kadın atsa niye eşiyle olan fotoğrafını atsın ki. Ve uyurken çekilen fotoğraftan kadının hiç haberi yok belli
Kıskandırmak için olabilir, eşini hiç umursamadığından olur. Ayrıca uyurmus gibi selfi çekmek zor değil ki...güzel mi bari? Uyarırken bile güzelim mesaji veriyor zaar

Issiz adam filminin ilk sahnesi geldi aklima.. Allah muhafaza. Kadinin sizi engellemesi hayra alamet degil.

Açık ilişki yasiyolar.. bazen grup bazen eş degistirme.. bazen tek erkek yada kadınla karisi yada kocası ilişki yaşarken diğeri izliyo.. bunların normal bir evlilik yaşamadığı kesin

Açık ilişki yasiyolar.. bazen grup bazen eş degistirme.. bazen tek erkek yada kadınla karisi yada kocası ilişki yaşarken diğeri izliyo.. bunların normal bir evlilik yaşamadığı kesin
Kesinlikle. Kadın direkt engellemıs baksana.
İnsan merakından arar konusur acaba ne diycek diye. Kadın da ısın ıcınde.
Durum mide bulandırıcı.
Konu sahıbı acaba ne yapacak?

Kıskandırmak için olabilir, eşini hiç umursamadığından olur. Ayrıca uyurmus gibi selfi çekmek zor değil ki...güzel mi bari? Uyarırken bile güzelim mesaji veriyor zaar
Walla kadının baya içi geçmiş uyuyor olduğu bariz belli

Kesinlikle. Kadın direkt engellemıs baksana.
İnsan merakından arar konusur acaba ne diycek diye. Kadın da ısın ıcınde.
Durum mide bulandırıcı.
Konu sahıbı acaba ne yapacak?
Yada eşiyle kadının arasında birşey var kadının kocasının haberi yok diğer ihtimal de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…