Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Cuckold

Kadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
masum kadin konusalim deyince engel atmaz ama

Yani allah askına belki kadında var birseyler fotograflarını bu bayanın esine gönderip bastan cıkarmaya calısıyor belki bu bayanın kocasıda istemiyor kötü niyetli bir kadın olsa evet beraberiz biz dese dahamı cok ici rahatlayacaktı.
Yanlıs yola basvurmus ve yorumumunda arkasındayım hala.
Care kocası varsa böyle birsey itirafa sıkıstırmalı...

Bunu kanıt olarak sakla. Çekebiliyorsan eşinin telefonundan o fotoğrafları kendi telefonunla çek. Bundan sonra da en ufak bir şeyi bile kanıt olarak düşün. Bu normal bir durum değil çünkü. Kadın seni engellemese yine bir derece derdik ama o engel, pisliğin en büyük kanıtı zaten.

Kadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
Kadına msj attım çünkü habersiz yollandıysa onun da haberi olsun ve benim yuvam yıkılıyorsa arkadaşının da yıkılsın. Hem belki benim fotoğrafımda onun eşinde var bilemiyorum ki

Peki.

Fotoğraflar güvende zaten hissetmiş eşim ya da karşı taraf haber verdi silmiş hepsini

Olay sinir bozucu tabi kafının sizi engellemsi cabası sanki grup yaoılıyor gibi geldi bana çok oluyor öünkü bu devirde normalleşti herşey

Hımmm kadının engellemesi beni işgillendirdi

Çok acele etmişsiniz keşke biraz takipte kalsaydiniz neler duyuyoruz okuyoruz eşinizin savunması saçmalık herkes gibi aklın yolu bir aldatiliyorsunuz belki numarayı eşiniz öyle kayıt etmiştir numarayı kaydedin bir kenara lazım olur.

masum kadin konusalim deyince engel atmaz ama
Ama konuşup da kadına ne diyecek ki kocam senin böyle böyle fotoğraflarını biriktirmiş dese kadın da gidip kocasına söylese kocası sert biriyse öldürür bile konu sahibinin kocasını. Sonra al başına belayı. Ben böyle bir riske girmezdim.

Eşinin telefonundan kadının numarasını bulup ona msj at sanki eşinmiş gibi adı neyse artık kadının mesela ayşe? yaz cvp verırse ona gore sekıl verırsın konusmaya

Eşim çok kıskançtır. Resmimi, abisine dahi atıp sormaz açık mı diye? O kıyafete kızmışsa sinirden delirir, benle kavga eder ama asla birine yollamaz...
Ben gerçekten bu nasıl bir manyaklık merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…