Yanı benimki ihtimal sadeceKocanın telinden mumkun degıl cesaret edemez en edepsiz kadın bile bunu yapmaya.
Adam ve konu sahibinin kocası sapık bana kalırsa.
Aklıma nedense ıgrenc seyler geldı.
Hanı karısının baska erkekler tarafından begenılmesı bazı sapkın tiplerin hosuna gidiyor ya. Öyle.
Uyurken neden foto atılsın ki, cırkın uyuyor dı mı diye sormak ıcın degıl heralde.
Hatta bunların bir ısmı de var ama aklıma gelmedi suan.
masum kadin konusalim deyince engel atmaz amaKadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
Yani allah askına belki kadında var birseyler fotograflarını bu bayanın esine gönderip bastan cıkarmaya calısıyor belki bu bayanın kocasıda istemiyor kötü niyetli bir kadın olsa evet beraberiz biz dese dahamı cok ici rahatlayacaktı.Çare oldugunu iddia etmiyorum. Ama insan, başına böyle bir şey geldigi zaman her yolu deniyor. Hem belki kadın işin içinde olmasa engel atmazdı ve konu sahibi de buradan bir ipucu yakalardı. Mesela engellemesi de ayrı bir ipucu. Eşine sormuş zaten, adam resmen saçmalamış. Ee ne yapacak bu kadın?
Kadına msj attım çünkü habersiz yollandıysa onun da haberi olsun ve benim yuvam yıkılıyorsa arkadaşının da yıkılsın. Hem belki benim fotoğrafımda onun eşinde var bilemiyorum kiKadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
Kadına msj attım çünkü habersiz yollandıysa onun da haberi olsun ve benim yuvam yıkılıyorsa arkadaşının da yıkılsın. Hem belki benim fotoğrafımda onun eşinde var bilemiyorum ki
Peki.Yani allah askına belki kadında var birseyler fotograflarını bu bayanın esine gönderip bastan cıkarmaya calısıyor belki bu bayanın kocasıda istemiyor kötü niyetli bir kadın olsa evet beraberiz biz dese dahamı cok ici rahatlayacaktı.
Yanlıs yola basvurmus ve yorumumunda arkasındayım hala.
Care kocası varsa böyle birsey itirafa sıkıstırmalı...
Fotoğraflar güvende zaten hissetmiş eşim ya da karşı taraf haber verdi silmiş hepsiniBunu kanıt olarak sakla. Çekebiliyorsan eşinin telefonundan o fotoğrafları kendi telefonunla çek. Bundan sonra da en ufak bir şeyi bile kanıt olarak düşün. Bu normal bir durum değil çünkü. Kadın seni engellemese yine bir derece derdik ama o engel, pisliğin en büyük kanıtı zaten.
Hımmm kadının engellemesi beni işgillendirdiEvet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ama konuşup da kadına ne diyecek ki kocam senin böyle böyle fotoğraflarını biriktirmiş dese kadın da gidip kocasına söylese kocası sert biriyse öldürür bile konu sahibinin kocasını. Sonra al başına belayı. Ben böyle bir riske girmezdim.masum kadin konusalim deyince engel atmaz ama
Nasil ya tamamen mi silmis ?Fotoğraflar güvende zaten hissetmiş eşim ya da karşı taraf haber verdi silmiş hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?