eşimin telefonunda benim sadece numaram gözüküyor..

dearson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
169
1
46
Tekirdağ
arkadaşlar eşimin telefonu nokıa 2330 clasıc benim numaram kayıtlı olmasına rağmen hiç isim çıkmıyo naptıysam düzeltemedim telefonunda kayıtlıyım fakat aradığımda sadece numaram çıkıyo.fakat başka arayanların iismleri gözüküyo.böyle bir sorunla karşılaşan oldumu..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

2 kere kayıtlamışsınız bir tanesini silip tekrar deneyin kesinlikle çıkar çünkü benimde kardeşimle numaralarımız aynı onun kontörlü benim hatlı telefon ne marka olursa olsun kimsede isimlerimiz çıkmaz sadece numaralarımız görünür makineler aynı numara olarak algılıyor.

onu biliyorum denedim zaten numarayı sildim telefondan yinede olmadı bende anlam veremedim..yinede tşk ederim cvp verdiğin için..

walla bende arkadaşın söylediğine katılıyorum ama denediysen de başka bi fikrim yok peki rehberi tak tak gezdin mi belki senin numaran bi iki kez daha kayıtlanmıştır

önerdiğiniz herşeyi denedim arkadaşlar tşk ederim sadece benim değil üstelik çok kişininde ismi gözükmüyordu.ama eşim rehberden bişiyler yaptı ve oldu bende tam bilemiyorum tekrar tşkler sorun çözüldü...

Back
X