- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
Olur canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim konu halloldu ustte yazdim.tamamen benim salakligimya siz btün yazılanları unutun, mesajda daha üste de mesajlar var. hangi adam gercekten aldatıyor olsa o mesajları silmez ve sizin görebileceğiniz şekilde ortada bırakır?
Allah Allah bu mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkarsın anlamadimBelli ki biriyle flortlesiyor..
Herkese otomatik gönderilen mesajlardan. Bana her bayramda seyranda, yılbaşında, kandilde bunun gibi onlarca geliyor. Bir çoğunu ben bile tanımıyorum. Zamanında bir iş yapmışız kaydedilmiş telefonum. Herkese gönderilirken bana da gönderilmiş oluyor. Eşim hepsinden şüphelenseydi çoktan boşanmıştık. Tabi eşini en iyi sen tanırsın. Böyle birşey yapacak biriyse bilemiyorum ama senin güvenin varsa takma bile kafana. Dediğim gibi herkese gidiyor bu mesajlardan.Kizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz
Hic bisey yok bu mesajda arkadaşım gönlünü ferah tut.Bunun icin de sakin esine surat sallamaKizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz
Kizlar veliyi de taniyorum aslinda velinin annesi yani cocugun anneannesi bize baklava falan yapip yollamisti eskiden.yasli tatli bir teyze.evet mesaj abartili olmus bence de.hocam yenu yiliniz kutlu olsun denebilirdi kisaca.esim de tesekkur ederim sizin de diyebilirdi ama belliki velisi herkese toplu bir yilbasi mesaji atmis esim de cevap vermis.10 yillik evliyim daha bir tek gun esimden suphe etmemi gerektirecek bir hareket soz vs gormedim duymadim.tam tersine esim hep benim uzerime titrer bir dedigimi iki etmez zaten adamin evden disari ciktigi da yok hep benle yollarim gitmez vs...bu nedenle tuhaf geldi mesaj bana.ama gunahinu aldim esimin abarttim yanlis anladim sorun yok yani
Evet kapatilsa iyi olur.o nasil oluyor bilmiyorum ama mune konum kapansin artik0Mune ablaya konuyu kapattirin.
Toplu mesaj gibi duruyor..Yani ask ile bilmemne nosunu 118den sordurdum bayanin adini falan ogrendim ama ne dusunecegimi bilemedim