Esimin telefonunda bir garip mesaj

ya siz btün yazılanları unutun, mesajda daha üste de mesajlar var. hangi adam gercekten aldatıyor olsa o mesajları silmez ve sizin görebileceğiniz şekilde ortada bırakır?

Kizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz
Herkese otomatik gönderilen mesajlardan. Bana her bayramda seyranda, yılbaşında, kandilde bunun gibi onlarca geliyor. Bir çoğunu ben bile tanımıyorum. Zamanında bir iş yapmışız kaydedilmiş telefonum. Herkese gönderilirken bana da gönderilmiş oluyor. Eşim hepsinden şüphelenseydi çoktan boşanmıştık. Tabi eşini en iyi sen tanırsın. Böyle birşey yapacak biriyse bilemiyorum ama senin güvenin varsa takma bile kafana. Dediğim gibi herkese gidiyor bu mesajlardan.

Kizlar veliyi de taniyorum aslinda velinin annesi yani cocugun anneannesi bize baklava falan yapip yollamisti eskiden.yasli tatli bir teyze.evet mesaj abartili olmus bence de.hocam yenu yiliniz kutlu olsun denebilirdi kisaca.esim de tesekkur ederim sizin de diyebilirdi ama belliki velisi herkese toplu bir yilbasi mesaji atmis esim de cevap vermis.10 yillik evliyim daha bir tek gun esimden suphe etmemi gerektirecek bir hareket soz vs gormedim duymadim.tam tersine esim hep benim uzerime titrer bir dedigimi iki etmez zaten adamin evden disari ciktigi da yok hep benle yollarim gitmez vs...bu nedenle tuhaf geldi mesaj bana.ama gunahinu aldim esimin abarttim yanlis anladim sorun yok yani

Mune ablaya konuyu kapattirin.

Benim eski velilerim ayni mesaji atmisti.
Is ortamindan biri atmis olabilir.
Özel bir mesaj olduğunu sanmiyorum.

Back
X