• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonunda gördüğüm yazı

Rahatsız oluyorsan eşine rahatsız olduğunu söyle. Kesinlikle bakmasın istiyorsan 'sana empati yaptırmak istemiyorum' de. :d

hanımefendiyi dinleyin, hemen eşinizden boşanın. Madem bakıyor, bunun hesabını vermeli!!!!!!!!!!!!!!!!!! Çocuğunuz varsa hatta asla yüzünü göstermeyin. Nafaka ile donuna kadar alın. Anasını babasını arayın anlatın lütfen. İşyerini arayıp,bu yaptığı iğrençliği tek tek anlatın. Bugün youtube'da bakan, yarın neler yapar Allah bilir. Ne demek yaaaaa youtube'a sex yazıp aratmak, bunu size nasıl yapar. gerçekten sizin gibi şoktayım şu an. Sürüm sürüm sürünsün hepsi pislikler! gebermeliler, belediye zehirlemeli bunları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herşeyi öyle normalleştiriyorlar ben gözlerime inanamaz oldum
Bugün bakar yarın baktıklarına gider !
Bu böyledir .
Bakmayacak efendim bakacaksa da s.kt.r olup gitmesini bilecek

abartılacak bişey bencede gidip aldatması daha mı iyi olur bakabilir erkekler merklı olurlar ben eşimle açık açık konuşuyrm böle şeyleri ve hep şöle deriz aldatmak istemeyen adam bkar böle şeylere
çünkü anlamak lazım aynı ten sürekli değişklik istiyrlar video bakıyorlar büyütülecek bişey yok bunda

Biz de sizin esinizden beklemezdik.!
Hanimefendi ne yapacaginiza ne diyeceginize yer ve duruma gore kendiniz karar verirsiniz. Biz ne esinizi taniriz ne de sizi.
Iki grup olusacak "ne olmuscular" ve "asla bakamazcilar"
Siz de bu iki gruptan hangisi isinize geliyorsa onu destekleyip digerlerine ates puskurteceksiniz ve belki de tartismalar çıkıp cogu kisi banlanacak.
En mantikli olan kendi kararlarinizi vermeniz. Oturup esinizle konusun madem.
Buranın amacı dertleşmek degilmi öyleyse niye herkes yorum yapıyor ? konu sahibi de muhtemelen herkes gibi akıl almak istemis

Youtubede bulamaz aradigini merak etmeyin :)
Kötü bir adam olsa zaten gizli arama butonunu kullanirdi veya gecmisi silerdi.
muhtemelen bir anlik merakla tiklamistir.

Tamam bakmayacağım derse inanacak mısın? Cevabı sende biliyorsun. Ne o bakmama sözünü tutacak nede sen artık yapmaz diye kafan rahat oturabileceksin.

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce eşimin telefonunda youtubeye girdim ordaki arama çubuguna girdigimde sex videoları aranmıstı bu yazıyı görünce şok oldum çünkü hiç beklemezdim esimden böyle bir şey hala şoktayım napayim bilmiyorum ya
Iyi de ben de de çıkıyor
S harfine basınca sex videoları yazısı çıkıyor
Şimdi ben onu mu izliyorum
Otomatik çıkıyor onlar

Biz de sizin esinizden beklemezdik.!
Hanimefendi ne yapacaginiza ne diyeceginize yer ve duruma gore kendiniz karar verirsiniz. Biz ne esinizi taniriz ne de sizi.
Iki grup olusacak "ne olmuscular" ve "asla bakamazcilar"
Siz de bu iki gruptan hangisi isinize geliyorsa onu destekleyip digerlerine ates puskurteceksiniz ve belki de tartismalar çıkıp cogu kisi banlanacak.
En mantikli olan kendi kararlarinizi vermeniz. Oturup esinizle konusun madem.

Back
X