- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Denizkummisali
sen de izle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi öyle normalleştiriyorlar ben gözlerime inanamaz oldum
Bugün bakar yarın baktıklarına gider !
Bu böyledir .
Bakmayacak efendim bakacaksa da s.kt.r olup gitmesini bilecek
Buranın amacı dertleşmek degilmi öyleyse niye herkes yorum yapıyor ? konu sahibi de muhtemelen herkes gibi akıl almak istemisBiz de sizin esinizden beklemezdik.!
Hanimefendi ne yapacaginiza ne diyeceginize yer ve duruma gore kendiniz karar verirsiniz. Biz ne esinizi taniriz ne de sizi.
Iki grup olusacak "ne olmuscular" ve "asla bakamazcilar"
Siz de bu iki gruptan hangisi isinize geliyorsa onu destekleyip digerlerine ates puskurteceksiniz ve belki de tartismalar çıkıp cogu kisi banlanacak.
En mantikli olan kendi kararlarinizi vermeniz. Oturup esinizle konusun madem.
Iyi de ben de de çıkıyorMerhaba arkadaşlar ben 2 gün önce eşimin telefonunda youtubeye girdim ordaki arama çubuguna girdigimde sex videoları aranmıstı bu yazıyı görünce şok oldum çünkü hiç beklemezdim esimden böyle bir şey hala şoktayım napayim bilmiyorum ya
Daha önce aranan videolar görünüyor, arkadaş ondan bahsediyor sanırımIyi de ben de de çıkıyor
S harfine basınca sex videoları yazısı çıkıyor
Şimdi ben onu mu izliyorum
Otomatik çıkıyor onlar
Biz de sizin esinizden beklemezdik.!
Hanimefendi ne yapacaginiza ne diyeceginize yer ve duruma gore kendiniz karar verirsiniz. Biz ne esinizi taniriz ne de sizi.
Iki grup olusacak "ne olmuscular" ve "asla bakamazcilar"
Siz de bu iki gruptan hangisi isinize geliyorsa onu destekleyip digerlerine ates puskurteceksiniz ve belki de tartismalar çıkıp cogu kisi banlanacak.
En mantikli olan kendi kararlarinizi vermeniz. Oturup esinizle konusun madem.
Cok buyutulecek bir durum değilDaha önce aranan videolar görünüyor, arkadaş ondan bahsediyor sanırım