- 5 Haziran 2025
- 22
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi gunessduru
-
Daha önce karıştırdığında adam açıklama yapmışTelefonunu karıştırmanızı nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
Bence direkt sormayın, şüpheniz varsa doğru çıkabilir. İnsan hissediyor çünkü, hepsinin kanıtını toplayın, sakince hakaret edin. İllaki bir yerde açık verecek, o zaman onu patlatırsınız.Merhaba ,herkese iyi bayramlarrr. Dunden beri aklimi kurcalayan bir durum o yuzden buraya kayit oldum ve sizlere danismak istiyorum ne olabilir diye . Dun aksam esimin telefon rehberinde +7 ile baslayan bir numara gordum ve sanirim kadin ismi. Ben ne yapacagimi bilemedimm ,cunku o anlik duyguyla sorsam kesinlikle sakin olamayacaktim. Aslinda bir kac ay oncesinde galerisinde cop kutusunda bir kac tane kadin resmi vardi, tanisma programina benziyordu screen shot seklinde. O an sordugumda bekar arkadasinin sohbet grubuna danismak icin resim gonderdigini o yuzden telefonunda oldugunu soyledi . Kizlar , geceden beri uyuyamiyorumm. Yani esim aslinda evden isini yapiyor ,arkadaslariyla bile bulusmaya gitmez neredeyse haftanin 7 gunu evde. Konuyu nasil acip sormam gerekiyor ne diye sorabilirim...
1. O zaman esimden izin aldim tatil fotograflarimiza bakabilir miyim dedim ve begenmedigim resimleri silip cop kutusunu da temizlemek icin girdim .Telefonunu karıştırmanızı nasıl açıklamayı düşünüyorsunuz?
Inanin boyle sorsam uste cikar bir sekilde ben hakliysam da haksiz olurum.Yani bunu sormanın kibar yolunu mu arıyorsunuz gerçekten? Direkt sen ne b.klar yiyorsun diyerek dalın. Evet kurcalamak yanlıştır ama zaten şüphe duymayan kimse de telefon kurcalamaya bayılmaz.
Evet haklisiniz ,tepki vericemm bu sefer. ne soyleyecek cok merak ediyorum.Yahu bu adamların bütün arkadaşları namussuz bence, yazık yakalanan pardon başına böyle şeyler gelen adamlarin hepsinin arkadaşı yapıyor bunları, suçsuz adamcağız da ceremesini çekiyor...
Durum böyle değil malesef, yemiş gibi yapmak yerine o gün tepesine çökseydin şimdi bu soru işaretin olmazdı, şimdi de görmezden gelerek hata ediyorsun, net bı tepki vereceksen direkt sor, tepki veremem benim kocam yapmaz dersenn hiç karistirma, basın ağrımasın...
Muhasebe,hic sanmiyorum+7 Rusya'nin kodu. Ne is yapiyor esiniz, isle baglantili olabilir mi?
aynı şeyi düşündüm. Numaraya kendi telefonumdan eşiminmiş gibi yazardım ben. Profil fotoğrafınızı da eşinizin fotoğrafı yapın, yazın bakalım karşı taraf ne diyecek+7 Rusya bir de. Bir şey karıştırıyor muhtemelen. Önce numarayı kendinize gönderip bir arayın bakın kim açacak.
Rahat Ha bir de numarayı kaydetmiş...aynı şeyi düşündüm. Numaraya kendi telefonumdan eşiminmiş gibi yazardım ben. Profil fotoğrafınızı da eşinizin fotoğrafı yapın, yazın bakalım karşı taraf ne diyecek
Yani ismi de ozbekistana ait kadin ismi. Denemekte yarar var yada direkt mi sorsam.aynı şeyi düşündüm. Numaraya kendi telefonumdan eşiminmiş gibi yazardım ben. Profil fotoğrafınızı da eşinizin fotoğrafı yapın, yazın bakalım karşı taraf ne diyecek
Direkt sormayın yine bi yalan bulup kendini savunur. Arkadaşımın sevgilisi falan diyebilir yani, o potansiyel var eşinizde.Yani ismi de ozbekistana ait kadin ismi. Denemekte yarar var yada direkt mi sorsam.
Eger kadinin WhatsApp i varsa olurr ,wp yoksa arama yapamam galiba+7 Rusya bir de. Bir şey karıştırıyor muhtemelen. Önce numarayı kendinize gönderip bir arayın bakın kim açacak.
Haklisiniz ,ne derse de artik icimde suphe olacak ,şu bayram gunu ne yapacagimi sasirdim.Direkt sormayın yine bi yalan bulup kendini savunur. Arkadaşımın sevgilisi falan diyebilir yani, o potansiyel var eşinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?