- 28 Mart 2025
- 950
- 510
- 18
- Konu Sahibi gunessduru
-
Yaparsınız ama eğer Türkiyedeyse ve roaming ettirmemişse kapalı olur. O zaman da Türkiyede yaşayıp yaşamadığı hakkında tahmini fikriniz olur,kesin olmasa da.Eger kadinin WhatsApp i varsa olurr ,wp yoksa arama yapamam galiba
Oyle de olabilir ama daha oncesinde gordugum yabanci kadinlara ait resimler de kafami kurcaliyor.Numara dolandırıcı olabilirmi kim diye bakmak için kaydetmiş olabilirmi
Tesekkur ederimmYaparsınız ama eğer Türkiyedeyse ve roaming ettirmemişse kapalı olur. O zaman da Türkiyede yaşayıp yaşamadığı hakkında tahmini fikriniz olur,kesin olmasa da.
Orasını bilemem.simdiOy
Oyle de olabilir ama daha oncesinde gordugum yabanci kadinlara ait resimler de kafami kurcaliyor.
yabanci bir kizla konusuyor olabilir esiniz .yurtdisi numarasi bu rusyadan.rus bir kizla iletisim kuruyordurMerhaba ,herkese iyi bayramlarrr. Dunden beri aklimi kurcalayan bir durum o yuzden buraya kayit oldum ve sizlere danismak istiyorum ne olabilir diye . Dun aksam esimin telefon rehberinde +7 ile baslayan bir numara gordum ve sanirim kadin ismi. Ben ne yapacagimi bilemedimm ,cunku o anlik duyguyla sorsam kesinlikle sakin olamayacaktim. Aslinda bir kac ay oncesinde galerisinde cop kutusunda bir kac tane kadin resmi vardi, tanisma programina benziyordu screen shot seklinde. O an sordugumda bekar arkadasinin sohbet grubuna danismak icin resim gonderdigini o yuzden telefonunda oldugunu soyledi . Kizlar , geceden beri uyuyamiyorumm. Yani esim aslinda evden isini yapiyor ,arkadaslariyla bile bulusmaya gitmez neredeyse haftanin 7 gunu evde. Konuyu nasil acip sormam gerekiyor ne diye sorabilirim...
Ve niye isimle kaydetti .internetten baktim kadin ismi.Orasını bilemem.simdi
Ozaman o kızla konuşuyor olabilirVe niye isimle kaydetti .internetten baktim kadin ismi.
Evet ben de oyle yapiyorum ve sonra siliyorumm. Bildigim kadariyla telegram yada social medya kullanmiyor, baska nasil iletisim kuruyor yada gecmiste mi iletisim kurdu...İsimle kayıt etmemiş olsa dolandırıcı olabilir ama isimle kayıt etmiş bende bakarım yabancı numaralara ama isimle etmem WhatsApp var mı diye genellikle "a" diye.
Numara Rusya numarası WhatsApptan ziyade onlar telegram kullanır çoğunlukla.
Belki gecmiste konustu yada konusuyor...Ozaman o kızla konuşuyor olabilir
Ama kayitli isim ozbekistan kiz ismine ait .biraz arastirdim ve numara 998 ile devam ediyordu. Bu da rusyada olan ozbekistana ait bir numara diye buldumyabanci bir kizla konusuyor olabilir esiniz .yurtdisi numarasi bu rusyadan.rus bir kizla iletisim kuruyordur
orta asyalilar zaten genelde ya rusyaya gidip geliyo yada rusca felan konusuyorlar oyonden bi alakalari var. genelde ozbek turkmenler burdaki erkekleri ya dolandiriyor yada sevgili ayaklarindalar .eger ozbekse daha tehlikeli haberin olsunAma kayitli isim ozbekistan kiz ismine ait .biraz arastirdim ve numara 998 ile devam ediyordu. Bu da rusyada olan ozbekistana ait bir numara diye buldum
Ben soyledim bu numara ne ,neden senin rehberinde dedim . Bilmiyorum ben de ilk defa goruyorum dedi . Nereye aitmis numara vs dedi hic bilmiyor gibi davrandi . Cok ustunde durmadi . Ben anlamiyorum ilahi guc rehbere kayit edemez ya.orta asyalilar zaten genelde ya rusyaya gidip geliyo yada rusca felan konusuyorlar oyonden bi alakalari var. genelde ozbek turkmenler burdaki erkekleri ya dolandiriyor yada sevgili ayaklarindalar .eger ozbekse daha tehlikeli haberin olsun
Evet ,bu da olabilirr.Bu arada kadının yurtdışında olmasına gerek yok. Türkiye'de yurtdışı numarası kullanıyordur.
Tanışma uygulamasından kadın profillerini ekran görüntüsü alıp telefonun çöp kutusunda tutuyorsa bu en şüpheli davranıştır zatenAslinda bir kac ay oncesinde galerisinde cop kutusunda bir kac tane kadin resmi vardi, tanisma programina benziyordu screen shot seklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?