Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Ne erkek beyniymiş arkadaş. Sapıklık nasıl normalleştirilir, üstelik bir hekim tarafından. Ablanızı ve eşinizi 5 dk yalnız bırakabilir miydiniz artık. Cevap burada gizli. Ayrıca siz eşinizin telefonuna bakmakla yanlış yapmış olmuyorsunuz.. kendinizi değersizleştirmeyin artık. Kimseye de güvenmeyin..
 
konu sahibi eminim donup bu yorumlari okuyacak belki biri istedigi seyi yazar diye.

herkes bosan diyecek. cunku esiniz bir sapik. ablaniz olsam hem sizi hem o sapigi mahkemelerde surundururdum.

demesem vicdanim sizlar, bu adama kiz cocuk verirseniz cocugunuzu istismar edecek potansiyel var. ay goz gore gore geliyor bazen aklimi kaciriyorum.

yillardir kk'deyim. okudugum en igrenc konulardandi. tek celsede bosarim.
 
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açmakta çok zorlandım çünkü anlatmaya dilimin varmadığı şeyler var. Ama içimde tuttukça daha kötü oluyorum, çevremde böyle bir şeyi paylaşıp dertleşebileceğim kimse yok çünkü.

Önce size ilişkimden bahsetmek istiyorum ki objektif yorum yapabilesiniz. Konuyu çok ayrıntıya boğduğumu düşünürseniz lütfen uyarın ona göre düzenleyeyim.

Biz eşimle severek evlendik. İki yıllık sevgililik nişanlılık sürecinden sonra geçtiğimiz mayıs başı düğünümüz oldu. Ben evlenme konusunda pek hevesi olmayan birisiydim ama çok sevdim aşık oldum, nikahsız yaşamak da inancıma ters, süreci de çok uzatmak istemedim bu yüzden iki yılı tanımak için yeterli buldum.

Eşimle meslektaşız, ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ve karakterine hayran oldum. Çok çabuk bağlandım iki yıl boyunca hemen her günü birlikte geçirdik. Belki fazla samimi gelebilir bazılarınıza ama bizim ilişki dinamiğimiz böyle şekillendi. Varlığından mutlu oluyorum adamın ve her saniye görmek istiyorum. Ayaklarım yerden kesildi, uzun süre depresyonla mücadele etmiş biri olarak bu kadar mutlu olabileceğim aklıma gelmezdi inanın.

Dediğim gibi böyle sevme sebebim karakterinin bu kadar düzgün oluşuydu. İlişkiye engel şeyler vardı, ailelerdeki ekonomik kültürel farklar gibi. Ama sevince hepsinin üstesinden geliyor insan. Bir kere bile kavga etmedik diyebilirim iki yıl boyunca. Şimdi sayamayacağım bir çok şeyi tolere ettim (konuyu çok uzatmamak için tek tek anlatmıyorum). Onun da sabrının sınandığı anlar olmuştur eminim.

Gelelim asıl meseleye. Başlığı görünce bu kadar yazdığım güzellemeyi garipsemişsinizdir eminim. Bi türlü giremiyorum konuya affedin.

Evlendikten bir ay sonra eşim bedelli askerlik için bir aylığına başka şehire gitti. Zamanlaması çok kötü biliyorum ama varmış bi hayır diyorum. Akıllı telefon sokmak yasak, orda emanete bırakmak yerine sende kalsın dedi. Normalde şifre sormam karıştırmam o benim bilgisayar ve telefon şifrelerimi bilir, elim doluyken açması gerekmiştir söylemişimdir o şekil. Güveniyorum sonuçta. O da bana söylemiş hatta ama hatırlamıyorum bile. Yolda giderken bunun şakasını yaptım "şifreni değiştiriyor musun kurcalamayayım diye" minvalinde, "saçmalama sen koydun ya şifreyi biliyosun" dedi. Hatırlamadığımı söyledim o an.

Ben bu telefonu bir ay ellemedim. Biliyosun dedikten sonra şifreyi hatırlamış olmama rağmen. Eve bıraktım annemin yanında kaldım bir ay. Almaya gideceğimiz gün yanımda götüreceğim için elime alınca şeytan dürttü ne yalan söyleyeyim. Gitmemize bir saat kala açtım kurcaladım.

Mesajlarını okudum, maddi konularda bazı soru işaretleri vardı kafamda ve annesiyle mesajlarını merak etmiştim bu sebepten, kurcalama sebebim de buydu. Nitekim haklıymışım bayağı canımı yakacak şeyler buldum. Haberim olmadan kredi çekmesi ya da asla haberim olmayan borçlar alması gibi. Ama bir sonra bulduklarım kadar canımı yakamaz hiçbir şey.

Galeriye girmek aklıma geldi ve gizli dosyasında beklediğimden daha az fotoğraf olduğunu fark ettim. Niye bunu diyorum, ben ona açık seçik fotoğraf atmayı seviyorum, o da biri görmesin diye gizli dosyasına atıyor. Cinsel hayatımız harika, kesinlikle geri çevirmiyorum ya da terslemiyorum aynı derece hevesliyiz. Ama benim attığımdan az sayı görünce hangilerini silmiş ki diye merakımdan (bu kadar saflık olur) açtım baktım.

Dünyam başıma yıkıldı. O hissi tarif edemem. Önce instagramdan ekran resmi alınmış bir sürü fotoğraf gördüm. Yarı çıplak kadınlar. Sırf bu amaçla açılmış binlerce hesap var denk gelmişsinizdir.

Ben vücudum konusunda çok özgüvensizim ve o da bunu bilir. 60 kilo kadar vermiş biri olarak çatlaklardan sarkıklardan muzdaribim tahmin edersiniz. Bu kiloya göre çok iyi toparladım allah var ama bi kaç doğum yapmış 40lı yaşlarda bir kadının fiziğinden kötü göründüğümü düşünüyorum. Bunu bilir ve her fırsatta ne kadar güzel olduğumu ona mükemmel göründüğümü falan söyler. Buna rağmen o askerdeyken silikon taktırdım (haberi vardı bu arada ve sen bilirsin demişti) çünkü ben memnun değildim görüntüden.

Bu kadınları görmek ne kadar kötü hissettirdi tahmin edersiniz. Sonra eski arkadaşlarından hiç de açık olmayan ama vücut hatlarının belli olduğu (ona yoruyorum çünkü başka sebep bulamadım) ekran resimleri. Bunların hepsi bir yana, hepsine bir açıklama bulunur.

En son gördüğüm de öz ablamın fotoğrafları! Son derece muhafazakar biridir kendisi, ikimiz de kapalıyız ve eşim hassasiyetimizi bilir. Kendisi de hassastır güya! Ona bilgisayarımda aile fotoğrafları olduğunu ve bakmasını istemediğimi belirtmiştim. Yanında açacak olsam ekranı çevirirdim o da başını çevirirdi falan. Cep telefonu da aynı şekilde.
Ablam açıkken fotoğraf çekiniyoruz illa ki.

Kınada hiç erkek yoktu ve ablamla ben açıktık. Kına dosyasını açıp ablamın fotoğraflarını bulup ekranın fotoğrafını çekmiş bir kaç poz. Baya kadınların yanına giyeceği bi gece elbisesi saçı makyajı yapılmış hali. Daha bitmedi. Bir de 5 yıl önceden kalan fotoğraflara kadar girmiş, yeğenimin doğumunda çektiğim fotoğraflara bakmış. Ablam emzirirken çektiğim fotoğrafları da kaydetmiş. Yazarken midem bulanıyor. Bebek var o fotoğraflarda ya! Şimdi 5 yaşında olan yeğenimin bebekliğinden hatıra olsun diye çekilmiş masum fotoğraflar...

Kafayı yedim tahmin edersiniz. Elim ayağım titredi saatlerce. Ne yapacağımı bilemedim, bir aydır yüzünü görmediğim deli gibi özlediğim kocamı almaya gidiyoruz ve böyle bir şey bulmuşum.
Bu fotoğraflar üç haftalık evliyken kaydedilmiş. Daha balayı zamanlarımız ya. Ben ona güvenip bilgisayar evdeyken işe gittiğimde girmiş bakmış. Aklımın ucundan geçmezdi bilgisayarı saklamak başka şifre koymak falan. Öyle güveniyordum ki.

Annem bir haller olduğunu anladı tabi ki tahmin de etmiş zaten telefonuna bakıp böyle olduğumu. Sorunca kredi mevzusunu söyledim ısrar edince instagramdaki resimlerden bahsettim ama ablamı söylemeye dilim varmadı. Onun adına utandım çünkü. Eşimi çok sever ailem, annem öz oğlu bilir. Ablam desen öyle ablalık yaptı ki bu süreçte manevi desteği zaten saymakla bitmez, maddi anlamda erkek tarafının yaptığı kadar altını tek başına yaptı bana düşünün. Tamamen kendi emeğiyle kazandığı parayla.

Bunları düşündükçe delirecek gibi oldum fakat annem anlık hareket etmememi tavsiye etti. Biraz bekle sindir bi bak ne olacak dedi. Ben de bir kaç gün hiçbir şey yok gibi davrandım. Bayram falan geçti. Bu arada psikiyatristimle görüşme imkanım oldu.

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.

Sakince konuştum. En basitinden başlayarak tek tek sordum. Bu konuda da anlık bir dürtü olduğunu, asla o fotoğraflara bakıp bir şey yapmadığını, çektiğini unuttuğunu, bulduğu bu tarz fotoğrafları saklamak gibi bi hastalığı olduğunu söyledi. "O benim de ablam" falan diyecek oldu susturdum.

O gün bu konuyu kapatmıştım kendimce, yine günlerce hiç yaşanmamış gibi davrandım ama bi noktada patladım duygusal olarak. Bi kaç gün ruh gibi gezdim sürekli ağlıyorum, o peşimde geziyor çok üzgün falan. Bu sefer pek sakin olmadan nasıl bunu yaparsın diye çıkıştım, nasıl güvenimi mahvettiğini anlattım. Bu konuşma beni rahatlattı bir süre, içimde kalmadı en azından.

Çok özür diledi. Zamanla geçicek sana affettiricem kendimi çok haklısın bir daha asla dedi. Velhasıl yine normale döndüm ister istemez. Çünkü her dakika beraberiz, beni asla yalnız bırakmıyor (üzerimdeki etkisini de bildiği için) bi şekilde yumuşuyorum.

Gelgelelim şu anda bu forumda size destan yazarak bunu anlatma ihtiyacı hissediyorsam hala arkamda bırakamadım demektir. En ufak gözüme batan alakasız bir hareketinde bile aklıma bu olay geliyor.

Ben mi abartıyorum, uzatıyor muyum, benzer hataya kendim de düşebilir miydim bilmiyorum. Sanki bir açığını bulunca saplandım suyunu çıkarıyorum gibi de geliyor. Aldatmak gibi bi şey de değil bu ama pis bi durum işte. O, benim ona yanlış yaptığım bi konuda affediciydi ve tekrar yüzüme vurmadı. Tamamen unuttu ve üstünü örttü. Ama ben ona aynı şeyi yapamıyorum. Sanki sürekli beni salak yerine koyup arkamdan iş çeviriyormuş gibi geliyor.

Buraya kadar hala okuyan varsa teşekkür ediyorum öncelikle :) İçimi dökmeye ihtiyacım vardı durup durup duygularım kabarıyo bu konuda çünkü. Ben de size yakındım. Okuyup tavsiye verebilecekleriniz varsa şimdiden minnettarım.
Çok düzgün açıklayıcı net yazmissiniz sıkılmadan okudum. Ben olsaydim (allah korusun) böyle bir adamla hicbir türlü iliskimi sürdüremezdim hastalik derecesinde bu davranışları. Dini acidan hassasiyetleri olan, tesettüre bu kadar önem veren biriyseniz bu kabul edilir bir durum değil. Dış görünüş olgunluğa erismemis ergenlik çağında olan gençler için önemlidir sadece diye düşünüyorum. Kendinizi sevin. Aile demek es demek fiziksel görünüşe bakmak değildir. Saygi sevgi sadakat icerir. Bu şans verilecek bir konu değil bence .
 
konu sahibi eminim donup bu yorumlari okuyacak belki biri istedigi seyi yazar diye.

herkes bosan diyecek. cunku esiniz bir sapik. ablaniz olsam hem sizi hem o sapigi mahkemelerde surundururdum.

demesem vicdanim sizlar, bu adama kiz cocuk verirseniz cocugunuzu istismar edecek potansiyel var. ay goz gore gore geliyor bazen aklimi kaciriyorum.

yillardir kk'deyim. okudugum en igrenc konulardandi. tek celsede bosarim.
Kesinlikle ya öyle böyle adamlar istismar ediyor hasta bu adam cok gecmeden boşunmalisin kesinlikle
 
Aldatılınca bile affeden kadınları bir noktada anlayabilirim. Maddi gücü yoktur, bağımlıdır, güçlü değildir, destek olacak kimsesi yoktur. Diğer kadın da hayatından çıkınca zor da olsa affeder. Doğru bulmasam da anlıyorum.

Ancak hayatınızın sonuna kadar sizinle olacak, muhtemelen sürekli eşinizle yüz yüze gelecek olan ablanın "emzirdiği" fotoğrafı indirip hallenen kocayı affetmeyi anlayamam. Zira bu bitebilir bir konu değil. Abla hep var olacak, ablanın memeleri de hep var olacak. O koca da o memeleri hayal edip bakacak. Daha açık yazamam muhtemelen ama gerçeği görün diye böyle yazıyorum.

Bir kere ben bir pipili için ablamı o duruma sokmam. Sapığın teki benim ablamı hayal edecek ve ben ablamın bu konuda bilgisi olmadan o sapıkla bir arada olmasına göz yumacağım. Nerede kardeşlik?

Başka kadınlara bakmış, fotoğraf indirmiş vs. Kızılır ama affedilebilir. Ancak mevzu aile içinde ise, hayır affedilmez. Zira tanınmayan hesaplardaki koca memeli kadınlara bakınca kıskanılır, ancak ablanın emzirdiği fotoğraflarına bakıp hallenirse dümdüz sapıktır. Kıskanmaktan öte tepki verilir. Ayrılmak en doğrusudur.

Kendi adıma böyle bir adamın yüzüne bakmayı bile midem almaz benim. Ablam olsa ki öyle fedakar bir abla... Onun yüzüne bakmaya da utanırım. Kadının dünyadan haberi yok. Kardeşim dediği adam memelerine halleniyor. Rezillik.
 
Çok yorum var hepsini okumadım ama ablanıza bir kini olabilir mi? Belki de fotoğrafları ileride onu tehdit etmek amacıyla kaydetmiştir??
 
yok bacim dupeduz sapik. ciplak kadinlar klasorunde duruyomus. bi de bakarak masturbasyon yapmadim minvalinde kendini savunmus (bence yaptigini gosterir)
 
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açmakta çok zorlandım çünkü anlatmaya dilimin varmadığı şeyler var. Ama içimde tuttukça daha kötü oluyorum, çevremde böyle bir şeyi paylaşıp dertleşebileceğim kimse yok çünkü.

Önce size ilişkimden bahsetmek istiyorum ki objektif yorum yapabilesiniz. Konuyu çok ayrıntıya boğduğumu düşünürseniz lütfen uyarın ona göre düzenleyeyim.

Biz eşimle severek evlendik. İki yıllık sevgililik nişanlılık sürecinden sonra geçtiğimiz mayıs başı düğünümüz oldu. Ben evlenme konusunda pek hevesi olmayan birisiydim ama çok sevdim aşık oldum, nikahsız yaşamak da inancıma ters, süreci de çok uzatmak istemedim bu yüzden iki yılı tanımak için yeterli buldum.

Eşimle meslektaşız, ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ve karakterine hayran oldum. Çok çabuk bağlandım iki yıl boyunca hemen her günü birlikte geçirdik. Belki fazla samimi gelebilir bazılarınıza ama bizim ilişki dinamiğimiz böyle şekillendi. Varlığından mutlu oluyorum adamın ve her saniye görmek istiyorum. Ayaklarım yerden kesildi, uzun süre depresyonla mücadele etmiş biri olarak bu kadar mutlu olabileceğim aklıma gelmezdi inanın.

Dediğim gibi böyle sevme sebebim karakterinin bu kadar düzgün oluşuydu. İlişkiye engel şeyler vardı, ailelerdeki ekonomik kültürel farklar gibi. Ama sevince hepsinin üstesinden geliyor insan. Bir kere bile kavga etmedik diyebilirim iki yıl boyunca. Şimdi sayamayacağım bir çok şeyi tolere ettim (konuyu çok uzatmamak için tek tek anlatmıyorum). Onun da sabrının sınandığı anlar olmuştur eminim.

Gelelim asıl meseleye. Başlığı görünce bu kadar yazdığım güzellemeyi garipsemişsinizdir eminim. Bi türlü giremiyorum konuya affedin.

Evlendikten bir ay sonra eşim bedelli askerlik için bir aylığına başka şehire gitti. Zamanlaması çok kötü biliyorum ama varmış bi hayır diyorum. Akıllı telefon sokmak yasak, orda emanete bırakmak yerine sende kalsın dedi. Normalde şifre sormam karıştırmam o benim bilgisayar ve telefon şifrelerimi bilir, elim doluyken açması gerekmiştir söylemişimdir o şekil. Güveniyorum sonuçta. O da bana söylemiş hatta ama hatırlamıyorum bile. Yolda giderken bunun şakasını yaptım "şifreni değiştiriyor musun kurcalamayayım diye" minvalinde, "saçmalama sen koydun ya şifreyi biliyosun" dedi. Hatırlamadığımı söyledim o an.

Ben bu telefonu bir ay ellemedim. Biliyosun dedikten sonra şifreyi hatırlamış olmama rağmen. Eve bıraktım annemin yanında kaldım bir ay. Almaya gideceğimiz gün yanımda götüreceğim için elime alınca şeytan dürttü ne yalan söyleyeyim. Gitmemize bir saat kala açtım kurcaladım.

Mesajlarını okudum, maddi konularda bazı soru işaretleri vardı kafamda ve annesiyle mesajlarını merak etmiştim bu sebepten, kurcalama sebebim de buydu. Nitekim haklıymışım bayağı canımı yakacak şeyler buldum. Haberim olmadan kredi çekmesi ya da asla haberim olmayan borçlar alması gibi. Ama bir sonra bulduklarım kadar canımı yakamaz hiçbir şey.

Galeriye girmek aklıma geldi ve gizli dosyasında beklediğimden daha az fotoğraf olduğunu fark ettim. Niye bunu diyorum, ben ona açık seçik fotoğraf atmayı seviyorum, o da biri görmesin diye gizli dosyasına atıyor. Cinsel hayatımız harika, kesinlikle geri çevirmiyorum ya da terslemiyorum aynı derece hevesliyiz. Ama benim attığımdan az sayı görünce hangilerini silmiş ki diye merakımdan (bu kadar saflık olur) açtım baktım.

Dünyam başıma yıkıldı. O hissi tarif edemem. Önce instagramdan ekran resmi alınmış bir sürü fotoğraf gördüm. Yarı çıplak kadınlar. Sırf bu amaçla açılmış binlerce hesap var denk gelmişsinizdir.

Ben vücudum konusunda çok özgüvensizim ve o da bunu bilir. 60 kilo kadar vermiş biri olarak çatlaklardan sarkıklardan muzdaribim tahmin edersiniz. Bu kiloya göre çok iyi toparladım allah var ama bi kaç doğum yapmış 40lı yaşlarda bir kadının fiziğinden kötü göründüğümü düşünüyorum. Bunu bilir ve her fırsatta ne kadar güzel olduğumu ona mükemmel göründüğümü falan söyler. Buna rağmen o askerdeyken silikon taktırdım (haberi vardı bu arada ve sen bilirsin demişti) çünkü ben memnun değildim görüntüden.

Bu kadınları görmek ne kadar kötü hissettirdi tahmin edersiniz. Sonra eski arkadaşlarından hiç de açık olmayan ama vücut hatlarının belli olduğu (ona yoruyorum çünkü başka sebep bulamadım) ekran resimleri. Bunların hepsi bir yana, hepsine bir açıklama bulunur.

En son gördüğüm de öz ablamın fotoğrafları! Son derece muhafazakar biridir kendisi, ikimiz de kapalıyız ve eşim hassasiyetimizi bilir. Kendisi de hassastır güya! Ona bilgisayarımda aile fotoğrafları olduğunu ve bakmasını istemediğimi belirtmiştim. Yanında açacak olsam ekranı çevirirdim o da başını çevirirdi falan. Cep telefonu da aynı şekilde.
Ablam açıkken fotoğraf çekiniyoruz illa ki.

Kınada hiç erkek yoktu ve ablamla ben açıktık. Kına dosyasını açıp ablamın fotoğraflarını bulup ekranın fotoğrafını çekmiş bir kaç poz. Baya kadınların yanına giyeceği bi gece elbisesi saçı makyajı yapılmış hali. Daha bitmedi. Bir de 5 yıl önceden kalan fotoğraflara kadar girmiş, yeğenimin doğumunda çektiğim fotoğraflara bakmış. Ablam emzirirken çektiğim fotoğrafları da kaydetmiş. Yazarken midem bulanıyor. Bebek var o fotoğraflarda ya! Şimdi 5 yaşında olan yeğenimin bebekliğinden hatıra olsun diye çekilmiş masum fotoğraflar...

Kafayı yedim tahmin edersiniz. Elim ayağım titredi saatlerce. Ne yapacağımı bilemedim, bir aydır yüzünü görmediğim deli gibi özlediğim kocamı almaya gidiyoruz ve böyle bir şey bulmuşum.
Bu fotoğraflar üç haftalık evliyken kaydedilmiş. Daha balayı zamanlarımız ya. Ben ona güvenip bilgisayar evdeyken işe gittiğimde girmiş bakmış. Aklımın ucundan geçmezdi bilgisayarı saklamak başka şifre koymak falan. Öyle güveniyordum ki.

Annem bir haller olduğunu anladı tabi ki tahmin de etmiş zaten telefonuna bakıp böyle olduğumu. Sorunca kredi mevzusunu söyledim ısrar edince instagramdaki resimlerden bahsettim ama ablamı söylemeye dilim varmadı. Onun adına utandım çünkü. Eşimi çok sever ailem, annem öz oğlu bilir. Ablam desen öyle ablalık yaptı ki bu süreçte manevi desteği zaten saymakla bitmez, maddi anlamda erkek tarafının yaptığı kadar altını tek başına yaptı bana düşünün. Tamamen kendi emeğiyle kazandığı parayla.

Bunları düşündükçe delirecek gibi oldum fakat annem anlık hareket etmememi tavsiye etti. Biraz bekle sindir bi bak ne olacak dedi. Ben de bir kaç gün hiçbir şey yok gibi davrandım. Bayram falan geçti. Bu arada psikiyatristimle görüşme imkanım oldu.

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.

Sakince konuştum. En basitinden başlayarak tek tek sordum. Bu konuda da anlık bir dürtü olduğunu, asla o fotoğraflara bakıp bir şey yapmadığını, çektiğini unuttuğunu, bulduğu bu tarz fotoğrafları saklamak gibi bi hastalığı olduğunu söyledi. "O benim de ablam" falan diyecek oldu susturdum.

O gün bu konuyu kapatmıştım kendimce, yine günlerce hiç yaşanmamış gibi davrandım ama bi noktada patladım duygusal olarak. Bi kaç gün ruh gibi gezdim sürekli ağlıyorum, o peşimde geziyor çok üzgün falan. Bu sefer pek sakin olmadan nasıl bunu yaparsın diye çıkıştım, nasıl güvenimi mahvettiğini anlattım. Bu konuşma beni rahatlattı bir süre, içimde kalmadı en azından.

Çok özür diledi. Zamanla geçicek sana affettiricem kendimi çok haklısın bir daha asla dedi. Velhasıl yine normale döndüm ister istemez. Çünkü her dakika beraberiz, beni asla yalnız bırakmıyor (üzerimdeki etkisini de bildiği için) bi şekilde yumuşuyorum.

Gelgelelim şu anda bu forumda size destan yazarak bunu anlatma ihtiyacı hissediyorsam hala arkamda bırakamadım demektir. En ufak gözüme batan alakasız bir hareketinde bile aklıma bu olay geliyor.

Ben mi abartıyorum, uzatıyor muyum, benzer hataya kendim de düşebilir miydim bilmiyorum. Sanki bir açığını bulunca saplandım suyunu çıkarıyorum gibi de geliyor. Aldatmak gibi bi şey de değil bu ama pis bi durum işte. O, benim ona yanlış yaptığım bi konuda affediciydi ve tekrar yüzüme vurmadı. Tamamen unuttu ve üstünü örttü. Ama ben ona aynı şeyi yapamıyorum. Sanki sürekli beni salak yerine koyup arkamdan iş çeviriyormuş gibi geliyor.

Buraya kadar hala okuyan varsa teşekkür ediyorum öncelikle :) İçimi dökmeye ihtiyacım vardı durup durup duygularım kabarıyo bu konuda çünkü. Ben de size yakındım. Okuyup tavsiye verebilecekleriniz varsa şimdiden minnettarım.
Bu nedir Allah aşkına ya sapıklık mı sapkınlık mı adını koyamadım madem affetmişsiniz burda eşinize nefretimizi kusalım diye mi yazıyorsunuz.
 
Bence siz çok rahatsınız. Kıyameti koparmaniz lazım ne demek ablanizin emzirirken olan fotoğrafını bulup saklaması.

Bir de başlığa yazmışsınız sansasyon yaratsın diye. Hala o adamla hicbir sey olmamış gibi yasiyorsunuz.

İnsanlar gercekten tuhaf olmuş.
Acaba gerçek değilde hikaye mi bu. Kapalı biti emzirirken neden gögüsler ortada çektirir ki.ben açığım ama benim emzirirken hiç fotom yok mesela
 
Olay çok inandırıcı ama eş bedelli askerlikteyken göğüslerin yaptırılması bana konunun uydurma olduğunu düşündürdü. Hem eş bir aylığına askere giderken konu sahibi ailesinin yanına gidiyor(aile muhafazakar) hem de orda göğüslerini yaptırıyor. Hadi bunu bir şekilde kabul ettik, meme estetiği öyle bir ayda düzelmez bildiğim kadarıyla. Estetiği o araya sıkıştırması tuhaf. 🤷🏼‍♀️

Eğer konu gerçekse de cidden Allah yardımcınız olsun. Ömür boyu unutulmayacak bir şey. 😔
 
Yok bence bu durum sindirelemez böyle birinden sakın cocuk dogurmayin eşim görseydi böyle birseyi benden özür dilerdi.degil kaydetmek.bu adam bildiğin gibi değil demek zaten gizli kredi de ne.yarin bi gün başka şeyde yapar bitir gelecekte daha çok üzülürsün insanlar asla degismez
 
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açmakta çok zorlandım çünkü anlatmaya dilimin varmadığı şeyler var. Ama içimde tuttukça daha kötü oluyorum, çevremde böyle bir şeyi paylaşıp dertleşebileceğim kimse yok çünkü.

Önce size ilişkimden bahsetmek istiyorum ki objektif yorum yapabilesiniz. Konuyu çok ayrıntıya boğduğumu düşünürseniz lütfen uyarın ona göre düzenleyeyim.

Biz eşimle severek evlendik. İki yıllık sevgililik nişanlılık sürecinden sonra geçtiğimiz mayıs başı düğünümüz oldu. Ben evlenme konusunda pek hevesi olmayan birisiydim ama çok sevdim aşık oldum, nikahsız yaşamak da inancıma ters, süreci de çok uzatmak istemedim bu yüzden iki yılı tanımak için yeterli buldum.

Eşimle meslektaşız, ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ve karakterine hayran oldum. Çok çabuk bağlandım iki yıl boyunca hemen her günü birlikte geçirdik. Belki fazla samimi gelebilir bazılarınıza ama bizim ilişki dinamiğimiz böyle şekillendi. Varlığından mutlu oluyorum adamın ve her saniye görmek istiyorum. Ayaklarım yerden kesildi, uzun süre depresyonla mücadele etmiş biri olarak bu kadar mutlu olabileceğim aklıma gelmezdi inanın.

Dediğim gibi böyle sevme sebebim karakterinin bu kadar düzgün oluşuydu. İlişkiye engel şeyler vardı, ailelerdeki ekonomik kültürel farklar gibi. Ama sevince hepsinin üstesinden geliyor insan. Bir kere bile kavga etmedik diyebilirim iki yıl boyunca. Şimdi sayamayacağım bir çok şeyi tolere ettim (konuyu çok uzatmamak için tek tek anlatmıyorum). Onun da sabrının sınandığı anlar olmuştur eminim.

Gelelim asıl meseleye. Başlığı görünce bu kadar yazdığım güzellemeyi garipsemişsinizdir eminim. Bi türlü giremiyorum konuya affedin.

Evlendikten bir ay sonra eşim bedelli askerlik için bir aylığına başka şehire gitti. Zamanlaması çok kötü biliyorum ama varmış bi hayır diyorum. Akıllı telefon sokmak yasak, orda emanete bırakmak yerine sende kalsın dedi. Normalde şifre sormam karıştırmam o benim bilgisayar ve telefon şifrelerimi bilir, elim doluyken açması gerekmiştir söylemişimdir o şekil. Güveniyorum sonuçta. O da bana söylemiş hatta ama hatırlamıyorum bile. Yolda giderken bunun şakasını yaptım "şifreni değiştiriyor musun kurcalamayayım diye" minvalinde, "saçmalama sen koydun ya şifreyi biliyosun" dedi. Hatırlamadığımı söyledim o an.

Ben bu telefonu bir ay ellemedim. Biliyosun dedikten sonra şifreyi hatırlamış olmama rağmen. Eve bıraktım annemin yanında kaldım bir ay. Almaya gideceğimiz gün yanımda götüreceğim için elime alınca şeytan dürttü ne yalan söyleyeyim. Gitmemize bir saat kala açtım kurcaladım.

Mesajlarını okudum, maddi konularda bazı soru işaretleri vardı kafamda ve annesiyle mesajlarını merak etmiştim bu sebepten, kurcalama sebebim de buydu. Nitekim haklıymışım bayağı canımı yakacak şeyler buldum. Haberim olmadan kredi çekmesi ya da asla haberim olmayan borçlar alması gibi. Ama bir sonra bulduklarım kadar canımı yakamaz hiçbir şey.

Galeriye girmek aklıma geldi ve gizli dosyasında beklediğimden daha az fotoğraf olduğunu fark ettim. Niye bunu diyorum, ben ona açık seçik fotoğraf atmayı seviyorum, o da biri görmesin diye gizli dosyasına atıyor. Cinsel hayatımız harika, kesinlikle geri çevirmiyorum ya da terslemiyorum aynı derece hevesliyiz. Ama benim attığımdan az sayı görünce hangilerini silmiş ki diye merakımdan (bu kadar saflık olur) açtım baktım.

Dünyam başıma yıkıldı. O hissi tarif edemem. Önce instagramdan ekran resmi alınmış bir sürü fotoğraf gördüm. Yarı çıplak kadınlar. Sırf bu amaçla açılmış binlerce hesap var denk gelmişsinizdir.

Ben vücudum konusunda çok özgüvensizim ve o da bunu bilir. 60 kilo kadar vermiş biri olarak çatlaklardan sarkıklardan muzdaribim tahmin edersiniz. Bu kiloya göre çok iyi toparladım allah var ama bi kaç doğum yapmış 40lı yaşlarda bir kadının fiziğinden kötü göründüğümü düşünüyorum. Bunu bilir ve her fırsatta ne kadar güzel olduğumu ona mükemmel göründüğümü falan söyler. Buna rağmen o askerdeyken silikon taktırdım (haberi vardı bu arada ve sen bilirsin demişti) çünkü ben memnun değildim görüntüden.

Bu kadınları görmek ne kadar kötü hissettirdi tahmin edersiniz. Sonra eski arkadaşlarından hiç de açık olmayan ama vücut hatlarının belli olduğu (ona yoruyorum çünkü başka sebep bulamadım) ekran resimleri. Bunların hepsi bir yana, hepsine bir açıklama bulunur.

En son gördüğüm de öz ablamın fotoğrafları! Son derece muhafazakar biridir kendisi, ikimiz de kapalıyız ve eşim hassasiyetimizi bilir. Kendisi de hassastır güya! Ona bilgisayarımda aile fotoğrafları olduğunu ve bakmasını istemediğimi belirtmiştim. Yanında açacak olsam ekranı çevirirdim o da başını çevirirdi falan. Cep telefonu da aynı şekilde.
Ablam açıkken fotoğraf çekiniyoruz illa ki.

Kınada hiç erkek yoktu ve ablamla ben açıktık. Kına dosyasını açıp ablamın fotoğraflarını bulup ekranın fotoğrafını çekmiş bir kaç poz. Baya kadınların yanına giyeceği bi gece elbisesi saçı makyajı yapılmış hali. Daha bitmedi. Bir de 5 yıl önceden kalan fotoğraflara kadar girmiş, yeğenimin doğumunda çektiğim fotoğraflara bakmış. Ablam emzirirken çektiğim fotoğrafları da kaydetmiş. Yazarken midem bulanıyor. Bebek var o fotoğraflarda ya! Şimdi 5 yaşında olan yeğenimin bebekliğinden hatıra olsun diye çekilmiş masum fotoğraflar...

Kafayı yedim tahmin edersiniz. Elim ayağım titredi saatlerce. Ne yapacağımı bilemedim, bir aydır yüzünü görmediğim deli gibi özlediğim kocamı almaya gidiyoruz ve böyle bir şey bulmuşum.
Bu fotoğraflar üç haftalık evliyken kaydedilmiş. Daha balayı zamanlarımız ya. Ben ona güvenip bilgisayar evdeyken işe gittiğimde girmiş bakmış. Aklımın ucundan geçmezdi bilgisayarı saklamak başka şifre koymak falan. Öyle güveniyordum ki.

Annem bir haller olduğunu anladı tabi ki tahmin de etmiş zaten telefonuna bakıp böyle olduğumu. Sorunca kredi mevzusunu söyledim ısrar edince instagramdaki resimlerden bahsettim ama ablamı söylemeye dilim varmadı. Onun adına utandım çünkü. Eşimi çok sever ailem, annem öz oğlu bilir. Ablam desen öyle ablalık yaptı ki bu süreçte manevi desteği zaten saymakla bitmez, maddi anlamda erkek tarafının yaptığı kadar altını tek başına yaptı bana düşünün. Tamamen kendi emeğiyle kazandığı parayla.

Bunları düşündükçe delirecek gibi oldum fakat annem anlık hareket etmememi tavsiye etti. Biraz bekle sindir bi bak ne olacak dedi. Ben de bir kaç gün hiçbir şey yok gibi davrandım. Bayram falan geçti. Bu arada psikiyatristimle görüşme imkanım oldu.

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.

Sakince konuştum. En basitinden başlayarak tek tek sordum. Bu konuda da anlık bir dürtü olduğunu, asla o fotoğraflara bakıp bir şey yapmadığını, çektiğini unuttuğunu, bulduğu bu tarz fotoğrafları saklamak gibi bi hastalığı olduğunu söyledi. "O benim de ablam" falan diyecek oldu susturdum.

O gün bu konuyu kapatmıştım kendimce, yine günlerce hiç yaşanmamış gibi davrandım ama bi noktada patladım duygusal olarak. Bi kaç gün ruh gibi gezdim sürekli ağlıyorum, o peşimde geziyor çok üzgün falan. Bu sefer pek sakin olmadan nasıl bunu yaparsın diye çıkıştım, nasıl güvenimi mahvettiğini anlattım. Bu konuşma beni rahatlattı bir süre, içimde kalmadı en azından.

Çok özür diledi. Zamanla geçicek sana affettiricem kendimi çok haklısın bir daha asla dedi. Velhasıl yine normale döndüm ister istemez. Çünkü her dakika beraberiz, beni asla yalnız bırakmıyor (üzerimdeki etkisini de bildiği için) bi şekilde yumuşuyorum.

Gelgelelim şu anda bu forumda size destan yazarak bunu anlatma ihtiyacı hissediyorsam hala arkamda bırakamadım demektir. En ufak gözüme batan alakasız bir hareketinde bile aklıma bu olay geliyor.

Ben mi abartıyorum, uzatıyor muyum, benzer hataya kendim de düşebilir miydim bilmiyorum. Sanki bir açığını bulunca saplandım suyunu çıkarıyorum gibi de geliyor. Aldatmak gibi bi şey de değil bu ama pis bi durum işte. O, benim ona yanlış yaptığım bi konuda affediciydi ve tekrar yüzüme vurmadı. Tamamen unuttu ve üstünü örttü. Ama ben ona aynı şeyi yapamıyorum. Sanki sürekli beni salak yerine koyup arkamdan iş çeviriyormuş gibi geliyor.

Buraya kadar hala okuyan varsa teşekkür ediyorum öncelikle :) İçimi dökmeye ihtiyacım vardı durup durup duygularım kabarıyo bu konuda çünkü. Ben de size yakındım. Okuyup tavsiye verebilecekleriniz varsa şimdiden minnettarım.
Midem bulandı gerçekten sizin mideniz nasıl sindirdi hayret
 
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açmakta çok zorlandım çünkü anlatmaya dilimin varmadığı şeyler var. Ama içimde tuttukça daha kötü oluyorum, çevremde böyle bir şeyi paylaşıp dertleşebileceğim kimse yok çünkü.

Önce size ilişkimden bahsetmek istiyorum ki objektif yorum yapabilesiniz. Konuyu çok ayrıntıya boğduğumu düşünürseniz lütfen uyarın ona göre düzenleyeyim.

Biz eşimle severek evlendik. İki yıllık sevgililik nişanlılık sürecinden sonra geçtiğimiz mayıs başı düğünümüz oldu. Ben evlenme konusunda pek hevesi olmayan birisiydim ama çok sevdim aşık oldum, nikahsız yaşamak da inancıma ters, süreci de çok uzatmak istemedim bu yüzden iki yılı tanımak için yeterli buldum.

Eşimle meslektaşız, ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ve karakterine hayran oldum. Çok çabuk bağlandım iki yıl boyunca hemen her günü birlikte geçirdik. Belki fazla samimi gelebilir bazılarınıza ama bizim ilişki dinamiğimiz böyle şekillendi. Varlığından mutlu oluyorum adamın ve her saniye görmek istiyorum. Ayaklarım yerden kesildi, uzun süre depresyonla mücadele etmiş biri olarak bu kadar mutlu olabileceğim aklıma gelmezdi inanın.

Dediğim gibi böyle sevme sebebim karakterinin bu kadar düzgün oluşuydu. İlişkiye engel şeyler vardı, ailelerdeki ekonomik kültürel farklar gibi. Ama sevince hepsinin üstesinden geliyor insan. Bir kere bile kavga etmedik diyebilirim iki yıl boyunca. Şimdi sayamayacağım bir çok şeyi tolere ettim (konuyu çok uzatmamak için tek tek anlatmıyorum). Onun da sabrının sınandığı anlar olmuştur eminim.

Gelelim asıl meseleye. Başlığı görünce bu kadar yazdığım güzellemeyi garipsemişsinizdir eminim. Bi türlü giremiyorum konuya affedin.

Evlendikten bir ay sonra eşim bedelli askerlik için bir aylığına başka şehire gitti. Zamanlaması çok kötü biliyorum ama varmış bi hayır diyorum. Akıllı telefon sokmak yasak, orda emanete bırakmak yerine sende kalsın dedi. Normalde şifre sormam karıştırmam o benim bilgisayar ve telefon şifrelerimi bilir, elim doluyken açması gerekmiştir söylemişimdir o şekil. Güveniyorum sonuçta. O da bana söylemiş hatta ama hatırlamıyorum bile. Yolda giderken bunun şakasını yaptım "şifreni değiştiriyor musun kurcalamayayım diye" minvalinde, "saçmalama sen koydun ya şifreyi biliyosun" dedi. Hatırlamadığımı söyledim o an.

Ben bu telefonu bir ay ellemedim. Biliyosun dedikten sonra şifreyi hatırlamış olmama rağmen. Eve bıraktım annemin yanında kaldım bir ay. Almaya gideceğimiz gün yanımda götüreceğim için elime alınca şeytan dürttü ne yalan söyleyeyim. Gitmemize bir saat kala açtım kurcaladım.

Mesajlarını okudum, maddi konularda bazı soru işaretleri vardı kafamda ve annesiyle mesajlarını merak etmiştim bu sebepten, kurcalama sebebim de buydu. Nitekim haklıymışım bayağı canımı yakacak şeyler buldum. Haberim olmadan kredi çekmesi ya da asla haberim olmayan borçlar alması gibi. Ama bir sonra bulduklarım kadar canımı yakamaz hiçbir şey.

Galeriye girmek aklıma geldi ve gizli dosyasında beklediğimden daha az fotoğraf olduğunu fark ettim. Niye bunu diyorum, ben ona açık seçik fotoğraf atmayı seviyorum, o da biri görmesin diye gizli dosyasına atıyor. Cinsel hayatımız harika, kesinlikle geri çevirmiyorum ya da terslemiyorum aynı derece hevesliyiz. Ama benim attığımdan az sayı görünce hangilerini silmiş ki diye merakımdan (bu kadar saflık olur) açtım baktım.

Dünyam başıma yıkıldı. O hissi tarif edemem. Önce instagramdan ekran resmi alınmış bir sürü fotoğraf gördüm. Yarı çıplak kadınlar. Sırf bu amaçla açılmış binlerce hesap var denk gelmişsinizdir.

Ben vücudum konusunda çok özgüvensizim ve o da bunu bilir. 60 kilo kadar vermiş biri olarak çatlaklardan sarkıklardan muzdaribim tahmin edersiniz. Bu kiloya göre çok iyi toparladım allah var ama bi kaç doğum yapmış 40lı yaşlarda bir kadının fiziğinden kötü göründüğümü düşünüyorum. Bunu bilir ve her fırsatta ne kadar güzel olduğumu ona mükemmel göründüğümü falan söyler. Buna rağmen o askerdeyken silikon taktırdım (haberi vardı bu arada ve sen bilirsin demişti) çünkü ben memnun değildim görüntüden.

Bu kadınları görmek ne kadar kötü hissettirdi tahmin edersiniz. Sonra eski arkadaşlarından hiç de açık olmayan ama vücut hatlarının belli olduğu (ona yoruyorum çünkü başka sebep bulamadım) ekran resimleri. Bunların hepsi bir yana, hepsine bir açıklama bulunur.

En son gördüğüm de öz ablamın fotoğrafları! Son derece muhafazakar biridir kendisi, ikimiz de kapalıyız ve eşim hassasiyetimizi bilir. Kendisi de hassastır güya! Ona bilgisayarımda aile fotoğrafları olduğunu ve bakmasını istemediğimi belirtmiştim. Yanında açacak olsam ekranı çevirirdim o da başını çevirirdi falan. Cep telefonu da aynı şekilde.
Ablam açıkken fotoğraf çekiniyoruz illa ki.

Kınada hiç erkek yoktu ve ablamla ben açıktık. Kına dosyasını açıp ablamın fotoğraflarını bulup ekranın fotoğrafını çekmiş bir kaç poz. Baya kadınların yanına giyeceği bi gece elbisesi saçı makyajı yapılmış hali. Daha bitmedi. Bir de 5 yıl önceden kalan fotoğraflara kadar girmiş, yeğenimin doğumunda çektiğim fotoğraflara bakmış. Ablam emzirirken çektiğim fotoğrafları da kaydetmiş. Yazarken midem bulanıyor. Bebek var o fotoğraflarda ya! Şimdi 5 yaşında olan yeğenimin bebekliğinden hatıra olsun diye çekilmiş masum fotoğraflar...

Kafayı yedim tahmin edersiniz. Elim ayağım titredi saatlerce. Ne yapacağımı bilemedim, bir aydır yüzünü görmediğim deli gibi özlediğim kocamı almaya gidiyoruz ve böyle bir şey bulmuşum.
Bu fotoğraflar üç haftalık evliyken kaydedilmiş. Daha balayı zamanlarımız ya. Ben ona güvenip bilgisayar evdeyken işe gittiğimde girmiş bakmış. Aklımın ucundan geçmezdi bilgisayarı saklamak başka şifre koymak falan. Öyle güveniyordum ki.

Annem bir haller olduğunu anladı tabi ki tahmin de etmiş zaten telefonuna bakıp böyle olduğumu. Sorunca kredi mevzusunu söyledim ısrar edince instagramdaki resimlerden bahsettim ama ablamı söylemeye dilim varmadı. Onun adına utandım çünkü. Eşimi çok sever ailem, annem öz oğlu bilir. Ablam desen öyle ablalık yaptı ki bu süreçte manevi desteği zaten saymakla bitmez, maddi anlamda erkek tarafının yaptığı kadar altını tek başına yaptı bana düşünün. Tamamen kendi emeğiyle kazandığı parayla.

Bunları düşündükçe delirecek gibi oldum fakat annem anlık hareket etmememi tavsiye etti. Biraz bekle sindir bi bak ne olacak dedi. Ben de bir kaç gün hiçbir şey yok gibi davrandım. Bayram falan geçti. Bu arada psikiyatristimle görüşme imkanım oldu.

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.

Sakince konuştum. En basitinden başlayarak tek tek sordum. Bu konuda da anlık bir dürtü olduğunu, asla o fotoğraflara bakıp bir şey yapmadığını, çektiğini unuttuğunu, bulduğu bu tarz fotoğrafları saklamak gibi bi hastalığı olduğunu söyledi. "O benim de ablam" falan diyecek oldu susturdum.

O gün bu konuyu kapatmıştım kendimce, yine günlerce hiç yaşanmamış gibi davrandım ama bi noktada patladım duygusal olarak. Bi kaç gün ruh gibi gezdim sürekli ağlıyorum, o peşimde geziyor çok üzgün falan. Bu sefer pek sakin olmadan nasıl bunu yaparsın diye çıkıştım, nasıl güvenimi mahvettiğini anlattım. Bu konuşma beni rahatlattı bir süre, içimde kalmadı en azından.

Çok özür diledi. Zamanla geçicek sana affettiricem kendimi çok haklısın bir daha asla dedi. Velhasıl yine normale döndüm ister istemez. Çünkü her dakika beraberiz, beni asla yalnız bırakmıyor (üzerimdeki etkisini de bildiği için) bi şekilde yumuşuyorum.

Gelgelelim şu anda bu forumda size destan yazarak bunu anlatma ihtiyacı hissediyorsam hala arkamda bırakamadım demektir. En ufak gözüme batan alakasız bir hareketinde bile aklıma bu olay geliyor.

Ben mi abartıyorum, uzatıyor muyum, benzer hataya kendim de düşebilir miydim bilmiyorum. Sanki bir açığını bulunca saplandım suyunu çıkarıyorum gibi de geliyor. Aldatmak gibi bi şey de değil bu ama pis bi durum işte. O, benim ona yanlış yaptığım bi konuda affediciydi ve tekrar yüzüme vurmadı. Tamamen unuttu ve üstünü örttü. Ama ben ona aynı şeyi yapamıyorum. Sanki sürekli beni salak yerine koyup arkamdan iş çeviriyormuş gibi geliyor.

Buraya kadar hala okuyan varsa teşekkür ediyorum öncelikle :) İçimi dökmeye ihtiyacım vardı durup durup duygularım kabarıyo bu konuda çünkü. Ben de size yakındım. Okuyup tavsiye verebilecekleriniz varsa şimdiden minnettarım.
herhalde okuyup da en üzüldüğüm yazılardan birisi oldu, sen şoktasın bence mantıklı düşünemiyorsun. psikologtan destek almaya devam et ve bence sakin kafayla düşün kocanın etkisi altında kalma
 
Üniversite dönemimde buna benzer şeyleri bana yaşatmış olan bir adam vardı. Sineye çektim gururumu hiçe saydım seviyorum dedim. Dedim dedim de sonra kendime saygımı kaybettim klinik klinik gezdim. Herşeye gülen bir insandım bir gün tesadüfen aynada kendime denk geldim inanamadım.Öyle kötü haldeydim ki çocukluk fotoğraflarımla dertleşip bak sana noldu diyordum acınacak haldeydim.Demem o ki bir kere yapan üstelik biz alttan aldığımız için ucuz yırttım mantığına bürünen adam fırsat bulduğu an yine yapıyor. Bir kere affeden yine affeder rahatlığını vermeyin,bir kere yapan yine yapar buna emin olun ama.Kimseye ikinci şans vermeyin bu konuda. Yıpranan siz olursunuz.
 
Hepsini okudum ve gercekten çok üzüldüm. Yaşadığınız şey korkunç. Ben mi abartiyorum lafiniza da ayni sekilde inanamadim. Baska kadinlarin foto lari bile iğrençken ablanızın fotosunu almasi........ Bilemiyorum ben daha katı biriyim sanki çünkü ablam söz konusu olduğu an böyle rezil bi durumda yani direk ayrilirdim. Ama siz zaten affetmissiniz ne öneri verebilirz ki artik. Sizin hayatiniz siz bilirsiniz. Diyecek baska laf bulamiyorum.
Aylardır bu forumu okuyorum, bir kaç ay önce de üye oldum,ancak ilk kez yorum yapıyorum.
Sizi öyle bir anlıyorum ki. Ben de kocamı evlendikden 10 yıl sonra başka bir ölkeden (bir kaç şebekede) yazışdığını görünce neye uğradığımı şaşırmıştım. Çünki kocam (10 yıl ya) öyle biri deyildi, öyle tanımışdım. Bunu söylediyim yakın bir kaç kadın böyle şeyleri adi bakmak zorunda kaldıklarını söylediler. Ben de keçtim. Ondan sonra bir kaç defa aynı şeyi yaşadım. Amma ondan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı.
 
X