Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

hasbahce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
11
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhabalar,
eşimin telefonundan msj yakaladım.
aynı iş yeridne çalışıyoruz eşimle .
msj atanda baktım ki aynı şirketten.
seni özledim die msj atmış. tam çıkışa yakındı ..

eşimin hattı benim üzerime kayıtlı . avea girip döküm aldım ve msjlaşmalar oldunu gördüm.. eşim bida olmicaüı yada olacağı ile ilgili bişi sölemiyo sadece aldatmadım snei diyor. ozman msjları göster diyorum ne konuştunuz boşver diyor. benim duurmumda olan yada duyan var mı etrafınızda . siz olsanız ne yaprsınız 2,5 yaşında oğlum var ..

endisine gerekirse ayrılabileceğmizi söyledim. ben onu aldatsam bile o ayrılmazmış. beni çok seviyomuş. göya

Mesaj içeriği de döküm alınabiliyo diye biliyorum? Bence tavrınızı koyun ve kolay kolayda yumuşamayın yada kanıt isteyin ama arada çocuk var bu yüzden dikkatli olun. Allah kolaylık versin.. Kaç yıldır evlisiniz bu arada?

6 yıllık evliyim. msj dökümü maalesef alınamıyo. sadece tarih ve saat görünüyor. msjlaşma içeriği maalesef yok. ama insanı şüphelendiriyor. bilmiyoum kafayı yemekten korkuyorum. telefonu sürekli bi yerlere koymalar sanki msj siliyor da sora ortaya koyuyo . alabilirsin ben rahatım ayakları bilemiyorum arkadaşlar çok kötü şeyler üdşünüyorum.. bide aynı iş ortamı çok kötü

moral bozmayayım ama
aldatmadım derken başka bişeyi kastediyordur belki, daha o aşamaya gelmedilerse... seni özledim ne demek yani. eşin böyle bir mesaja sert ve ters bir şekilde karşılık vermediyse eğer vardır birşeyler.

he ben olsam ne yaparım bilmiyorum ama kesinlikle peşini de bırakmam.

Son düzenleme:
onu kastediyor zati açık açık. tenime sendne başka kimse değmedi diyor. of of bilemiyorum arkadaşlar okadar kötü bişi ki eşimden beklemem böle bii en son kişidir benim için.. liste dökm aldım ayda atıyorum 3-4 defa msjlaşmış . oda akşam saati gece 1e akdar toplam 4-5 msj gibi. öle başlayıp sabaha kadar yada ne bilim.. yeniydi de tam iş üstündeykene mi yakaaldım bilemiyorum..

Aldatmadım demiş ama ne konuştunuz diye sorunca boşver demiş.Madem aldatmamışsa konuştuğunu nasıl kabul ediyor?Konuşunca/mesajlaşınca aldatma olmuyor mu?

Canım böyle mesajlar çekebiliyorsa bu kız,eşin buna göz yummuş demektir.Hangi kız karşısındakinin tepkisinden çekinmeden rahat rahat böyle msj atabilirki?

Elinizde döküm olduğuna göre numarada var kimin olduğunu bulabilirsiniz? şirket içi diyosunuz hemde çok yakınınızda o zaman?

kız zati evli oldunu biliyomuş ki .
of of bilmiyorum. ama adam kabul etmiyo yok bişi abartma üsteleme diyor. ben buna nasıl dayanıcam onu da hiç bilmiyorum. ben boşanma davası açsam bile o istemiyomuş ona kimse katlanamazmış o beni çok seviyomuş falan felan ama msjlaşma serbest of of bilmiourm arkadaşlar ..

Aldatmayı kanıtladıktan sonra ister istesin ister istemesin mahkeme boşar zaten,sen eşini seviyor musun diye sormaz ki elinde telefon dökümleri var,o zaman sorun yok.Boşanmak istiyorsan dökümleri sakla,davanı aç,ekonomik özgürlüğünde var.Yok ben bu adamı böle kabul ederim,çocuğumda var dersen sen bilirsin,ama ben olsam böyle bir adamla evli kalmak istemezdim Allah cc ye büyük konuşmayayım.

Yani siz şu an katlanmak istesenizde aklınızdaki sesler sizi rahat bırakmıcak biliyorum eşinizin sizi rahatlatıcak bi konuşma yapması gereek.. Nerden geliyor bu rahatlığı anlam veremedim. Suçluysan kabullen kendini affettir yani ne var.

BüYÜK konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin

bi farklı olayda benim başımda konu bile açtrdı bana bu sorun yanni...özledim gibi bişi yok ama sonuçta ortada bi msj var...cok kötü..ben yine bekarım bide evli cocuklusunuz.. ben kesinle evlenmicem ya hiç kmseye güven olmaz

Cok sakinsiniz masallah.
Bide ayni sirkettesiniz ve hala konusmadiniz girismediniz onada masallah..

usteki arkadasininda dedigi gibi, ben olsam onu oyle bir rezil ederimki herkesin icinde, insan icine cikacak yuzu kalmaz... evli adami ayartmak ne oluyormus gorsun sonra.

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun bellı kı esın tam ısı pısırme asamasındayken onu yakalamıssın ama bence esın bu kadına karsı cıddı bır yaklasımda bulnmamıs sadece karsı tarafa cevaplar vererek bıraz eglenmıs kac tane erkek karsıdan gelen bır talebe dur dıyebılırkı ??
esını yemeden once o kadını bul onu bır guzel rezıl et cevredekı bırdaha ne senın nede baska eslerın canını yakamasın hee esınde cok masum demıyorum
ınsan ıstemedıkten sonra kımse bırsey yaptıramaz ama maalesef erkekler dırayetsız yaratıklar ve yoldan cıkmaa fazlacada meyıllıler esınıde al karsına tum gerceklerı detaylarıyla anlatmasını soyle yoksa bu ısın mahkemede bıtecegını bellı et ege yumusak davranır kapıyı acık bırakırsan her fırsat buldugunda o kapıdan cıkmak ve dısarıdakı dunyayı tatmak ısteyecektır.
kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…