Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

eşine söyle bakalım,x bayan eşime böyle mesaj atmış diye herkese anlatacağım,de bakalım ne tepki verecek:34:

BüYÜK konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim:-)
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin:-)

koptum yaa.. tercüman olmuşsun dileklerime :))

Cok sakinsiniz masallah.
Bide ayni sirkettesiniz ve hala konusmadiniz girismediniz onada masallah..

usteki arkadasininda dedigi gibi, ben olsam onu oyle bir rezil ederimki herkesin icinde, insan icine cikacak yuzu kalmaz... evli adami ayartmak ne oluyormus gorsun sonra.

burası ufak bi şirket diel rezillik edip kendimi nie aşağıya düşürim ki..
kız der kocana saip çık ne dicen..
kalırısn orada ..

bilmiyorum bakalım ..
nler oalcak..

Ya ben bu kadınları anlamıyorum bekar erkekler varken neden gidip evlileri seçerler,yuva yıkmaktan mutlu mu olurlar?
Yuvasının kıymetini bilmeyen erkekleri hiç anlamıyorum zaten
Aslında bırakcaksın ikisini o adam o kadından bulcak belasını

BüYÜK konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim:-)
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin:-)

Bu erkeklerde inciden çıkmalar sanki.
Hep kadın mı tetikte olacak aman eşim elden gitmesin.
Gidenin gideceği varsa ne yapılırsa yapılsın kalmaz.

Son düzenleme:
Şirkette rezil etmekle ele bir şey geçmezki o zaman kocasıda rezil olacak,arkadaş henüz boşanmayı düşünmüyor.Dövülecek kişide bence kızdan önce kocadır.Koca müsaade ediyorki böyle mesajlar çekmesine,kızda çekiyor.Aldatmadım diyor,konu sahibi mesajları sorunca,önemli değil diyor.Birde kocan nasıl bu kadar kendine güveniyor,seni kaybetmekten korkmuyor mu?

burası ufak bi şirket diel rezillik edip kendimi nie aşağıya düşürim ki..
kız der kocana saip çık ne dicen..
kalırısn orada ..

bilmiyorum bakalım ..

anladik senle isimiz var:-)

ufak bir sirket olmamasi bence daha iyi ne kadar ufak olursa okadar taraf tutulur,
bikere o halti yiyen sen degilsin kadin yapti rezil olan o.
sen karsina hele bi cik yalniz biyere cek biraz sov yalniz yakaliycagin biyerde ona
neler yapabilicegini soyle,
kocana sikayet ederse ben oyle bisey demedim
oda kim falan haberin yokmus gibi davran daha sonra,
yalniz biyerde yakala tatli dille konus, baktin olmuyo iki yapistir osmanliyi:-)
baktin gene olmuyo ailesine git deki kiziniz boyle boyle:-)
sonra eve git cici$lerini giyin kocana belli etme
anliycagin konuyu kokunden hallet:-)
intikam tatlidir unutma;-) o kadinsa sende kadinsin
sen ne yap et kocani elinde tut haberin yokmus gibi davran:-)

ufak bir sirket olmamasi bence daha iyi ne kadar ufak olursa okadar taraf tutulur,
sen karsina hele bi cik yalniz biyere cek biraz sov yalniz yakaliycagin biyerde ona
yalniz biyerde yakala tatli dille konus, baktin olmuyo iki yapistir osmanliyi:-)

pardon???

ortada, iki kişinin mesajlaşması var: biri konu sahibinin KOCAsı, diğeri bir kadın..

konu sahibinin kocası, kadınlarla istediği gibi mesajlaşsın, ama suç karşıdaki kadının olsun, öyle mi? çok enteresansınız..

Siz evli misiniz?

sizina adınıza utandım..

bir kadınsınız.. evli ve eşi tarafından aldatılan bir kadına verdiğiniz öneriye göre, tek suçlu diğer kadın.. koca öyle kutsal bir mevhum ki kadına yapılmadık işkence bırakılmayacak ama kocanın karşısına "cicişler giyilerek" çıkılacak..

gerçekten okurken yüzüm kızardı.. böyle bir bakış açısına sahip olduğunuz için sizin adınıza çok utandım..

arkadaşlar merhabalar,
eşimin telefonundan msj yakaladım.
aynı iş yeridne çalışıyoruz eşimle .
msj atanda baktım ki aynı şirketten.
seni özledim die msj atmış. tam çıkışa yakındı ..

eşimin hattı benim üzerime kayıtlı . avea girip döküm aldım ve msjlaşmalar oldunu gördüm.. eşim bida olmicaüı yada olacağı ile ilgili bişi sölemiyo sadece aldatmadım snei diyor. ozman msjları göster diyorum ne konuştunuz boşver diyor. benim duurmumda olan yada duyan var mı etrafınızda . siz olsanız ne yaprsınız 2,5 yaşında oğlum var ..

endisine gerekirse ayrılabileceğmizi söyledim. ben onu aldatsam bile o ayrılmazmış. beni çok seviyomuş. göya :52::47:

bi çocuğunuz varmış vericeğiniz kararda onu göz önünde bulundurun. aldatmış olsa bile çocuğunuzu düşünün derim daha çok küçük ...

canim benim ortada bir cocuk var, kac kadin kocasini sucladi ondan intikam almaya calisti,
ve hankisi kocasini elinde tutabildi yapan yapiyo bizim turk kadinlari boyle kocasi halt yer once kocaya patlar
ama kocasinin korkusuna karsi taraftaki kadina birsey yapamaz neden? cunku bizim kadinlarimiz kocasini her zaman affeder, almanlara bak kocalari halt yer aninda kapiya koyarlar anlayip dinlemeden adamda pesinden kosar karisin, veya benim yazdigim usulu kullanirlar kocalarini elinde tutmaya calisirla soninda basarirlar,
yazdigim gibi buyik konusmiyim benim basima gelirse ya aninda bosarim yada bu usulu kullanirim 1 kereligine oda cocugun hatirina

Konu sahibi ortalarda yok arkadaşlar,zaten yazılan yorumlarada bir tepki vermiyor ve daha bugün üye olmuş bilemiyorum

1. si siz kocanızı boşamazsınız,burda verilen akılları dikkate dahi almazsınız,aynı şirkette sırf rezil olmamak için o kadınla çalışmaya devam edersiniz,
2. si hiç anlam veremiyorum,kocalarını suçsuz görüpte tüm suçu karşı taraftaki kadında arayanları,ya hu kadın zorlamı kocanızı ilişkiye zorluyor,bu işler al gülüm ver gülüm...
3. sü siz o adamı affettiğiniz sürece gerisi çorap söküğü gibi gelir,nede olsa rezillik çıkmasından korkan bir eşi var...
:68:

Erkeklerin "aldatmadım" derken kastetikleri "yatmadım" oluyor genellikle..
Mesajlaşmayı ve hatta gezip tozmayı aldatmak saymıyor erkekler.
Net bir skor olacak, deftere bir çizik atacak, o zaman hah tamam aldattım diyebiliyorlar gururla.

Mesaj dökümünü alsanız ne olacak ki, arkadaşça mesajlaşacak hali yok şirketteki bayanla. Detayları öğrenmek sizi yıpratır ve eğer evliliğe devam edecekseniz (ki edeceksiniz, çünkü ihanet boşanma sebebi değil hukuk kayıtlarına göre) aranızdaki saygıyı iyice yitirmenize neden olur. Az şey bilin ve bildiğniiz kadarını affetmiş olun. Ne kadar çok şey bilirseniz, o kadar çok şeyi affetmiş ve meşrulaştırmış olursunuz. Bırakın yazdıkları kocanızın sırtında yük kalsın, o yükü almayın kendi sırtınıza.

O kadın karşılık vermiş mi, sadece eşiniz mi yazmış? Kadına iyi bir ders vermek isterdim ben olsam, yanına bırakmazdım. Ama aynı şirkette olduğunuz için eşiniz de işini kaybedebilir. Ama ben bunu da umursamazdım.

asude bahar hanim lutfen, yazdiklariniza dikkat edin utaniyorum falan ne bicim laflar bunlar,
buraya hanimlar dusuncelerini yazarlar sizemi kaldi benim
yazdigim elestirilere utanmak benim dusuncem bu madem begenmedin yazki arkadasa katilmiyorum,
yok utaniyorum yok yuzum kizariyo bana valla bisey olmuyo sonucta arkadasa yardim etme amaciyla yazdim kendisi ztn onerileri ciddiye almayip yine kafasindakini yapicak ve buda biz turk kadinlarinin her defasinda yaptigi sey , lutfen sizinle polemiye girmek istemiyorum. kalp kirmiyalim kirici olmiyalim.

1. si siz kocanızı boşamazsınız,burda verilen akılları dikkate dahi almazsınız,aynı şirkette sırf rezil olmamak için o kadınla çalışmaya devam edersiniz,
2. si hiç anlam veremiyorum,kocalarını suçsuz görüpte tüm suçu karşı taraftaki kadında arayanları,ya hu kadın zorlamı kocanızı ilişkiye zorluyor,bu işler al gülüm ver gülüm...
3. sü siz o adamı affettiğiniz sürece gerisi çorap söküğü gibi gelir,nede olsa rezillik çıkmasından korkan bir eşi var...
:68:

Konuyu ve üye adını hatırlamıyorum ama, hain bir kadının kocasını zorla kendisiyle sevişmeye mecbur bıraktığına, aslında kocasının masum olduğuna inanan bir arkadaş vardı birara.

Back
X