Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

Merhaba,
Eşinin telefonunda böyle bir mesaj furyası yakalamışsın,eşin inkar etmemiş.İspatlamışsın da.Seni üzmek istemem ama bana göre bu da bir çeşit aldatmadır.İstersen 3-5-6 çocuğun olsun;kendin için boşanmalısın.
Sevgiler

yine acılan konu yine konu sahibi ortada yok biz bayanlar yine kendi kuyruğumuzu kovalıyoruz... polemiğede ramak kaldı zaten

sevgili konu sahibi eğer gelirseniz konunuza hat sahibinin iş yerinden olduğunu nasıl anladınız bende merak ettim ve sabrınızada hayran kaldım benim kocama kadın seni özledim diyecek ben aman şirket büyük ses etmiyim diyeceğim cici mini giyip adamın karsına cıkıyım deme sakın ekmeğine yağ sürersin sadece

eşinizin ben ayrılmam seviyorum demesi sizi rahatlatmış galiba ama bence çokta güvenmeyin seven ve kaybetmeyi göze alamayan bi adam neden böyle birşey yapar hemde burnunuzun dibinde? madem elinizde döküm var bulun kadını sessizce gidin sokun gözüne devam ederse hiç hoş şeyler olmayacağını söyleyin kavga gürültü çıkarmadan.neden siz çekinesinizki rezilliği kendisi yapıyor.boşanın demiyorum ama tavrınızı net bir şekilde belli etmezseniz başka boyutlara gelir mesajlara sonra geçmiş ola...ayrıca kocanız içinde bu kadın olmasa bile başka kadın olur nasıl olsa birşey demiyor diye.kendinizi neden ezdiresiniz ki?

yine acılan konu yine konu sahibi ortada yok biz bayanlar yine kendi kuyruğumuzu kovalıyoruz... polemiğede ramak kaldı zaten

sevgili konu sahibi eğer gelirseniz konunuza hat sahibinin iş yerinden olduğunu nasıl anladınız bende merak ettim ve sabrınızada hayran kaldım benim kocama kadın seni özledim diyecek ben aman şirket büyük ses etmiyim diyeceğim cici mini giyip adamın karsına cıkıyım deme sakın ekmeğine yağ sürersin sadece

Sadece özledim demekle kalmamış,tenim seninkinden başka tene değmedi demiş birde,ikinci bir yorumunda yazmış konu sahibi.Çok ilginç:19:

burası ufak bi şirket diel rezillik edip kendimi nie aşağıya düşürim ki..
kız der kocana saip çık ne dicen..
kalırısn orada ..

bilmiyorum bakalım ..
nler oalcak..

"Her sahip çıkılmayan kocaya gel gel yaparsan erken yaşlanırsın, hepsini tatmin etmeye ömrün yetmez" dersin sen de.
Kendi ahlak anlayışı gelişmemiş rezillere, bir başkasının sahip çıkması lazım demekki.

Sadece özledim demekle kalmamış,tenim seninkinden başka tene değmedi demiş birde,ikinci bir yorumunda yazmış konu sahibi.Çok ilginç:19:

:53::53::53::53: yoruma gerek yok artık ben kocası kadına demiş sanmıştım onu eee o zaman durum ortada aldatılıyorsunuz siz pat diye söyledim ama öle meydanda herşey

Başıma gelse ne yaparım bilemiyorum. Belki ayrılırım, belki de affederim bilmiyorum gerçekten. ama bildiğim bir şey var, asla 3. şahısla muhattap olmam. Hani annelerimiz hep demez miydi? " ben sana güveniyorum, çevreye güvenmiyorum" diye. aynen, ben zaten çevreye güvenmiyorum sınırlarını koruması gereken biri varsa o da eşimdir. korumuyorsa belki yol veririrm, belki de zaafıma yenik düşer affederim. Ben "donuna kadar alırım" diyenlerden de değilim. Eğer affedemiyorsam, içim içimi yiyorsa ve birlikte yapamayacaksam, mümkün olan en kısa sürede bitirmeye, hayatımı normale döndürmeye bakarım. Kadınla uğraşmam. İntikam, kin insanı zehirleyen duygular.

arkadaslar size nolucak soyliyim,
tahminde bulunayim,
kadin kocasina gidicek kavga gurultu cikaricak
beni nasil aldatirsin, o kadinada hesap soracagim defol git evden diycek,
koca karisina aldatmadim seni diye savuncak
bakti kadin bagiriyo ya tokat atar yada kapiyi kapatir gider, koca eve bir kac gun gelmez eger
seviyorsa gelir af diler ama eger sevmiyorsa koca degil bosanma kagidi gelir.
boyle olmuyormu? genellikle

ne kadar genişsiniz!
pes doğrusu!!
benim eşim bana bunu yapacak,birde yediği haltı aynı şirkette biriyle yiyecek,ben sorduğumda boşver dicek bende susucam öyle mi?
ya sizin gerçekten gururunuz onurunuz nerede...
1 değil isterse 11 çocuğum olsun o adamın ..ğzına ederim rezillik diz boyu..kızıda burada sitede internette dolanmak yerine şu anda saçını başını yolup şirkette rezil eder ortalığı ayağa kaldırırım...isterse işimden olayım umrumda olmaz..!!!
bunun affı yok..
ne demek ya mesajlaşmak konuşmak falan...
karşı tarafta suç yok,suçun büyüğü eşinizde..
evli barklı çoluk çocuk sahibi adam,eminim aynı yerde karısına hal hatır sormuyordur kolay gelsin demiyordur ama elalemin hatunlarının peşinde dört dönüyordur...

çocuğun hatrına belki bir kerelik affedilebilinir. tabi evlilikte şüphe, güven sorunu çok üyük problem. hadi bunları aştınız diyelim. eşinizi iyi korkutun bence. o kadınla ilişkisini kessin yoksa, ikinizide şirkette rezil ederim diyin. o kadına da sessizce maille yada telefonla şirkette seni rezil edeceğim tehdidini yapın, biraz utanma varsa bu korku onu yiyip bitirecektir. hem eşinizde hem o bayanda suç var. kocana sahip çık derse ne yapcam demişsiniz. ben şöyle derdim : ben sahip çıkamıyorsam senin ortalıkta o..puluk mu yapman gerekiyor? derdim.

elossa sonunda kafadarim ciktin:-) bi an dusunmeye
basladim tek benmiyim karsi halti yiyen kadini ... dagitmak isteyen

zihnen aldatmış o zaman :27: bu adamların bazen bahaneleri çok komik oluyor teni tenine değmediyse sorun yokmu olucak şimdi _?

ya belki adam pastanede karşılıklı muhallebi kaşıklamak için uğraştı o kadar mesajla falan.. İlla her erkeğin amacı yatağa atmak mı yani..
Aşkolsun..:27:

Allah bütün erkekleri islah etsin ne denir ki evli barklı adamın elalemn kadınlarıyla işi ne. bence eşi değil iki tarafta aynı derecede suçlu. evli erkeklerle görüşen kadınları hiç anlamıyorum zaten asıl onursuz olan onlar..:47:

Ben olsam öğrendiğimi belli etmez gizliden bu işi takip ederdim.Eğer affedeceksem hiç bilmiomuş gibi davranmayı tercih ederdim.Eğer böyle bişeyi öğrendiğimi eşimle paylaşmışsam da zaten ayrılırım.Ama ayrılmak değilse amaç sonuçta tekrar beraber olacaksam da süründürümm ondan snra barışırım.Ama bunu tercih etmem ben şahsen.

canım özledim dien kadın .
eşim teninin benden başkasına demedini söylüor. yanlış analaşılmasın..

arkadaşlar ancak baakbildim.. işim vardı tek tek cevaplarım bilmiyorum fikir almak adına bu konuyu açtım. insana derler ya bekara karı boşamak kolay die. gerçekten öyle insan başına gelmeyince nalamıyor hiçbişi. hayır asla rahat deilim oo kocam beni seviyo die de düşünmiyom ama ne yapıcağımı bilmiyorum . eşim o tariten sonra yazışamdığını söyledi. hat sahibi benim eşimin kullandığı telefonda o yüzden döküm bakıcam ay sonunda eğer gerçekten böyle bişi hala devam ediyor ise ozman işler tabiki böyl olmiycak. o kızla ne yapamm lazım bilemediğim için fikirlerinizi öğrenmk isteidm o yüzden. kusura bakmayın ne olur kötü bi izlenim uyandırmak istemedim

duygusal ya da fiziksel aldatmis sizi esiniz. eger yakalamasaydiniz bir sonraki adimin fiziksel olmayacagini nereden bilebilirsiniz ki...

simdiki esinizin hatasi affetmek ya da affetmemek size kalmis, ama affederseniz de ikinci ücüncü vakalarin olmayacagina emin olabilir misiniz? bir kere süphelendiniz, nasil rahat olacaksiniz???

Back
X