Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu ve üye adını hatırlamıyorum ama, hain bir kadının kocasını zorla kendisiyle sevişmeye mecbur bıraktığına, aslında kocasının masum olduğuna inanan bir arkadaş vardı birara.
yine acılan konu yine konu sahibi ortada yok biz bayanlar yine kendi kuyruğumuzu kovalıyoruz... polemiğede ramak kaldı zaten
sevgili konu sahibi eğer gelirseniz konunuza hat sahibinin iş yerinden olduğunu nasıl anladınız bende merak ettim ve sabrınızada hayran kaldım benim kocama kadın seni özledim diyecek ben aman şirket büyük ses etmiyim diyeceğim cici mini giyip adamın karsına cıkıyım deme sakın ekmeğine yağ sürersin sadece
burası ufak bi şirket diel rezillik edip kendimi nie aşağıya düşürim ki..
kız der kocana saip çık ne dicen..
kalırısn orada ..
bilmiyorum bakalım ..
nler oalcak..
Sadece özledim demekle kalmamış,tenim seninkinden başka tene değmedi demiş birde,ikinci bir yorumunda yazmış konu sahibi.Çok ilginç![]()
yoruma gerek yok artık ben kocası kadına demiş sanmıştım onu eee o zaman durum ortada aldatılıyorsunuz siz pat diye söyledim ama öle meydanda herşey
Canım kusura bakma ben yanlış okumuşum.Eşi söylemiş konu sahibine böyle.
zihnen aldatmış o zamanbu adamların bazen bahaneleri çok komik oluyor teni tenine değmediyse sorun yokmu olucak şimdi _?
Sadece özledim demekle kalmamış,tenim seninkinden başka tene değmedi demiş birde,ikinci bir yorumunda yazmış konu sahibi.Çok ilginç![]()