Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

Çok özür dileyerek söylüyorum benim bu konuşmalardan anladığım horoz olayı cinsel birliktelik anlamında sanki, besledim falan yazmış, enerji anlamında diyor zannedersem. yani cinsel hayatta bir problem varsa arkadaşları ile de bunu paylaştıysa peşinden arkadaşları böyle bir mesaj atmış olabilir. Cevap olarak yok sabaha kadar oyun oynadım yazmış çünkü, kestin mi horozu derken uyuyabildin mi manasında sormuyor dur herhalde, başka kelime mi kalmadı yani. Cevap olarak da yok sabaha kadar oyun oynadım dediğine göre bence cinsellik.

Umarım herşey gönlünüzce olur.
İğrenç bi konuşmanın sansürlenmiş hali sanırım dediğiniz gibi çok haklısınız.Çok teşekkür ederim

Büyük ihtimal ortam yapmaya çalışmışlar kadınlarla vs. ama eşi cesaret edememiş de olabilir. Belki aynı evden başka bir odaya yollamaya çalıştılar? Çok karışık ya
Evet o zaman koridor mevzusu da anlasılmis olur. Sonucta apartmani cikarip evin kapisina kadar arkasindan bakacak degiller ya.

Kan testini zaten kendisine yaptırtmam mümküm olmaz nerede nasıl saçından test yaptırırım onu araştırıyorum.İnternet dolandırıcı doluymuş o konuda malesef

Back
X