Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklı yada haksız cıkmak dıgılkı canım..
aslında sonucuda merak edıyomda..
ne bılım ben bırbırını seven ıkı ınsanın arasını bu tarz seylerın bozcagnı pek dusunmuyom..cunku sacma gelıyo ..
okadar seylerle ugrasıyokı ınsan ıkı msj kızıpda huzurunu kacırmamalı bence..dısarda herzaman tehlıke vardır ve her tehlıke yaklasımında sert tepkı verılmemelı...bunlara karsı mucadele edılmelı..
ınsanların arkadaslıklara bakısı farklı olması gayet normaldır..
herkes aynı degıldır kı kardes gıbı buyuyen kız erkek arkadaslıklarında vs.bunlar normaldır ve esının yanında yapılıyo sonucda gızlı yapılmıyoda..eger benım esım ıs arkadası ıle bu sekılde konusuyosa bende gırde kızla kanka olurum..aralarına gırerım gıdıpde esımın yada okızın sacını basını yolmam..
ınsan sevıyesını dusurmemelı kesınlıkle..
yapılanı ben yanlıs gormuyom ..eger konu sahıbı arkadasın esı dun gece evı terk etse ıdı derdımkı kesın farklı dusuncelerı var ama adam yatagına gıdıp uyumus ve esınede guzelce ıfade etmıs bısı olmadgnı ıllahı toz duman cıkmayan atesı koruklemekle ugrasmazdım..
bence serbet kocasıyla barıstı ama yarın öbürgün baska bir konuyla dönüş yapar
slm arkadaşlar uzun zamandır bişiler yazmıyodum sadece okuyodum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyim daha önce hiç bir şekilde bi hatasına olmadı yani ben rastlamadım
.az önce eşim otururken telefonuna baktım (sürekli bakarım öyle kıskandıgım yada bişiiler bulmak umuduyla falan degil).
giden ve gelen msjlarını hiç hafızada tutmaz ama iletilerdeki mesajlarını silmemiş iş yerinde bir bayan arkadaşı var bekar ben ismen tanıyorum eşim çok bahseder ondan daha dogruşu iş yerinde olan herkesten bahseder
neyse telefondaki msejları şöyle minikkuş günaydın günün aydın olsun. sonracıma akşam yatarken ben yatıyorum sabah işe geç gittigi zaman gene öle ben yatıyorum
arkadaşı yeni araba aldı ona inş arabana kuşlar pisler falan filan baya mesajlaşmış valla hepsi aklımda degil ama öyle bi şekilde yazışmalrı var
geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
ben canım ne acelesi var daha alırız dedim ama beni dinlemedi baya gezdik hediye bulmak için
geçenlerde iş yerine gelirken açık giyinmiş kız eşimde kapalı giyin biraz demiş oda kıyafetim yokki kapalı giyineyim demiş eşimde maaşını alınca sana ben kıyafet alıcam diye söz vermiş
geçenlerde eşim rajatsızlandı işe gidemedi telefonunuda arkadaşında unutmuş benim telefonunmdan kızı aradı neden beni aramıyn merak etmedinmi bu neden işe gelmedi diye falan diye konuştu üstelik kızın telefonu eşimin telefon hafızasında yok ezbere biliyo numarasını
eşime gözterdim bu mesajları bu ne diye kızın adını diyerek .............. dedi kızın adını dememe gerek yok ama bozuldu şimdi eşim yatıyo ben oturma odasında yatıcam diye geldim bu odaya eşimde geldi biraz sonra yalakalık yapıyo bana neden yanımda yatmıyosun diye
bana bu mesajlar hakkında hiç bir açıklamada yapmadı gene ne oldu neden bu suratın asıldı falan dedi gitti yattı benden yüz bulamayınca
hanımlr nedir bu şimdi eşimin beni sevdigini falan çok iyi biliyorum bu mesajlar sizce arkdaşçamı ne ben bi anlam yükleyemedim bana yardım edin eşime nasıl davranmalıyım şimdi
sıkılmadan okudugunuz için çok teşekkür ederim hepinize.