Eimin telefonundaki mesajlar

amann nıye cvp yazıyosun hala kızlar konu sahıbesı konu actı yazdıyazdı gıttı.

kızlar biri attı ortaya bişey aslı varmı yokmu sonra çekti gitti açıpta sonucun ne olduğunu olayların nasıl geliştiğini paylaşma gereği duymadı bence kimse yormasın kendini yorum yazmak için

ne kadar ayıp ama ya dalga geçer gibi.sorunun olunca yaz milleti meşgul et.sonra burda millet merak etsin acaba kızcağıza noldu die.ama kızdan ses yok.ayıp.hiç mi vakti olmuyo şimdi buraya 2 satır yazmak için

serbet
hanımın enson giriş tarihi Son Aktivite: 30-07-2009 17:37 bu

bencede misafir olarak girip bakmıştır.

bu konuyu sayfamdan siliyorum hiçççç uğraşamıycam arkadaşlar bundan daha çok derdi olanlar var onlarla yazışırım doğrusu bu çokta dert değilmiş arkadaşa.

fazlaaaa arkadasca o mesajlar. elin herifi nerden minikkusu oluyomus canım. hem kimi kimsesi yokmu bu kızında esin kıyafet alıcakmıs ne alaka!

bence o kızda bi sorun var.sizin mutlulugunuzu kıskanıyo olabilir.bence bugünden itibaren eşine çok yakın davran.ve hiç birşey farkettirmr.üzülmene degmez ..

haklı yada haksız cıkmak dıgılkı canım..
aslında sonucuda merak edıyomda..
ne bılım ben bırbırını seven ıkı ınsanın arasını bu tarz seylerın bozcagnı pek dusunmuyom..cunku sacma gelıyo ..
okadar seylerle ugrasıyokı ınsan ıkı msj kızıpda huzurunu kacırmamalı bence..dısarda herzaman tehlıke vardır ve her tehlıke yaklasımında sert tepkı verılmemelı...bunlara karsı mucadele edılmelı..

ya biliyorum konu cok ilerlemis ve ben yeni gordum bu basligi ve ilgimi cekti bastan sona okumaya calisiyorum ama kar arkadasimizin dedikleri dikatimi cekti ustune basmadan gecemedim kar'cim sana soruyorm canim disarda bir suru tehlikenein oldugunu soyluyorsun ve her tehlikeye tepki verilmesinin hata oldugunu soyluyorsun ve ardindan ekliyorsun "bunlara karsı mucadele edılmelı " peki bu nasil olacak hem tepki vermeyip hem mucadele etmek???

Umarim basligi hala takip ediyorsundur soruma cevap yazabilirsin..

Konu sahibi arkadasimizin bugunku durumunuda cok merak ediyorum sabirsizlikla okuyacagim insallah hakinda hayirli seyler gelismistir...

ay konu oldugu yerde donmus kalmis ama melisabuse arkadasimiz sagolsun hortlatmis bende dustum tongaya :sinifsinif:

konu sahibi arkadasida sitdetle kiniyorum bu ne ya bide boyle moda oldu fantazimi kuruyorlar acaba :olmaz:

gicik oldum ya artik takarim kafayi buraya kaydirigubbakcemile4

serbet arkadasimizin ilk actigi konuya soyle bir goz atdimda konusuna bakarmisiniz

"selam bayanlar benim eşim kule vinç oparötörü 75 ila 100 metre yüksekte çalışıyoben aşagıdan baktımda ödüm koptu resmen 1 2 metre salanıyo delilik adranalin diyo eşim sizinde varmı eşi kule vinç kullanan"

koca vinc oparotoruymus ve 75:100 metre yuksekte salanarak calisiyormus COK MERAK etdim bu kiz arkadasi nenerden bulmus keske gelsede bir kac cumle yazsalaelaelaelaelae

SUNADA DEGINMEDEN GECEMIYECEGIM INSANLARLA BIR SAAT SOHBET BILE YAPSAN SENDE HAKI OLUR VE HELALDIK DILEMEN GEREKIR "HAKINI HELAL ET VAKTINI AYIRDIN BANA " DENIR BOYLE BOS KONULARLA VAKITLERINI CALAMAK VE BEYINLERINI YORMAK BUYUK BABAL VE GUNAH YAZIK DOGRUSU....

ınsanların arkadaslıklara bakısı farklı olması gayet normaldır..
herkes aynı degıldır kı kardes gıbı buyuyen kız erkek arkadaslıklarında vs.bunlar normaldır ve esının yanında yapılıyo sonucda gızlı yapılmıyoda..eger benım esım ıs arkadası ıle bu sekılde konusuyosa bende gırde kızla kanka olurum..aralarına gırerım gıdıpde esımın yada okızın sacını basını yolmam..
ınsan sevıyesını dusurmemelı kesınlıkle..
yapılanı ben yanlıs gormuyom ..eger konu sahıbı arkadasın esı dun gece evı terk etse ıdı derdımkı kesın farklı dusuncelerı var ama adam yatagına gıdıp uyumus ve esınede guzelce ıfade etmıs bısı olmadgnı ıllahı toz duman cıkmayan atesı koruklemekle ugrasmazdım..

böyleleri terk etmez iyice yerleşir üstüne birde ne kadar hünerliyim ve yakışıklıyım vazgeçilmez paylaşılmazım diye düşünür bunların egosu acaip yüksektir.sevmeyide doğru dürüst beceremez canım deyip canını alır üstüne birde ben ne yaptım ki diye sorar pişkin pişkin.

evet eşinin yanında yapıyor minareyi çalmaya heveslenmiş kılıfı önceden biçiyor çünkü

kanka olmazdım ama kanlı bişiy olurdum oda kandavası olurdu çünkü birinci dereceden düşman bellerdim.sengözlerimebaksanab​

bence serbet kocasıyla barıstı ama yarın öbürgün baska bir konuyla dönüş yapar

bu toplumda kadınlar barışmayıpta ne yapacak fisfisfis kaldı ki ayrılmak için kadının calısması,kendine güveni yeterli değil;toplum baskısını,aile baskısını göz önüne alın!!! sizin kurduğunuz cümle şerbet eşiyle barıştıysa başka bi problemını bıze yansıtmamasına neden olabir.bence Şerbet i küçümser bi tavır almışsın :olmaz:

slm arkadaşlar uzun zamandır bişiler yazmıyodum sadece okuyodum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyim daha önce hiç bir şekilde bi hatasına olmadı yani ben rastlamadım
.az önce eşim otururken telefonuna baktım (sürekli bakarım öyle kıskandıgım yada bişiiler bulmak umuduyla falan degil).
giden ve gelen msjlarını hiç hafızada tutmaz ama iletilerdeki mesajlarını silmemiş iş yerinde bir bayan arkadaşı var bekar ben ismen tanıyorum eşim çok bahseder ondan daha dogruşu iş yerinde olan herkesten bahseder
neyse telefondaki msejları şöyle minikkuş günaydın günün aydın olsun. sonracıma akşam yatarken ben yatıyorum sabah işe geç gittigi zaman gene öle ben yatıyorum
arkadaşı yeni araba aldı ona inş arabana kuşlar pisler falan filan baya mesajlaşmış valla hepsi aklımda degil ama öyle bi şekilde yazışmalrı var
geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
ben canım ne acelesi var daha alırız dedim ama beni dinlemedi baya gezdik hediye bulmak için
geçenlerde iş yerine gelirken açık giyinmiş kız eşimde kapalı giyin biraz demiş oda kıyafetim yokki kapalı giyineyim demiş eşimde maaşını alınca sana ben kıyafet alıcam diye söz vermiş
geçenlerde eşim rajatsızlandı işe gidemedi telefonunuda arkadaşında unutmuş benim telefonunmdan kızı aradı neden beni aramıyn merak etmedinmi bu neden işe gelmedi diye falan diye konuştu üstelik kızın telefonu eşimin telefon hafızasında yok ezbere biliyo numarasını
eşime gözterdim bu mesajları bu ne diye kızın adını diyerek .............. dedi kızın adını dememe gerek yok ama bozuldu şimdi eşim yatıyo ben oturma odasında yatıcam diye geldim bu odaya eşimde geldi biraz sonra yalakalık yapıyo bana neden yanımda yatmıyosun diye
bana bu mesajlar hakkında hiç bir açıklamada yapmadı gene ne oldu neden bu suratın asıldı falan dedi gitti yattı benden yüz bulamayınca
hanımlr nedir bu şimdi eşimin beni sevdigini falan çok iyi biliyorum bu mesajlar sizce arkdaşçamı ne ben bi anlam yükleyemedim bana yardım edin eşime nasıl davranmalıyım şimdi
sıkılmadan okudugunuz için çok teşekkür ederim hepinize.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ben evli değilim ama sinir bozucu bir durum.Allah kolaylık versin.Kız asılıo kocana sanki.Kocan da yüz verio gibi.Offff Offff....

Back
X