Eimin telefonundaki mesajlar

vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun:delphin:
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:

Canım insanın içinde o potansiyel varsa şayet,istediğini yap yinede yapcağından geri durmuyor.
Göz dağı güzel fikir ama o kadar profösyöneller varki,karda yürüyor iz bırakmıyor.
Sende içinde o kuşkuyla yaşayıp gidiyorsun.
Çok zor bir durum
Bir aileye bu tarz şeyler girmeye başladımı,tadı tuzu kaçıyor maalesef.

hiç bir evli kadın kocasının iş yerindeki arkadaşınla bu tür konuşmaları masumane olarak degerlendirmemeli bence.evli bir adam bekar olsun olmasın iş arkadaşı ile bu kadar samimi olamaz.bazı arkadaşların dedigi gibi masumane bir arkadaşlık oldugunu sanmıyorum.bu işin peşini bırakmayın ve eşinizden o arkadaşı ile arasına mesafe koymasını söyleyin.baksanıza telefon numarasını bile ezbere biliyor.bu ne cüret.tavrınızı açık bir şekilde belli edin.kaydirigubbakcemile

eşiniz düpe düz sizi aldatma yolunda canım hiç kimsenin normal iş arkadaşlarıyla bu şekilde konuştuğunu sanmıyorum:delphin:

serbet kayiplara karisti? nerelerdesin serbet herkes merak ediyor son durum nedir?:uhm:

vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun:delphin:
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:

aferim aferim süpersin arkadaşım aynennnn katılıyorum vallahii:)) şua zaten biz kötü olduk

böcükcüğüm sana katılıyorum ama ön nasıl kesilir bilemiyorum. Zaten bu tip şeylere başlamış insanlar bazı şeyleri göze almışlardır.

Adama höt pöt desen yemez gibime geliyor yada hoşuna bile gider.

kesinlikle göze almıştır diye bakamıyorum ben kendim..
erkekler aman ne olacak ufacık bir şey ben yem atarım karşı taraf düşerse yerse mantığındalar..
çünkü beyinleri şeylerinde genelinin..
bir kaç gece geçiririz ama evim kadınım başka,onlar kenarda dursunlar ben 3-5 gün güzel hoş şeyler yaşayayım diye düşündü bence şimdiden de yerini yaptı..
ben olsam ( Allah korusun) o mesajları eşime yuttururdum..ne demekmiş..bir anlatsın bana..elin karısına sen kimsinde karışacaksın günaydın iyi geceler diceksin..
bana bunu bir açıklayacak..kendi mantığıyla kuş kadar beyniyle değil ancak..
sonra o kız??Çok üzgünüm çoook
hadi benim gerizekalı kocam aklı şeyinde kocam yaptı etti..
o kızıda arar bunu onuda yanına bırakmaz,düştüğü durumu o kadar düzgün cümlelerle ifade ederdimki gitsin atsın kendini o kuleden aşağı..
:mymeka:
Canım insanın içinde o potansiyel varsa şayet,istediğini yap yinede yapcağından geri durmuyor.
Göz dağı güzel fikir ama o kadar profösyöneller varki,karda yürüyor iz bırakmıyor.
Sende içinde o kuşkuyla yaşayıp gidiyorsun.
Çok zor bir durum
Bir aileye bu tarz şeyler girmeye başladımı,tadı tuzu kaçıyor maalesef.
ablacım elbette öyle zaten bizler de kadın olarak potansiyel olarak bu tehlike altındayız..yaşadık yada yaşayacağız..
ruhumuz duymuyor,olabilir mi?olabilir!
ancak hani bu şerbet arkadaşın yerinde olsam diye ben söylüyorum..kesinlikle yapacaklarım bunlar olurdu kendimi biliyorum..vereliniortak

aferim aferim süpersin arkadaşım aynennnn katılıyorum vallahii:)) şua zaten biz kötü olduk

aman biz kötü olalım hayatım onlar iyi olsunlar yeterki?:bbo:

bilmiyorum ama numarasını ezbere bilmesi,yazışmaları,ona açık giyindi diye uyarıda bulunması açıkcası bana çok arkadaşça gelmedi..

erkek kadın arkadaşlığında belli bi mesafe olmalı

banada anlattığınız kadarıyla eşinizin davranışları biraz aşırı geldi

ona neki kızın elbisesinden anlayamadım

bence farkettirmeden izlemeye devam edin

bende konu sahibine ait konuları okudum yazık kız kaynanadanda dertliymiş zaten ana oğlu yerler bu kızı vallaha

herkes burda fikrini söyler kavgaya ne gerek var arkadaşlar karda kendı fıkrını solemıs sadece

Son düzenleme:
ne zamandır yok bilmiyorum ama insan 2 dk olsa girer haber verir demi.çatladık meraktan ayoldelikafadulden

Ben de olsam coook bozulurdum. Ne demek mesajlasmak ya.Isyerınde konusuyorsun yetmıyomu alla alla.

dn akşam 5 den beri yok yaww kızdı bize sanırım kocasına kızdık diye ne yapıcaktık ki biz

canım başta senin eşin çok yanlış yapıyor sana karşı..sen birkere evli bi adamsın ne işin var senin karıyla kızla..ben olsam önce onun başının etini yerim o olayı ne yapar ne eder ona açıklatırım..ister normal arkadaş olsun isterse sevgili olsunlar bi güzel onun ağzına çok afedersin.............. burnundan getiririm..allah korusun eşim yapsın eğerki allaha büyük söylemeyim onada söyledim zaten çekip başımı alır giderim veya annemle konuşurum bakmam gözünün yaşına.yani affedemem kaldıramam çünkü gururuma yediremem.dünyayı başına yıkarım..allah yardımcın olsun canım yatma boşver yanınada hiç yüz verme valla değmez boşver.ona kız çoksa sanada erkek çokk

Back
X