Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

arivira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen? :D

senin gibi kadınlara kocaları çoook iyi yapıyor işte....kocan aldatsın sen hediye aldır affet ne güzell ya...sonra neydi benim günahım deyin

Son düzenleme:
aferin kocanıza ne güzel yol gösteriyorsunuz.. beni aldat istediğin kadar, sonra her seferinde hediye al affedeyim... hırsıza yol göstermek mi desem, yoksa minareyi çalana kılıfı kendi ellerinle vermek mi ne desem bilemedim...

eşiniz gerçekten masumsa hiç bi hediye aldırmadan affedin, ama eğer değilse nafakanız en güzel hediye olacaktır ..

Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen? :D

Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
:1:

bu mantıkla bi sürü hediyen olacak gibi duruyor. başka bişeylerin de olacak yanında ama söylemiyim şimdi...

yazını sonunu okuyunca aynen :53::53::53::53::53::53::53: böyle olsum

bende sana inanamıyorum aldatılma ihtimali bile insanı mahveder ne hediyesi ne eşyası

Hediye aldırarak affetmek mi?? Bu şekilde davranarak kocanızı bir tarifeye bağlayacaksınız.İstediği zaman yaptığı,yapacağı hataların bedelini ödeyerek canının istediğini yapmaya devam edecek,farkında mısınız??Çünkü hediye aldığı sürece siz onu affedeceksiniz,aynı şimdiki gibi.

ayrıca sadece iş arkadaşıysa seninle tanıştırmalı yada mesajdaki numaradan siz kendiniz arayın böyle birşeyi sorduğuna inanamıyorum:53::20::53:

Back
X