• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen? :D

kusura bakma ama bir hediyeye affedecek kadar gurursuz olamam ben bence sende öyle ol

konu sahıbı ,esınız cok mu zengın ?
zengın dıye mı evlendınız ?
hanı oyle kadınlar da var yaa
"para olduktan sonra ne yaparsa yapsın "dusunenler de var
sanırım sızın evlılıgınız de para uzerıne kurulu olanlardan

bazılarına göre evlilikte bir ticarettir kızlar şaşırmamak lazım...

hatta kocası daha çok aldatsın ki yat kat falanda isteyebilsin konu sahibi...
bu tarz konularda ilginç teorilerim var ama yazarsam banlanırım.her ay banlanıyorum zaten,gerek yok.

Son düzenleme:
yatağıma almadım diyo bi de ya.ister al ister alma.sana ihtiyacı yokmuş ki baksana .mesajlar falan işi götürüyo.bence mesajlaştığı kız çirkinse bişey aldırmana gerek yok.yok ama güzelse en büyük hediyeyi aldır bence aferin sana bu kadar güzel bi kadınla aldatmışsın diye.müstehak aldatılmak böylelerine işte.hediye düşüneceğine pusuya yat,iz sür biraz.bu kadar da altın mücevher hediye delisi olmayalım.kadınlar böyle olursa erkek napsın şimdi.başka ne diyim artık yaa

ence konu fakede neyse ben yorum yapmadan geçemeyeceğim .
neden şaşırdınız anlamadım bazı evlilikler böyle yürür ,kadına kocası aldatıp aldatıp bide hiçbirşey almıyorsa o daha kötü .yine akıllı hatun bence en azından bir yerden kaybediyor ama bbir yerden kazanıyor .

konu sahibi sana inanamııyorum

eşinizbir bayanla nasıl masumca konuşabilir ki mesajlaşabilirki

size ben sizi boynuzluyorummu diyecekti

sizde affettirmek için hediye aldırmayımı yağelediiz ilginçsiniz

demekki alışık olduğunuz bir durum demekki:50::50:

valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi heralde:)) ama olsun ilerde çocuklarınıza gösterirsiniz.bu birinci cici anneden bu ikinci ... gider böyle:)) sakın alsa bile kabul etmeyin.

kızlar ben bi de şey eklicem... ben de bazen erkek arkadaşımı birşey aldırarark cezalandırırım ama benimkisi şöyle...mesela benim sevgilim beni çok fazla arar gün boyu benim ona gösterdiğimden daha fazla ilgi gösterir yani yeterince şımartır gün boyu :)) ama tek tutkusu maç... galasaray maçlarında kendinden geçiyo ve 90 dakikacık müsade et bana maçta arama...ilk yarı bitince arada ara yada maç bitince ara der... bende inadına maç esnasında ararım ve açmayınca da küserim :)) o da gönlümü almak için "babet alayım" der çünkü biliyo ayakkabı tutkumu:)) yani böyle masumca şeylerde hediye olabilir ama ciddi şeylerde asla...çünkü bu erkeğe karşındakini hediyeyle susturma duuygusunu verir...

Bana sizin yaptığınız da hiç masum gelmedi.Keşke erkeklerin tek zaafı futbol olsa.Sizden bir şey rica etmiş ama onu yapmayıp bir de hediye aldırtıyorsunuz.Bana hiç sevimli gelmiyor bu tür davranışlar.Hani çok haksız olur,siz haklı olursunuz neyse.Bence yaptığınız saygısızlık.Aynı şeyi o size yapsa ne yaparsınız Allah bilir.Sizi çok fazla şımartmış,siz de bunu iyi kullanıyorsunuz.

bu çok saçma bikere.resmen beni aldat ama hediyemi getir affediyim diyosun.bukadar basit olmamalı ya. ne hediyesinden bahsediyosun busefer adam aldatıp aldatıp sanki yanlış bişi degil gibi elinde sana hediyeyle gelirse hiçç şaşırma gerçi sen bunu çoktan kabullenmişsin.nekadar yanlış ve küçük düşürücü bir durum.biraz gururrrrrrr diyorum başkada birşey demiyorum sana.

tamam tamam gerçek yorumumu yapayım:)) kızlar amma fesatsınız hee:)) tabi sizin kocanız yapmadı böle bişi hediye aldıramıosunuz verin gazı.şimdi annecim aklında biişey yoksa bunu anca tektaş paklar diicem ama adam daha büyük bişi yapınca ne aldıracaksın.he gözü korksun diosan tektaş yüzük küpe kolye üçlüsünü aldır.boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın.bidahakinede konu aç yine en engin bilgilerim ve hislerimle yardımcı olacağıma söz veriyorum:))) saygılar benden...

yahu cicek aldi adam en azindan gonlunuzu yapmaya calismis
affedip affetmemek size kalmisti
ama o ne cok pahali ne cok ucuz hediyeyle gururunuzu sattisa cikarttiniz

söyle bir sahne geciyor gözümün önÜne
eve giriyorsunuz esinizi bir kadinla yatakta yakaliyorsunuz
tam agzinizi acacaksiniz
esiniz: bmw aldim karicim buyur anahtari, arabada kapinin onunde hadi nazlanma artik.

umarim bir yanlis anlasilma vardir yinede inanmak istemiyorum

Back
X