- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Kendini garantiye al adam naparsa yapsınnapalım çıkar dünyası![]()
![]()

oda kurtarmaz bence![]()
Bi de maldivler tatil olsa

Konu sahibi bu arada şaka mısın sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini garantiye al adam naparsa yapsınnapalım çıkar dünyası![]()
![]()
oda kurtarmaz bence![]()
Kendini garantiye al adam naparsa yapsın
Bi de maldivler tatil olsaistemiyosan kutunu açayım
Konu sahibi bu arada şaka mısın sen![]()
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
![]()
Kendini garantiye al adam naparsa yapsın
Bi de maldivler tatil olsaistemiyosan kutunu açayım
Konu sahibi bu arada şaka mısın sen![]()
Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen?![]()
Düşük çıkabilirkutu mu açtırsam![]()
biliyosun ben çıkarcı ve kinci bi insanımbedelini ödemeli :82:
Düşük çıkabilir
Yüksek bi bedel olsun
Konu sahibinin aklında nasıl bi hediye var acaba merak ettim![]()
Düşük çıkabilir
Yüksek bi bedel olsun
Konu sahibinin aklında nasıl bi hediye var acaba merak ettim![]()
kızlar ben bi de şey eklicem... ben de bazen erkek arkadaşımı birşey aldırarark cezalandırırım ama benimkisi şöyle...mesela benim sevgilim beni çok fazla arar gün boyu benim ona gösterdiğimden daha fazla ilgi gösterir yani yeterince şımartır gün boyu :)) ama tek tutkusu maç... galasaray maçlarında kendinden geçiyo ve 90 dakikacık müsade et bana maçta arama...ilk yarı bitince arada ara yada maç bitince ara der... bende inadına maç esnasında ararım ve açmayınca da küserim :)) o da gönlümü almak için "babet alayım" der çünkü biliyo ayakkabı tutkumu:)) yani böyle masumca şeylerde hediye olabilir ama ciddi şeylerde asla...çünkü bu erkeğe karşındakini hediyeyle susturma duuygusunu verir...