• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

hem boşanmayıp hem keseyi dolduracaksınız. hım....

sadece msjlaştıysa bi çeyrek

oturup konuştuysa bi yarım altın

seviştiyse pırlanta set

nasıl, iyi mi :ssz:

eminim çoğu erkek böyle bir eş hayal ediyordur :)) adam cebindeki paraya göre çapkınlık yapar bence...bu ay çok sıkışkınım hediye alacak param yok en iyisi bu ay aldatmıyım da gelecek aya çapkınlık yaparım artık :)) gibisinden...

Boyle bir kadini hangi (capkin)erkek istemez.:1:Al bir hediye,bitti gitti...
Bence daha cok birseyler yakalamaya calis,iyice kurcukla,takip et
bakarsin daha iyi bir sey bulursun mesaj harici,e bu ne demek daha pahali,guzel bir hediye demek:1:
hadi yine iyisin,senin cikarina oluyor yine:1::1:

hahaha ya hiç güleceğim yoktu.Kız sen hiç kıskanmıyormusun bu adamı? Fena eline düşmüş ama gerçekten.Bence tek taş yüzük aldırmanın tam zamanı veya şöyle gösterişli bir gerdanlık aldırabilirsin.İllaki özel tasarım olsun dersen tavsiyem Suzanna Dai'nin tasarımları Türkiyeye geldi artık.Stilimo nun sitesinden ulaşabilir eşine söylersin :D

Bazen başımıza gelen şeyleri hakettiğimizi düşünüyorum...

Lütfen şaka yaptım diyin :27::27::27:

hahaha ya hiç güleceğim yoktu.Kız sen hiç kıskanmıyormusun bu adamı? Fena eline düşmüş ama gerçekten.Bence tek taş yüzük aldırmanın tam zamanı veya şöyle gösterişli bir gerdanlık aldırabilirsin.İllaki özel tasarım olsun dersen tavsiyem Suzanna Dai'nin tasarımları Türkiyeye geldi artık.Stilimo nun sitesinden ulaşabilir eşine söylersin :D

bir kac mesajlasmaya fazla der adam.. :1::1:

ya konu sahıbı arkadasım ablacım ne dıyeyım bılemedım.. su olayı bı ayrıntılı yazsana allah askına.. senın dusunce yapında kımseyı tanımadım ben bugune kadar kiii kadınlık yapısınada aykırı yani dusuncelerin... ya sen anlatamadın yada bız anlayamadık dıcem ama gayette acık yazmışın... çıkamadım yazının içinden tekrar takrar okuyorum yanlış anlamışımdır dıye... :30::30::30:

kızlar ben bi de şey eklicem... ben de bazen erkek arkadaşımı birşey aldırarark cezalandırırım ama benimkisi şöyle...mesela benim sevgilim beni çok fazla arar gün boyu benim ona gösterdiğimden daha fazla ilgi gösterir yani yeterince şımartır gün boyu :)) ama tek tutkusu maç... galasaray maçlarında kendinden geçiyo ve 90 dakikacık müsade et bana maçta arama...ilk yarı bitince arada ara yada maç bitince ara der... bende inadına maç esnasında ararım ve açmayınca da küserim :)) o da gönlümü almak için "babet alayım" der çünkü biliyo ayakkabı tutkumu:)) yani böyle masumca şeylerde hediye olabilir ama ciddi şeylerde asla...çünkü bu erkeğe karşındakini hediyeyle susturma duuygusunu verir...

Tabi canım madem eşiniz bir haltlar karıştırıyo ve boşanmayı düşünmüyorsunuz e sizde kendinizi bu durumdan karlı çıkartın!...

çok merak ediyorum o hediyeyi kullanırken ne düşüneceksiniz acaba??? hiç aklınıza gelecekmi kocamın beni aldatmasının faturası diye....

yalnız taktir ettim doğrusu ! hem eşinin cebini düşünüyo çok pahalı olmasın diyo hemde kendini ucuza gitmiş gibi hissetmesin diye çok ucuz bir hediye de olmasın diyor.... Allah akıl fikir versin....

Konu sahibi çıksın ve şaka yapdım size desin istiyorum!!!!!!

Bu nedir ya???

Kocasının msn de bir kızla konuşmalarının üzerine 2 çocuklu boşanmış bir kadın olarak size soruyorum...gururunuz nerde?eşinizin ayaklarının altında olduğu belli!!!!!!!!

konu sahibinin sitede 2 tane cevabı var kızlar bana fake kokular geliyor ama
verilen cevaplara çok güldüm ya :)
iyi yapıştırmışsınız vallahi:27:

ben ev aldırırdım. öyle kolay değil beni aldatmak :ssz:

sonra serbest kaç kişiyle olursa olsun:21:

Back
X