Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

kadin size ne aldirayim demis gerisi sizi ilgilendirmezki hakaretler gani maslalah. herkesin bi derdi var sanirim size ne. o bu hayati secmisse size ne boyle yasamak onu mutlu ediyorsa size ne. yargilamak size dusmez.kk mahkemesi hemende bosamis. ne sartlar altinda oldugunu bilemezsiniz neler yasadiginida o yuzden yorum yapmadan once iyice bir dusunun..

Ben kendi adıma konuşayım kesinlikle banane ben yorum yaptım evt haklısın binevi herkez bir değil kimi kocacı, kimi paracı yanlız buda iyi bir köşeye oturup ağlamıyor en güzelini yapıyor keşke bütün kadınlar böyle yapabilse:52:

hahaha ya hiç güleceğim yoktu.Kız sen hiç kıskanmıyormusun bu adamı? Fena eline düşmüş ama gerçekten.Bence tek taş yüzük aldırmanın tam zamanı veya şöyle gösterişli bir gerdanlık aldırabilirsin.İllaki özel tasarım olsun dersen tavsiyem Suzanna Dai'nin tasarımları Türkiyeye geldi artık.xxxxx nun sitesinden ulaşabilir eşine söylersin :D

Offff! Üşenmedim bütüm yorumları okudum:) Bir arkadaş çok güzel demiş.Git al kocanın kredi kartını gizlice gir xxxxx nun sitesine kartın limiti bitene kadar al ne kadar beğendiğin kolye küpe bileklik vs varsa...Hem istediğini almış olursun insanlarında vaktini harcamazsın böyle bir konuyla!

Bu konu reklam amaçlı açılmış.

Yukarıdaki kişiler aynı siteyi tavsiye ediyor.

Konu sahibi,bir başka konuda aynı siteyi tavsiye etmiş.

Hepsi Nisan 2012 kayıtlı ve hepsinin 3-4 mesajı var.

Tamamen ajitasyon maksatlı bir mevzu seçip dikkat çekmek istemişler.

Back