• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

benim anlamadığım hanımefendi sizin sevgiye ihtiyacınız yokmu hiç gerçekten bu hediyeler falan sizi memnun ediyormu,kendinize kocaman bir yalan hayat yaşatıyorsunuz.Erkekler içinde de karakteri düzgün olan çok bir başkasıyla mutlu olabilirdiniz..Eşlerini aldatan erkekler de var bu doğru ama çoğu eşi duymasın diye kırk takla atıyor en azından eşlerine bu yönden saygıları var..sizde işler iyice ortaya dökülmüş..üstelik bence siz eşinizi sevmiyorsunuz peki sevmeye ihtiyacınız olmadımı hiç bu böyle giderse siz de kocnızı aldatırsınız benden demesi..

Konu sahibi krizi fırsata cevirmeye calisiyo. Kazandığı madde ile gururunu nasıl onaracak çok merak ediyorum:19:

bence konu sahibi dalga geçiyor milletle böyle bir şey olabilir mi? insanın bir gururu vardır bu kadar ayağa dökülmemiştir insanlıktan umudum var hala benim :20:

Bence ask i memnudaki firdevs karakterinden bayagi bi etkilenmis gibi yazik.

okurken gözlerim sonuna kadar açıldı...değil yatağa almamak eve adımını attırmazdım ta ki o kadını ayağıma kadar getirip eğr masumlarsa bunn bir yanlış anlaşılma olduğunu ispat edene kdr....gerçkse ztn o kadn ayağıma gelmez o adam da evden içeri giremez...

hem masum olsalar bile değil pırlanta kaşıkcı elmasını bile getirse 1 aydan evvel affetmezdim o bir ay yatak cezası olabilir evde yemek pişirmeme ütü ypmama ve onnla konşmama cezası olabilir o da sırf bir kadnla mesajlaştığı için çk mu kıskancım blmıyorm ama böyleyim böyle yapardım yni şahsen bn olsam...

çnkü aynı şeyi biz kadınlar yapmış olsaydık ağzımızla burnumz yer değiştirmş; gözlerimizle kulaklarımız dans edıyor olurdu....

bu öyle bir erkeğe az bile siz neyin hediyesinden bahsediyorsunuz... bu kdr mı kıskançlık duygunuz törpülendi?? hani bazı kadınalr duymuştum kocasınn çapkınlıkalrını görmezden gelen hiç duymamış görmemiş gbi davranan da.. sizn gbi ne hediye aldırsam diye burda konu açanını ilk defa duyuyorum...

BENİM VE BURDAKİ BAYANLARI HEPSİNİN GURURUNUN TEK TAŞ BİR PIRLANTADAN DAHA DEĞERLİ OLDUĞU FİKRİNDEYİM... :34:

yahu şu "sorunsal" kelimesine takmıştım bende... araştırdım... çıkan sonuçlar :

1.çözümü olmayan anlamlı sıfat, sofistike görünmek için kullanan insanların, kelimenin gerçek anlamını bilenler tarafından değersiz ve aciz görünmesini saglar

2.sorun kelimesini kullanamayan insanların kullandığı
sorun sensin sal da sana ..... diye yanıt verilecek kelime

evett arkadaşım sorun olan hediye değil senmişsin malesef...

yahu şu "sorunsal" kelimesine takmıştım bende... araştırdım... çıkan sonuçlar :

1.çözümü olmayan anlamlı sıfat, sofistike görünmek için kullanan insanların, kelimenin gerçek anlamını bilenler tarafından değersiz ve aciz görünmesini saglar

2.sorun kelimesini kullanamayan insanların kullandığı
sorun sensin sal da sana ..... diye yanıt verilecek kelime

evett arkadaşım sorun olan hediye değil senmişsin malesef...

:60::60::60::60::60::60::60:

Aldatma tarifesi:

Canımsız cicimsiz buluşma teklifi mesajı: Orta halli altın yüzük (pırlanta olmasına lüzum yok)

Gündüz atılan müstehcen içerikli mesaj: Yüzük +bir çift küpe (mesaj gece yarısından sonra atıldıysa kolyeyi de eklersiniz)

Mesajlaşmayı aşıp buluştularsa o zaman da nerede buluşulduğuna bakılır; artık adamın maddi gücüne göre bir karat tektaştan, ev tapusuna kadar yolu var listenin.

hakikaten böyle kadınlar var ama yaa...

kocası aldattığında takı aldırıyorlar.. hatta adam ne kadar açık verirse hediyenin değeri de o kadar artıyor..

gizli bir anlaşma gibi birşey

Eşinin nesine acıyalım ki?

Acınması gereken, bir kadının onuruna bu şekilde bedel biçebilmesi.

siz bence beni yanlış anladınız :)) demek isediğim şuydu : arada ciddi bir küsme olsa o çok haksız ben haklı olsam gerçekten bi problem olsa arada ne zaten ben bişey isterim alsa da zaten elimi bile sürmem direk iade ederim... benim duygularım kalbim tüm eşyalardan maddi şeylerden önemli..ki erkek arkadaşım da bir eşya parçasıyla gönlümü almaya çalışacak kadar odun değil...arada ciddi bi ssorun olsa bi özür dilemesi yeter... maç olayına gelince o zaten bana maddi değeri yüksek olmayan küçük küçük şeyler alır durur aynı şekilde ben de... gönlünden geçer zaten bana babet almak ayakkabı almak... ben mahsuscuktan küsünce ona da bahane çıkar öyle yani... beni şımartmasına gelince de aşkıyla beni şımartır evet doğru... Allah herkese de nasip etsin sevmeyi sevilmeyi...

Allah bozmasın inş bu tarz tatlı küsmeler ve küçük hediyeler herzaman iyidir çiftler arasında erkek arkadaşımda bana maddi değeri çok fazla olmasada sürekli bişeyler almayı sever çokkk fazla şımartır beni şımartmasıda lazım zaten şımartmasa odun diye söyleniriz çok fazla şımartsa tepki alırız ortasını bulmak zor herkez bir değil ben seni gayet iyi anladım Allah bozmasın mutlulugunuz daim olsun inş.

Bi arkadaşın dediği gibi; bence konu sahibi erkek.... :47:

bendim o arkadaş canım:16: hala arkasındayım söylediğimin:31: erkek ve karısını aldattı:34: ne alsam affeder kadınlar böyle durumda hediyeye göre affeder mi ne isterler gibisinden bi araştırma yapıyor:ssz:

maalesef böyle insanlar var :20:

bir arkadasımız eşinin aldattıgını bılıyordu ondan ev istedi adam 3-5ay sonra aldı tapuyuda karsının ustune yaptı -kesın anlasıma oyledır- gecen duydum 2.ye hamıleymıs :53: eşinin bahanesıyse soyleymıs ''güzel dişi görunce uçkuruma sahip olamıyorum''diyormus :53::47::47::47::20:

baska bi arkadasta bılıyordu bile bile 2.ye hamıle kaldı üzerinede 2ev yaptı kocası yasayıp gidiyorlar :53: -Allah korusun-

Allaha sukur bizim tayın çıktı :nazar: hoş ben eşime guvenıyorum ama insanoğlu çiğ süt emmiştir nede olsa daima eşimi onlardan sakınmısımdır üzüm üzüme baka baka kararmasın diye.

haa bide saga sola çok muyluyuz imajı vermıyorlarmı ,havalarda aşk meşk kokuları filan.. uzağındakilere inandırabılırler ama bızım gibi yakınında olanlara asla ancak bu kendilerini kandırmakdır..

Son düzenleme:
Back
X