- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte oldugu kişiden daha iyisini buldugu anda aldatır aldatma sıralanabilir mesela :
1-Cinsel aldatma
2-Duygusal aldatma
3-Şehvet için aldatma
4-Mevki için aldatma
5-Çılgınlık için aldatma
6-Fantazi peşinde koşma
7-İlgisizlik yüzüne aldatma
8-Sinir ile aldatma daha çok ama temeller bunlar :/
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
![]()
çok saçmasın sadece gülüyorum sana![]()
kime sacma dedin anlamadım ?[/QUOT
konu sahıbıne guluyorum kadın aldatılıyor ama hala hedıye peşinde pess yaniii .... yazacak bişi bulmadım okurkern bıle güldüm yaa seviyesi resmen yerlerde nedne kendını rezıl etmek ıstedı anlamadım :44:
bazı insanları hiç anlamıcam mesela seni de,,
Allah korusun, eminim kocanız doğruyu sölüyodur ama o konuyu bırakıp da ben bu kozu nasıl kullansam dur bi hediye aldırayım falan die düşünmeniz emin olun onun aldatmasıdan
daha kötü,,,zavallı adam,,,eğer gerçekten aldatıyorsa
ama sizin bu cümleyi de anlıcağınızı zannetmem
sen tektaş aldır tektaş
varsa 5 taş aldır,,
kime sacma dedin anlamadım ?[/QUOT
konu sahıbıne guluyorum kadın aldatılıyor ama hala hedıye peşinde pess yaniii .... yazacak bişi bulmadım okurkern bıle güldüm yaa seviyesi resmen yerlerde nedne kendını rezıl etmek ıstedı anlamadım :44:
hım konu eski üsttede benım yorumum vardı banamı dedı acana dye sorayım dedım...neyse sorun yok o zaman
![]()
ben gercekten bir şeyi anlamıyorum bu soruyuda genel olarak soruyorum kadın/erkek sevgilisini karısını neden aldatır ?
hım konu eski üsttede benım yorumum vardı banamı dedı acana dye sorayım dedım...neyse sorun yok o zaman
![]()
tamam tatlım
![]()