• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

ben gercekten bir şeyi anlamıyorum bu soruyuda genel olarak soruyorum kadın/erkek sevgilisini karısını neden aldatır ?

Birlikte oldugu kişiden daha iyisini buldugu anda aldatır aldatma sıralanabilir mesela :

1-Cinsel aldatma
2-Duygusal aldatma
3-Şehvet için aldatma
4-Mevki için aldatma
5-Çılgınlık için aldatma
6-Fantazi peşinde koşma
7-İlgisizlik yüzüne aldatma
8-Sinir ile aldatma daha çok ama temeller bunlar :/

Birlikte oldugu kişiden daha iyisini buldugu anda aldatır aldatma sıralanabilir mesela :

1-Cinsel aldatma
2-Duygusal aldatma
3-Şehvet için aldatma
4-Mevki için aldatma
5-Çılgınlık için aldatma
6-Fantazi peşinde koşma
7-İlgisizlik yüzüne aldatma
8-Sinir ile aldatma daha çok ama temeller bunlar :/

ama hani sevgi hani aşk...sen biriyle birlikteysen o kişiyi o hliyle kabul etmiş olman gerekmez mi? tamam insanların kararı beklentılerı zaman içinde değişebilir ama o zamanda ayrılmayı neden secmıyor bu insanlar yazık degıl mı ya allahım korusun böyle insanlardan

bazı insanları hiç anlamıcam mesela seni de,,

Allah korusun, eminim kocanız doğruyu sölüyodur ama o konuyu bırakıp da ben bu kozu nasıl kullansam dur bi hediye aldırayım falan die düşünmeniz emin olun onun aldatmasıdan
daha kötü,,,zavallı adam,,,eğer gerçekten aldatıyorsa

ama sizin bu cümleyi de anlıcağınızı zannetmem
sen tektaş aldır tektaş
varsa 5 taş aldır,,

bazı insanları hiç anlamıcam mesela seni de,,

Allah korusun, eminim kocanız doğruyu sölüyodur ama o konuyu bırakıp da ben bu kozu nasıl kullansam dur bi hediye aldırayım falan die düşünmeniz emin olun onun aldatmasıdan
daha kötü,,,zavallı adam,,,eğer gerçekten aldatıyorsa

ama sizin bu cümleyi de anlıcağınızı zannetmem
sen tektaş aldır tektaş
varsa 5 taş aldır,,

eger adamcagız dogruyu söyluyorsa 5 taş lı yetmez ayolll çok buyuk taşlı bır yüzük aldırsın belkı aklı başına gelınce basına vurur o taşla :1:

kime sacma dedin anlamadım ?[/QUOT

konu sahıbıne guluyorum kadın aldatılıyor ama hala hedıye peşinde pess yaniii .... yazacak bişi bulmadım okurkern bıle güldüm yaa seviyesi resmen yerlerde nedne kendını rezıl etmek ıstedı anlamadım :44:

hım konu eski üsttede benım yorumum vardı banamı dedı acana dye sorayım dedım...neyse sorun yok o zaman

:D:D:D

konu sahibi gercektenmi hediyeyi dusunuyo yoksa boylemi kendimi avutayim diyo yapilcak sey gercekten is arkadasi degilse ve iliskileri varsa iyi bi avukat

Konu sahibi gibiler yuzunden kadinlarin degeri erkeklerin nazarinda bes kurusluk oluyor iste yaziklar olsun.

ben senin kocan olsam valla "bu kadar midesiz bi kadınla yapamam" der seni boşardım....

Benim anladıgım kadarıyla bayan kocasını sevmıyor ne yaparsa yapsın pek umurunda değil bayanın asıl amacı para, paracı yani bu fırsatı, ucu paraya dokunan bir hediyeyle kullanmayı düşünüyor, yani kocasının her eksisi bayanın işine geliyor sanki.. eğer gerçekten kocasını sevmiş olsaydı hediyeyi düşünmezdi.

Son düzenleme:
kadin size ne aldirayim demis gerisi sizi ilgilendirmezki hakaretler gani maslalah. herkesin bi derdi var sanirim size ne. o bu hayati secmisse size ne boyle yasamak onu mutlu ediyorsa size ne. yargilamak size dusmez.kk mahkemesi hemende bosamis. ne sartlar altinda oldugunu bilemezsiniz neler yasadiginida o yuzden yorum yapmadan once iyice bir dusunun..

Back
X