Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Acaba yanlis anlamis olabilir miyim farkli bakis acilari olabilir mi farkedemedigim....yargisiz infaz yapiyor olabilir miyim? Tum bunlarla ilgili bir farkindalik ama en onemlisi sizlerden duygusal destek ve bakis acilariydi istedigim...kimsenin de gunahina girmek istemem...benzer olaylari yasayanlar olabilir..belki ben farkli yorumlamisimdir.su acidan da bakin belki böyle olmustur diyenler olabilir diye yazdim ki farkli bakis acilari da oldu...tum bunlari kafamda sentezleyen elbet ben olacagim...kimi fiziksel bir hastalik olabilir dedi..kimi bir kazadir belki perde yanlışlıkla açılmıştır. .Baska biri Benim de basima geldi bu yanlislikla perde acilmasi dedi .Belki ben fazla duygusal dusundum veya kıskançlık yaptim..yani olasiliklari da duymak bakis acimi gelistirebilir dedim.bu asamada kimse ile konusamadigim icin belki sizlerden görüş alabilirim dedim ama niyeyse hep kendimi aciklamak zorunda kaliyorum veya bir suclama ile karsi karsiya kaliyorum...Bir olay yasadim...dogru veya yanlış bir anlam yukledim..kafamda saglamasini yapmaya calisiyorum...kimseyi de zan altinda bırakmak gibi bir niyetim yok...cunku her olaya bakış acısı veya yorum farkli olabilir..sadece duygusal bir paylasim arayisi...inanin bu kadar yargilanacagimi dusunmemistim

Ne yargısız infazı ya. Gözünle ne gördüysen doğru olan o yani. İnanmıyorsan bekle biraz daha bu tür sapik bir insan yine aynısını yapar çok geçmeden.

Yukarida belirttim zaten...gereken neyse yapilacak...ben kendi basedemedigim sucluluk duygularimdan bahsediyorum.bende yarattigi cökuntuden..atlatamadigim icin paylasmak ve sizden duygusal destek istedim..
İsim adres TC kimlik no falan bunları karalayıp, kişisel bilgileri silip dava dilekçenizi paylaşır mısınız? Kocamı 2 kez cinsel organını kadınlara gösterirken yakaladım yazıyor mu dilekçenizde?

Ne yargısız infazı ya. Gözünle ne gördüysen doğru olan o yani. İnanmıyorsan bekle biraz daha bu tür sapik bir insan yine aynısını yapar çok geçmeden.

İlkinden emin degildim ki zaten yargisiz infaz yapmak istemiyorum dememin sebebi burada farkli bakis acilari paylastilar..mesela perdenin acik oldugunu belki farketmedi veya kasik fitigi sorunu olabilir gibi..bu goruslerle gordugumu yeniden yorumlamaya calisabilirim..kimseyi boyle bir konu ile itham etmek tabii ki istemem.Tum verileri anladiklarimi anlayamadiklarimi değerlendirmeye calisiyorum...bunun kotu birsey oldugunu dusunmuyorum. Herkes elbette bir yorum yazabilir gorus bildirebilir.Bu konuda ilk asamada farkli duygularla buyuk tepkiler verebilir insan veya yanlus yorumlayabilir birseyleri. .ben dostane bir dertlesme bir fikir alışverişi beklerken birden infazlar yok dilekceni paylas vs ifadeleri bence cok garip.burasi bir mahkeme degil bir forum...bazilari da fake olabilir diyor mesela...biri kalkmis beni yargılıyor..bu bir cadi avi da degil..kadınsı bir duygusallikla belki gordugum seyi yanlış yorumlayip yazdigim seyler...

Karar verin yanlış anlama mı yoksa bile isteye mi yapıyordu? Tepkiler gelince hemen boşanma davası açtım yazdınız. Neye göre açtınız davayı, avukatınız mahkemeye boşanmak için ne sebep sundu? Evet dilekçeyi soran benim, kocam teşhirci kadınlara cinsel organını gösteriyor, bu yüzden boşanmak istiyorum yazıyor mu görmek istedim. Dava açtınız mı açmadınız mı?

Hayat sizin hayatınız. Dediğiniz gibi burası anonim bir platform. Ne sizi ne de kocanızı tanımıyoruz. Bunca yıllık kocanızı siz bizden iyi tanırsınız. Yazdığınız başlık ve içerik ortadayken yargısız infaz yapan biz miyiz gerçekten? Gerçeği en iyi siz bilirsiniz, umarım dediğiniz gibidir.

Saçmalama kendine gel..Mükemmelsin direkt kurtulacaksın böyle birinden...

Kendi evliliğine odaklanamamıs kendine farklı maceralar arayan pasif,bitki kadar hayata faydası olmayan bir varlıktan kurtulmussunuz.

Kendin bile kendindeki istikrara ,özgüvene inanamıyorsun şuan öyle yorumladım..Seni tebrik ediyorum..Onun seni kandırmasına izin vermemişsin..Hayatında başarılar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…