- 29 Ağustos 2025
- 70
- 15
- 3
- 58
- Konu Sahibi sevgisevgi67
-
Bence haksizlik ediyorsunuz...malesef bunu yasadim.aslinda bu tepkiniz bana ne kadar korkunc birsey yasadigimi bir kez daha gosteriyor.inanmamanizi anlayabiliyorum.cunku herkesin basina gelebilecek birsey degil...inşallah kimse yaşamasinErkeğin biri dalga geçiyor net yani kimse kusura bakmasın
Yasini bilmiyorum ama otuzlarinda olabilirKomşunuz kac yaşında?
30larinda bir kadin icin mi acaba karşılıklı mi yapıyorlardır diye düşünüyorsunuz? Kimse sizin kocanizin şeyine meraklı değildir yani görse midesi bulanır. Eşiniz öyle kendi kendine sapıklık yapıyor işte.Yasini bilmiyorum ama otuzlarinda olabilir
Hemen nasil böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.boyle bir kaniya nereden vardiniz.ben tum ictenligimle yasadiklerimi paylasiyorum..niye fake olsun.derdimi anlatmaktan cok gercek oldugunu anlatmaya çalışıyorum...Hanımlar defalarca yazmaktan dilimde tüy bitti, konuya inanmıyorsanız şikayet et butonuna basın konuya fake olduğuna dair ima mesajı bile yazmayın lütfen.
Hanımefendi size yazmadım konuya yorum yapanlara yazdım.Hemen nasil böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.boyle bir kaniya nereden vardiniz.ben tum ictenligimle yasadiklerimi paylasiyorum..niye fake olsun.derdimi anlatmaktan cok gercek oldugunu anlatmaya çalışıyorum...
Ben de sizin aciklamaniz altina fake oldugunu dusunenlere bur sitem olarak yazdımHanımefendi size yazmadım konuya yorum yapanlara yazdım.
Cocugunuz varmi yada ailenize cocuklariniza nasil acikladiniz bu durumuDava actim.boyle bir insana nasil guvenebilirim nasil surebilir ki bu evlilik..buyuk bir saygisizlik guven kaybi sapiklik demek bile kalbimi sizlatiyor
Perde açıkken esortman ve kilodunu indirip camın önünde dolaşır mısın? Bu normal mi yani?Cok ilginc bi konu , bosanmak icinde bahaneniz olmus oldu hayirli olsun
Evet calisiyorum ozel bir firmada arge direktoruyumsiz.çalışıyormusunuz eğitiminiz nedir?
Cocugumuz yok çok şükürCocugunuz varmi yada ailenize cocuklariniza nasil acikladiniz bu durumu
Peki bunca yıl evliymissiniz hiç ahlaki yönden boyle oldugunu hissettirecek birseyler yasadinizmi.58 yaşlar bence bir erkegin sapitabilecegi yaşlar hele de o potansiyel varsa.Bu supheyle yasayacaginiza boşanin gitsin.Cocugumuz yok çok şükür
Yakaladığınız gün hemen bir avukat bulup dava mı açtınız? Pazartesi sabah da boşanmış olursunuz. Boşanma davası için dilekçeye neler yazıldı, kocamı komşuya teşhircilik yaparken yakaladım mı yazdınız? Ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum serin hikaye ama eğer gerçekse de kocanız bir köşede geberip gitsin. Çok şükür çocuğumuz yok diyorsunuz ama başkalarının var. Kim bilir kaç kız çocuğuna açıp göstermiştir. Bu dünyayı ben yönetsem sapıklar pedofililer tacizciler ilaç aşı kozmetik deneylerinde kullanılacak diye kanun çıkartırdım.Duygular da bir anda bitmiyor ki malesef...aliskanliklar...duzen...hayaller..hepsi bir anda bambaska hale geldi...yikilmis durumdayim...nasil aşayim nasil yapayim.ruyada gibiyim .
Yukarida anlatmistim gecen yaz da kaldigimiz bir otelde buna benzer birsey yasadim ama tam konduramadim.otel odasının bahçeye acilan kapisi camdi perdesi vardi.onu acmisti yine biraz ve sortunu indirdigini gordum ama tam indirmemisti.ne yapıyorsun dedim.sortumu giyiyorum dedi disarida kadinlar oturuyor ya gorselerdi dedim.ben dikkatsizlik oldugunu dusunmustum.simdi anlam kazandi.bazi yazismalarini yakalamistim watsupta. İste bir sekilde ikna oldum.baglami oyle degil onlar çocuğum yasinda sadece birsey sordum vs gibi seyler soyluyirdu.insan inanmak isteyince inanacak bir sebep buluyor.Ama bu teshircilik badka birsey...aldatilmaktan daha agir birsey gibi geldi bana...karanlik bir yanini gordum.korktumPeki bunca yıl evliymissiniz hiç ahlaki yönden boyle oldugunu hissettirecek birseyler yasadinizmi.58 yaşlar bence bir erkegin sapitabilecegi yaşlar hele de o potansiyel varsa.Bu supheyle yasayacaginiza boşanin gitsin.
İnanin gercek...zaten adli tatil varmis en erken 19 eylulde gorulebilirmis dava 4 gun avukata gittim...anlasmali bosanma protokolu hazirlandi.imzalayacagim dedi hala bekletiyor.o da çekişmeli istemiyor cunku bu yaptigini yazmak zorundayim dedim.ikimizin de bir cevresi var bunlara girmek istemiyorum dedimYakaladığınız gün hemen bir avukat bulup dava mı açtınız? Pazartesi sabah da boşanmış olursunuz. Boşanma davası için dilekçeye neler yazıldı, kocamı komşuya teşhircilik yaparken yakaladım mı yazdınız? Ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum serin hikaye ama eğer gerçekse de kocanız bir köşede geberip gitsin. Çok şükür çocuğumuz yok diyorsunuz ama başkalarının var. Kim bilir kaç kız çocuğuna açıp göstermiştir. Bu dünyayı ben yönetsem sapıklar pedofililer tacizciler ilaç aşı kozmetik deneylerinde kullanılacak diye kanun çıkartırdım.
İnanin gercek...zaten adli tatil varmis en erken 19 eylulde gorulebilirmis dava 4 gun avukata gittim...anlasmali bosanma protokolu hazirlandi.imzalayacagim dedi hala bekletiyor.o da cekusmeli istemiyor cunku bu yaptigini yazmak zorundayim dedim.ikimizin de bir cevresi var bunlara girmek istemiyorum dedimYakaladığınız gün hemen bir avukat bulup dava mı açtınız? Pazartesi sabah da boşanmış olursunuz. Boşanma davası için dilekçeye neler yazıldı, kocamı komşuya teşhircilik yaparken yakaladım mı yazdınız? Ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum serin hikaye ama eğer gerçekse de kocanız bir köşede geberip gitsin. Çok şükür çocuğumuz yok diyorsunuz ama başkalarının var. Kim bilir kaç kız çocuğuna açıp göstermiştir. Bu dünyayı ben yönetsem sapıklar pedofililer tacizciler ilaç aşı kozmetik deneylerinde kullanılacak diye kanun çıkartırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?