Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Erkeğin biri dalga geçiyor net yani kimse kusura bakmasın
Bence haksizlik ediyorsunuz...malesef bunu yasadim.aslinda bu tepkiniz bana ne kadar korkunc birsey yasadigimi bir kez daha gosteriyor.inanmamanizi anlayabiliyorum.cunku herkesin basina gelebilecek birsey degil...inşallah kimse yaşamasin

Hanımlar defalarca yazmaktan dilimde tüy bitti, konuya inanmıyorsanız şikayet et butonuna basın konuya fake olduğuna dair ima mesajı bile yazmayın lütfen.

Hanımlar defalarca yazmaktan dilimde tüy bitti, konuya inanmıyorsanız şikayet et butonuna basın konuya fake olduğuna dair ima mesajı bile yazmayın lütfen.
Hemen nasil böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.boyle bir kaniya nereden vardiniz.ben tum ictenligimle yasadiklerimi paylasiyorum..niye fake olsun.derdimi anlatmaktan cok gercek oldugunu anlatmaya çalışıyorum...

Hemen nasil böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.boyle bir kaniya nereden vardiniz.ben tum ictenligimle yasadiklerimi paylasiyorum..niye fake olsun.derdimi anlatmaktan cok gercek oldugunu anlatmaya çalışıyorum...
Hanımefendi size yazmadım konuya yorum yapanlara yazdım.

Kadinla kulubu adi altinda yasadigim travmayi paylastim ama surekli yalan olmafigina gercek olduguna dair aciklamalar yaparken buldum kendimi.bu hic adil görünmedi bana.cok siradisi bir olay evet o yuzden buraya yazip sizlerden akil yorum istedim..illa herkesin yasadigi makul seyler mi gelir hep insanlarin basina.malesef bunlar da yasaniyir hayatta ben bunu tum acisiyla yasadim yasiyorum.Bu sosyal ortam guzel bir amacla kurulmuş belli ama ustismar edenler de olmuş ki guvensizlikler de olysmus.tepkinizin sebebi bu olabilir anlıyorum ama bu durum benim vasima geldi malesef keske gelmeseydi...sosyal konumum sebebiyle açıklayamiyirum da ailemle bile paylSamiyorum.burada biraz içimi dokmek istedim. Fikir görüş istedim.destek olup görüş bildirenlere tesekkur ediyirum.Umarim atlatirim bu sureci..en buyuk korkum bir bahane bulup geri dönmek

Duygular da bir anda bitmiyor ki malesef...aliskanliklar...duzen...hayaller..hepsi bir anda bambaska hale geldi...yikilmis durumdayim...nasil aşayim nasil yapayim.ruyada gibiyim .
Yakaladığınız gün hemen bir avukat bulup dava mı açtınız? Pazartesi sabah da boşanmış olursunuz. Boşanma davası için dilekçeye neler yazıldı, kocamı komşuya teşhircilik yaparken yakaladım mı yazdınız? Ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum serin hikaye ama eğer gerçekse de kocanız bir köşede geberip gitsin. Çok şükür çocuğumuz yok diyorsunuz ama başkalarının var. Kim bilir kaç kız çocuğuna açıp göstermiştir. Bu dünyayı ben yönetsem sapıklar pedofililer tacizciler ilaç aşı kozmetik deneylerinde kullanılacak diye kanun çıkartırdım.

Peki bunca yıl evliymissiniz hiç ahlaki yönden boyle oldugunu hissettirecek birseyler yasadinizmi.58 yaşlar bence bir erkegin sapitabilecegi yaşlar hele de o potansiyel varsa.Bu supheyle yasayacaginiza boşanin gitsin.
Yukarida anlatmistim gecen yaz da kaldigimiz bir otelde buna benzer birsey yasadim ama tam konduramadim.otel odasının bahçeye acilan kapisi camdi perdesi vardi.onu acmisti yine biraz ve sortunu indirdigini gordum ama tam indirmemisti.ne yapıyorsun dedim.sortumu giyiyorum dedi disarida kadinlar oturuyor ya gorselerdi dedim.ben dikkatsizlik oldugunu dusunmustum.simdi anlam kazandi.bazi yazismalarini yakalamistim watsupta. İste bir sekilde ikna oldum.baglami oyle degil onlar çocuğum yasinda sadece birsey sordum vs gibi seyler soyluyirdu.insan inanmak isteyince inanacak bir sebep buluyor.Ama bu teshircilik badka birsey...aldatilmaktan daha agir birsey gibi geldi bana...karanlik bir yanini gordum.korktum

İnanin gercek...zaten adli tatil varmis en erken 19 eylulde gorulebilirmis dava 4 gun avukata gittim...anlasmali bosanma protokolu hazirlandi.imzalayacagim dedi hala bekletiyor.o da çekişmeli istemiyor cunku bu yaptigini yazmak zorundayim dedim.ikimizin de bir cevresi var bunlara girmek istemiyorum dedim

İnanin gercek...zaten adli tatil varmis en erken 19 eylulde gorulebilirmis dava 4 gun avukata gittim...anlasmali bosanma protokolu hazirlandi.imzalayacagim dedi hala bekletiyor.o da cekusmeli istemiyor cunku bu yaptigini yazmak zorundayim dedim.ikimizin de bir cevresi var bunlara girmek istemiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…