- 29 Ağustos 2025
- 62
- 13
- 3
- 58
- Konu Sahibi sevgisevgi67
-
Bir yıldır uzak olmanız sapıklık yapmasını mı gerektiriyor? Adam gibi boşanmak istiyorum ve ayrılır normal bir insan.Kocami evimizin salonunda perdeyi yari aralamis ve uygunsuz bir vaziyette yakaladim...ben mutfakta kahvalti hazirliyordum..evdeyim ve her an iceri gurebilirim.Bu noktadaki cureti cesareti ve saygisizligini hala kabullenemiyirum.onu o halde...görunce sok oldum.Ne yapıyorsun sen perde acik dedim sortumu düzeltiyorum dedi.Şok oldum.Onun durdugu yerden ne gorunuyor diye baktim. Araliktan sadece karsi komsunun penceresi gorunuyor ve pencerenin onunde de bir sandalye duruyordu. Yeni tasindigimiz icin bir tuhaflik seziyordum Komsu kadin da sortla geziyor ve perdeleri kapatmiyordu aksamlari..elbette bu olabilir ama yine de biraz rahatlik sezdim.Belki ben geldigimde bu kadin orada oturuyordu. Kocamin gozunde uzak gozlugu oldugu icin suphelendim.Biraz dikkatli bakinca arkada o kadini gördüm.O durum karsilikli miydi bilemem ama şok oldum.evi terkettim ve dava actim.bana abartiyorsun dedi sonra da sen zaten bur yildir uzaksin bana dedi.Dogru bir yildir duzgun bir kari koca ilişkimiz yoktu ama bu gecerli bir sebep midir...zaman zaman kendimi sucluyorum.psikolijik destek almaya basladim Bu normal bir aldatma mi yoksa baska birsey mi nolur yardim aşamiyorum bu olayi
Siz 58, eşiniz de 58+ yaş mı gerçekten ?Kocami evimizin salonunda perdeyi yari aralamis ve uygunsuz bir vaziyette yakaladim...ben mutfakta kahvalti hazirliyordum..evdeyim ve her an iceri gurebilirim.Bu noktadaki cureti cesareti ve saygisizligini hala kabullenemiyirum.onu o halde...görunce sok oldum.Ne yapıyorsun sen perde acik dedim sortumu düzeltiyorum dedi.Şok oldum.Onun durdugu yerden ne gorunuyor diye baktim. Araliktan sadece karsi komsunun penceresi gorunuyor ve pencerenin onunde de bir sandalye duruyordu. Yeni tasindigimiz icin bir tuhaflik seziyordum Komsu kadin da sortla geziyor ve perdeleri kapatmiyordu aksamlari..elbette bu olabilir ama yine de biraz rahatlik sezdim.Belki ben geldigimde bu kadin orada oturuyordu. Kocamin gozunde uzak gozlugu oldugu icin suphelendim.Biraz dikkatli bakinca arkada o kadini gördüm.O durum karsilikli miydi bilemem ama şok oldum.evi terkettim ve dava actim.bana abartiyorsun dedi sonra da sen zaten bur yildir uzaksin bana dedi.Dogru bir yildir duzgun bir kari koca ilişkimiz yoktu ama bu gecerli bir sebep midir...zaman zaman kendimi sucluyorum.psikolijik destek almaya basladim Bu normal bir aldatma mi yoksa baska birsey mi nolur yardim aşamiyorum bu olayi
Evet malesefSiz 58, eşiniz de 58+ yaş mı gerçekten ?
Bu teshircilik mi aldatma mi...gerci ne farki var...ikisi de kotu yirmi yillik evliyiz...nasil bu yanini farketmem bunca yilSiz varken bu kadar rahatsa siz yokken neler yapar? Boşanın, temiz bi sayfa açın kendinize..
Bu bir teshircilik mi aldatma mi...gerci ne fark eder..bunca yillik evlilik...nasil anlamam farketmem bunca zamanSiz varken bu kadar rahatsa siz yokken neler yapar? Boşanın, temiz bi sayfa açın kendinize..
İnanin aldatsa bu kadar üzülmedim belki...yikildim cok kotu durumdayim.konduramiyorum..aşamiyorumHer ne olursa olsun kocanız resmen sapık
O dediginiz eylem yoktu.sadece sortunu indirmis ve kendini gosteriyorduKarşıdaki kadının büyük ihtimal hiç haberi yoktur evinde rahatça dolaşan biridir. Eşiniz gözüne kestirmiş mastürbasyon yapıyor rezalet bu durumu kolay kolay kimsenin içi almaz bunu. Yolunuz açık olsun ben de sizin gibi yapardım.
Çok cok cok kotuyumVallahi zihnimde bile canlandiramadim.. siz yaşamışsınız
İyi de bu bahane değil ki. Bu boşanmak için başlıca bir sebepCok ilginc bi konu , bosanmak icinde bahaneniz olmus oldu hayirli olsun
Adamı linç etmeden önce, eşinizin kasık fıtığı vb bir rahatsızlığı var mı ?Evet malesef
Muhteşem bir bakış açısı gerçekten, ülkedeki “Kadınlar terk etmeyi bilmez” lafının kanıtı gibisiniz.Cok ilginc bi konu , bosanmak icinde bahaneniz olmus oldu hayirli olsun
Duygular da bir anda bitmiyor ki malesef...aliskanliklar...duzen...hayaller..hepsi bir anda bambaska hale geldi...yikilmis durumdayim...nasil aşayim nasil yapayim.ruyada gibiyim .Cok ilginc bi konu , bosanmak icinde bahaneniz olmus oldu hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?