Esimin test sonucu lutfen bakin

Yok yazmıyor. Bu arada bir aydır keçi boynuz pekmezi içiyor. Asıl gariplik de burada. Değerler artmajsı gerekirken yerle bir olmuş.alkol sigara yok
Sperm için Kullanılan kürler yada ilaçlar en az 3 ay sonra etkisini gösteriyor. Hemen 1 ayda sonuç beklemeyiniz.
Keçiboynuzu pekmezine devam edin ayriyeten çakşır suyu alın aç karnına eşiniz içsin. İleri hareket için birçok ilaçtan iyiymiş.

Evet verdi . Biz bitkilerden yanaydik. Keçi boynuzu pekmezi içti bol bol
Keşke kullansaydınız ilaçları çünkü sınıra yakın bir değer olsa basit takviyelerle düzelebilir belki ama sizde biraz daha uzakmış değerler sınıra. Bir de morfoloji problemi de var bu biraz daha uğraştıracaktır sizi. Varikosel için usg çekildi mi?

Merhaba hanımlar. Bir yılı geçkin çocuk istiyoruz olmuyor. Dün tahlil istedi doktor sonuçlar çıktı . Doktora iki gün sonra gidebileceğiz ama içim içimi yiyor . Sanki çok kötü anlayanlar bakabilir mi lütfen. Üç ay önceki testi de ekledim. Onda bu kadar kötü değil. Nasıl bu kadar kötü çıkabilir üç ay farkla .

Sevgili @Mune ilgili yere yazdım ama yeterli dönüt olmadığı için konuyu buraya yazdım lütfen en azından bi süreliğine tasimayin
Ellle muayene yapıldımı eşinize, üroloğa gittiniz mi varikosel sorunu var mı?
Sperm hareketi yok gösteriyor. Ama bu sorunu aşan birsürü eş var. Düzelmesi Biraz uzun bir süreç olacak ama umutsuz olmayın.

Tamam o yoksa ameliyat derdiniz yok şükür. Hormonlarla ilgili bir sorun vardır sanırım. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Stres yapmayın. Sperm kalitesine yönelik yiyecekler tüketin bir süre sonra tekrar test yaptırın. Ama ne olursa olsun sakin olun. 🤗

Ellle muayene yapıldımı eşinize, üroloğa gittiniz mi varikosel sorunu var mı?
Sperm hareketi yok gösteriyor. Ama bu sorunu aşan birsürü eş var. Düzelmesi Biraz uzun bir süreç olacak ama umutsuz olmayın.
Evet urologa gittik elle muayene de yapıldı. Röntgen de çekildi. Sorun yok çok şükür. Çok sagolun

Varikosel yok .ama nasıl ikinci test bu kadar kötü çıkabiliyor acaba laboratuvar kaynaklı bi hata mi
ilk test de iç açıcı değil zaten çok özürdilerim seni üzmek için değil ama doktora gittiğinde zaten öğreniceksin..labaratuvar hata yapmaz diyemem ama şüpheniz varsa perhiz süresi en az 3 gün olunca tekrar test yaptırın önce doktorunuza sonucu göterin tabi
varikosel yoksa hormonsal sorun olabilir ki bunun tedavisi çok daha kolay

Aynı yerde mi yoksa baksa bi yerde mi yapsak tekrardan. Bu arada iki test de farklı hastane de yapıldı

ben de bunu diyecektim iki test farklı yer gibi duruyor diye

bir de birinci 4 gün boşalmadan 2. test 2 gün boşalmadan yazıyor

bu veriler de değiştirebilir

tekrar denemekte fayda olabilir test yapmayı

lakin ilk testten sonra bir teşhis olmadı mı, gidin 3 ay sonra gelin dememiştir değil mi

Tamam o yoksa ameliyat derdiniz yok şükür. Hormonlarla ilgili bir sorun vardır sanırım. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Stres yapmayın. Sperm kalitesine yönelik yiyecekler tüketin bir süre sonra tekrar test yaptırın. Ama ne olursa olsun sakin olun. 🤗
Çok sagolun sizi tanımayan insanların böyle morel vermesi çok güzel birsey 😍

Varikosel yok .ama nasıl ikinci test bu kadar kötü çıkabiliyor acaba laboratuvar kaynaklı bi hata mi
canım buara sana moral bozma benim eşimin de sperm sayısı 0 dı hormonsal bi sorun vardı ilaçla tedavi oldu sonra varikosel de vardı sperm sayısı bazenn sıfır bazen 2 milyon gitti geldi ....6 defa tüp bebek yaptık olmadı ama sonra doğal yoldan hamile kaldım oğlum 3yaşında

Back
X