özelliştirden tek tek onları seçip yorum yapmalarına engel olabilirsin hatta senin gönderilerini görmelerine bile engel olabilirsin, sülalecek face de olunca oluyo böyle şeyler, kapat onlara herşeyini... en azından facede sinir olmazsın, zaten başka şehirdelermiş
evet süper fikir çok ama çok teşekkür ederim. arkadaşım ya inan hemen yapcam söylediğini. eşimde fark etmez hem öyle olunca.
Bir de arkadaşım ben şunu eklemek isterim..
Evlilikte eşinle yaşadığın sorunları hiç ama hiç kimseye anlatmayacaksın.. Ne kendi ailene, ne eşinin ailesine.. Hele eşinin ailesine "asla" zaten..
Ufak tefek sorunlarımı anlattığım kişilerin, bana inat olsun diye, benim karşımda "çifte kumru" triplerine girmelerinden öyle tiksindim ki.. Yani sorsan hiç sorunları yok onların..
Dinlerken güya çok üzülürler, dert ortağı olmak isterler sana, çözüm bile üretirler.. Ay ne iyi insanmış dersin..
Bir bakarsın ya 7 köye yaymış anlattıklarını, ya da anında "muhteşem evlilik" pozlarına girmiş..
En iyisi burada, KK'da paylaşmak..
Bir de arkadaşım ben şunu eklemek isterim..
Evlilikte eşinle yaşadığın sorunları hiç ama hiç kimseye anlatmayacaksın.. Ne kendi ailene, ne eşinin ailesine.. Hele eşinin ailesine "asla" zaten..
Ufak tefek sorunlarımı anlattığım kişilerin, bana inat olsun diye, benim karşımda "çifte kumru" triplerine girmelerinden öyle tiksindim ki.. Yani sorsan hiç sorunları yok onların..
Dinlerken güya çok üzülürler, dert ortağı olmak isterler sana, çözüm bile üretirler.. Ay ne iyi insanmış dersin..
Bir bakarsın ya 7 köye yaymış anlattıklarını, ya da anında "muhteşem evlilik" pozlarına girmiş..
En iyisi burada, KK'da paylaşmak..
hem çirkinler hem işleri hem maaşları hem de kocaları var.
anlamıyorum durup durup çirkin olduklarını yazmışsınız.beğenmiyorsanız silersiniz olur biter.bence siz onları kıskanıyorsunuz.nedenlerini de kendiniz yazmışsınız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?