Eşimin teyzesi benimle bi sırrını paylaştı.Bu sır bana çok ağır gelmeye başladı.

SERRAV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
50
0
0
Eskişehir
Birgün bu bildiğim şey ortaya çıkarsa ve benimde bildiğimi eşim öğrenirse eşimin tepkisi ne olur diye korkuyorum.Sizce bunu eşimle paylaşmalımıyım.

Birgün bu bildiğim şey ortaya çıkarsa ve benimde bildiğimi eşim öğrenirse eşimin tepkisi ne olur diye korkuyorum.Sizce bunu eşimle paylaşmalımıyım.

Arkadaşım eşinle paylaşım ilişkin çok önemli bu konuda bence.. Konu her ne olursa olsun olay ne kadar özel ve önemli olursa olsun eğer eşinin azıcık da olsa tepki vereceğini düşündüğün bir konuysa, mutlak paylaşmalısın bence.. konu ortaya çıktığında senin önceden bildiğini eşin öğrendiğinde tepkisi ne olur bunu düşün.. Çok ciddi tepki vermez diyorsan önemseme ama yok tepki verecek kişilikteyse bence hiç zaman kaybetme uygun bir ortam yarat ve bu konuyu aç.. "bu durum şöyle şöyle bil ama bilmemezlikten gel" gibi benzer bişeyler diyebilirsin.. Herzaman eşlerin birbirinden bişey saklamaması güveni arttırdığına inanırım.. :44: :44:

Siz suna acik yureklilikle "ben sir tutamiyorum" desenize.

Bence kimsenin baskasinin sirrini digerlerine soyleme gibi bir hakki yok. Ister esin olsun, ister kardesin olsun. Sir tutamiyorsaniz keske kadina soyleseydiniz ki size buyuk bir sir vermeseydi. Sir tutamayan insanlarin icini kemirir verilen sirlar, can atarlar bari bir kisiye soyleyeyim diye. Bunun sirrin agirligiyla filan da ilgisi yok.
Ve bunu bizlere degil, o kadina sormaniz daha dogru zaten. Baskasinin sirrini habersiz baskalarina soylemek de insan hakkina girmek olmuyor mu?
Bu arada o esler arasinda gizli-sakli birsey olmaz durumlari kendinle ilgili konular icindir. Baskasinin ozelini paylasmak degil. Sapla samani karistirmamak lazim.

Son düzenleme:

Siz suna acik yureklilikle "ben sir tutamiyorum" desenize.

Bence kimsenin baskasinin sirrini digerlerine soyleme gibi bir hakki yok. Ister esin olsun, ister kardesin olsun. Sir tutamiyorsaniz keske kadina soyleseydiniz ki size buyuk bir sir vermeseydi. Sir tutamayan insanlarin icini kemirir verilen sirlar, can atarlar bari bir kisiye soyleyeyim diye. Bunun sirrin agirligiyla filan da ilgisi yok.
Ve bunu bizlere degil, o kadina sormaniz daha dogru zaten. Baskasinin sirrini habersiz baskalarina soylemek de insan hakkina girmek olmuyor mu?
Bu arada o esler arasinda gizli-sakli birsey olmaz durumlari kendinle ilgili konular icindir. Baskasinin ozelini paylasmak degil. Sapla samani karistirmamak lazim.

Görüşüne saygı duyarım, herkesin olaylara bakış açısı farklıdır.. Tabi ki sapla samanı ayıramama özelliğide farklıdır..

Size söylenen sır size emanet edilmiş demektir.
Eşinizin bilmesine ne gerek var.
Onu ilgilendirmeyen bir konuysa eğer.Ona zarar verecek ya da doğrudan ilgilendirmiyorsa..
Eğer öyleyse de teyzeye söylesin teyzeniz konuşsun eşinizle...

Son düzenleme:
Back
X