- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?Facebook gibi ortamlarda bırakın siyasi şeyler paylaşmayın. Ben paylaşanlara kızıyorum.
Çünkü malum hep akraba, eş dost ekli oluyor ve herkesin siyasi görüşü, hayat görüşü birbirinden farklı.. İlla ki arada bir laf sokan, bir şeyler söyleyen çıkıyor. Sen de kendini tutamaz cevap yazarsan olaylar gelişiyor. Benim de var öyle akrabalarım, sürekli tuttuğu parti ile alakalı ya da karşı olduğu parti ile alakalı saçma sapan şeyler paylaşıyor ve çoğu insanı kışkırtıcı şeyler.. İnsan aramız bozulmasın diye susmak zorunda kalıyor.Neden?
ayy kara cahil biriyle karşı karşıyasınız sanırımHerkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.
Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.
Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.
Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.
Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.
Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
haklısın ama ben zaten devlet memuruyum yani uç seyler ya da hakaret içeren şeyler paylasmam yasak.o yüzden gayet normal yazılar paylaşıyorum.hatta kk dan da ekli 5 6 arkadaşım var onlar da bilir.Çünkü malum hep akraba, eş dost ekli oluyor ve herkesin siyasi görüşü, hayat görüşü birbirinden farklı.. İlla ki arada bir laf sokan, bir şeyler söyleyen çıkıyor. Sen de kendini tutamaz cevap yazarsan olaylar gelişiyor. Benim de var öyle akrabalarım, sürekli tuttuğu parti ile alakalı ya da karşı olduğu parti ile alakalı saçma sapan şeyler paylaşıyor ve çoğu insanı kışkırtıcı şeyler.. İnsan aramız bozulmasın diye susmak zorunda kalıyor.
onu bende yapiyim bariBenim facebookta 3 grubum var. Birinci grup cok yakin arkadaslarim, ailem, samimi akrabalarim. Paylastigim herseyi gorurler.
Ikinci grup uzak akrabalarim, fazla samimi olmadiklarim. Paylasimlarimin belli kismini gorur, fotolarimin sadece bazilarini gorurler.
Ucuncu grup is arkadaslarim, her paylastigimi gormelerini istemediklerim, ayni sizin durumunuz gibi. Benimle ilgili hic birsey gormez sadece genel paylasimlari gorur, kan araniyor ilanlari, onemli haberler vs.
Kafam rahat. Baktim ilk iki gruptan sikinti cikaranlar var. Atiyorum hemen ucuncu gruba. Ne halleri varsa gorsunler![]()
Yok canım gerçekte yolmaz elbette :) o benim tabirim:) k.validem sadece alınır kırılır belki bir iki laf sokar.esim zaten istersen sil boş ver dedi.o konuda bir sorun yok.esime kalana kadar ben zaten kendimi ezdirmem de işte kalp kırmak ya da sorun yaşamak zor geliyor banabide sildigin zaman heyer sana hesap sorarsa facebook sistemden kaynakli sildi de yalanda degil bazen yanlislikla silinebiliyor esinde seni biraz ezdirmesin kayinvalidene karsi benim kayinvalidem oyle diyecek yolarim seni diyecek gelde sikiysa yol beni derim bilmiyorum ailen arkandami ama sahipsis olmadigini hissettir
45 falandir sanırım. yok engellersem mutlaka fark edip ona haber uçuranlar olurBu teyze kaç yaşında ? Hani engelle diyeceğim çünkü başka birinden aratmak aklına gelmezse sorun da çıkmaz ona da hesabımı kapattım dersin .
süper bir taktik bu :)Benim facebookta 3 grubum var. Birinci grup cok yakin arkadaslarim, ailem, samimi akrabalarim. Paylastigim herseyi gorurler.
Ikinci grup uzak akrabalarim, fazla samimi olmadiklarim. Paylasimlarimin belli kismini gorur, fotolarimin sadece bazilarini gorurler.
Ucuncu grup is arkadaslarim, her paylastigimi gormelerini istemediklerim, ayni sizin durumunuz gibi. Benimle ilgili hic birsey gormez sadece genel paylasimlari gorur, kan araniyor ilanlari, onemli haberler vs.
Kafam rahat. Baktim ilk iki gruptan sikinti cikaranlar var. Atiyorum hemen ucuncu gruba. Ne halleri varsa gorsunler![]()
paylaşımlarını sınırlarsan göremez o teyzecik![]()
Limitli profile alin takibi de birakin yeter (arkadas listesinden çıkarmadan ana sayfadan onun gonderilerini engelleyebiliyorsunuz)
ben esimin akrabalarini ve kendi aile buyuklerimi oylr yaptim çünkü yorumlarina tahammul edemiyorum![]()