• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Teyzesi ve Yıpranan Sinirlerim

Silmek ve yasaklamak yok , uyarı kar etmedi ; o zaman çeşitlilik iyidir deyip kabul edeceksiniz ya da o hesabı orada bırakın sevdiklerinizi gizlice başka adrese transfer edin. Teyze hicreti başlatın :)

takipten çıkar, gönderilerini göremez özellikle profiline girmezse, ağzının payını ver oturttur ya da

Herkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.

Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.

Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.

Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.

Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.

Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
eee sil direk engelle yüz yüze geldigindede benim görüsüme uymuyosun kusura bakma seni sosyal medayda ekleyeemm de
sahsen benn atatürkcü olmayan laikliklerini düsüncesine uymayan ve atatürke hakaret eden partileri tutanların hepsini facede sildim sahsiyettede mümkün oldugunda görüsmem görüsürsemde onlarım tüm yalan dolanların yüzünü savururum gözleri acılsın o partiyi tutmasın diye bu kadar basit

Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.

Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.

Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.

Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.

Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
ayrıca kaynanam hiccccccccc umrumda dgeil benim siyası görüsüm benimdir kaynanam kendini 1 paket makarnaya satarsa onuda silerim bu kadar basit

Şu yorumundan sonra sadece sosyal paylaşımda değil, akrabalık olarakta ilişkimi bitirirdim...bu kadar net...böyle düşüncede bir insanın benim hayatımda olması ziyandır....

Şu yorumundan sonra sadece sosyal paylaşımda değil, akrabalık olarakta ilişkimi bitirirdim...bu kadar net...böyle düşüncede bir insanın benim hayatımda olması ziyandır....
Icimden geçen o elbette ama akrabalık bağları öyle kolay kesilmiyor maalesef.her yaz görüşmek zorundayız biz bir de benim ailemden biri değil ki konuşayım edeyim,eşimin Teyzesi a desem alınacak tipler.

Evet kızlar su filtreleme dediğiniz şeyi yapacağım ben en mantıklısi o galiba.yani her paylasimimi göremeyecek.bunu yarından önce yapayım:KK71:

Icimden geçen o elbette ama akrabalık bağları öyle kolay kesilmiyor maalesef.her yaz görüşmek zorundayız biz bir de benim ailemden biri değil ki konuşayım edeyim,eşimin Teyzesi a desem alınacak tipler.
O zaman irtibatını minimale indir..selam selam..o kadar....ben öyle yapıyorum...tavrımdan anlıyolar zaten, sonra kendileride o sınırı geçmiyorlar tabi anlayana....

Allah'ım Allah'ım.. Milletin teyzesi facebooklarda atar yapsın,bizim nenemiz hala televizyondakilerin bizi gördüğünü zannetsin :KK45:
Ben reenkarnasyona inanıyorum. Nenem Dünya'nın kaplumbağanın sırtında olduğunu düşünen vatandaşın 1930 yılında vücut bulmuş hali :p

Valla şu forumda yorumlarına "heh tam bu" dediğim veya çok güldüğüm sayılı üyelerdensin mesele cevap vermekse çokta güzel verirsin ama senin durumun buna müsait olmadığından, onun zeka yaşını kendinize denk görmeyip zor olsada ciddiye almayın. Onun haricinde engellersenizde görmez sizi çıkardığınızı anlamaz neticede.

Valla şu forumda yorumlarına "heh tam bu" dediğim veya çok güldüğüm sayılı üyelerdensin mesele cevap vermekse çokta güzel verirsin ama senin durumun buna müsait olmadığından, onun zeka yaşını kendinize denk görmeyip zor olsada ciddiye almayın. Onun haricinde engellersenizde görmez sizi çıkardığınızı anlamaz neticede.
Teşekkürler :)

Zaten hep görmezden geliyordum da son yazdığı beni çok gerdi.

Bu benim de derdim. Akrabalarımın hayat görüşlerini bayram ziyaretlerinde şurada burada görünce soğuyorum ama sosyal medya görmezden gelmeyi imkansız kılıyor. Baya baya tiksiniyorum. Hadi başka insanların sığlıkları neyse de akrabalar güya "mutlak yakınlarımız". Yani bazen oturup ciddi ciddi düşünüyorum "Akrabaya ne kadar toleranslı olmalı?" diye.

Ayarlardan o kişiye tüm paylaşımlarınızı kapayabilirsiniz. Böylee sadece profil fotoğrafınızı görür başka hiç bir paylaşımınıza bir şey yazamaz sinirlerinizi de zıplatmaz. Öyle sürekli apır sapır yorum yazıp insanı sinir eden akraba teyzeler geldi facebooka ne yazık ki, bende bıktım direkt kapadım artık facebooku.

Kadesa sana da aynı şeyi yazayım sanal hayatla yaşamı karıştırmayalım

Burası da sanal ama birbirimizi tanımıyoruz belki karşı balkonda kahve içiyorsun ama bilmediğimiz için sorun değil

Ama o Facebook gibi insanda sanal hissi yaratan ama gerçek kişîler ile bağlı platform daha sıkıntılı

Genel bir beğeni yahut mesaj da olay yaratıyor

Bu nedenle özellikle dünya görüşünüz farklı insanla paylaşımlar sorun oluyor yoksa gerçek hayatta o kişi ile düğünde bayramda görüşürsün olur biter

Eşin haklı çıkar arkadaşlıktan Kv be bîkecek çok sıkışırsan yanlış yere basıp çıkarmıştım de benzer isimlerle karışmış de

Bîr de bu teyzeler Kv ler kaç yaşında ki internette paylaşımları vs var

Kendimi çok yaşlı içi geçmiş vs hissettim

Ben kapattım 2 yıl oldu. Huzurlu ve mutluyum. Resmen geriliyordum. Siz böyle deyince ben de kendimi içi geçmiş hissettim..

Back
X