• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin teyzesinin kızı

Umursamamaya çalışıyorum bide ortamdaki herkes anlıyo bi bana bakıyo millet bi ona yani ortamda da bi gerginlik oluyo bişey çıkıcak diye heralde korkuyorlar

Umursamamaya çalışıyorum bide ortamdaki herkes anlıyo bi bana bakıyo millet bi ona yani ortamda da bi gerginlik oluyo bişey çıkıcak diye heralde korkuyorlar
Ne yapıyo mesela
İnadına eşinin yanından ayrılma konuşup gülüşün elini tut hiç umursama ona bakma

Ne yapıyo mesela
İnadına eşinin yanından ayrılma konuşup gülüşün elini tut hiç umursama ona bakma
Nasıl anlatsam mesela çay dagitiyo beni atliyo böyle tavırlı davraniyo örneğin o bi odada oluyo ben koridordan geçerken kapıyı carpiyo sanki ben onun olduğu odaya giricem ve daha başka şeyler sürekli homurdaniyo inanın ben oturdugum yerden kalkmiyorum su alacaksam bile kv. Getiriyo mecburi şeylerde kalkıyorum sırf bişey çıkmasın diye düğün salonunda tam karşımıza oturup kötü kötü bakıyo bize. Eşimde takma neseli dur diyo ben geriliyorum nedense o öyle yapinca

Amca kızı , teyze oğlu v.s konuları açıldığında , " kardeş gibi " , yok mide kaldırmaz şeklinde yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen. Forumda bu şekilde evli çok kişi var, ayıp oluyor .

Ve hayır kardeş değiller , evlenebilirler.
Elbette akraba evliliği dışında ki evlilikler daha çok tavsiye ediliyor ancak ne yasak ne günah.

Beraber büyüyen aileler var, birbirlerini yıllarca görmeyenler.
Herkes kendi çerçevesine başkasını yerleştirmeye çalışmasa ne iyi olur.

Nasıl anlatsam mesela çay dagitiyo beni atliyo böyle tavırlı davraniyo örneğin o bi odada oluyo ben koridordan geçerken kapıyı carpiyo sanki ben onun olduğu odaya giricem ve daha başka şeyler sürekli homurdaniyo inanın ben oturdugum yerden kalkmiyorum su alacaksam bile kv. Getiriyo mecburi şeylerde kalkıyorum sırf bişey çıkmasın diye düğün salonunda tam karşımıza oturup kötü kötü bakıyo bize. Eşimde takma neseli dur diyo ben geriliyorum nedense o öyle yapinca

Neden o kadar takılıyorsunuz ki.
Her an böyle kişiler insanın karşısına çıkabilir. Soğukkanlı davranacaksiniz hareketleri karşısında , görmemezlikten geleceksiniz.

Tabi bu durum karaktere göre değişir. Kimi , hesap sorar ,kimi görmemezlikten gelir, kimi orda burda konusunu açar şikayet eder.

Tabiki yaptığı ayıp, terbiyrsiz. Ama ne bilim ben hep üzülürüm ya, sevdiğine kavuşamamak yada karşılıksız sevmek kalbi çok yaralayan bir şey... Mesela ben tanıdımızın oğlundan hoşlanıyordum beni istemediği yetmezmiş gibi ablasıyla srkadaştık onun telinden bile numaramı sildirmiş, o kadar kırıldımki.. Kalbim şuan paramparça. Yani o kızın kalbi kırılmış bir kere belki şuanki kocasını sevsede boşver sen yinede ona kırıcı şeyler söyleme.. Kalbi kırık biri olarak onun ruh halini tahmin edebiliyorum.

Mümkünse kızın eşinin yanında rencide ederdim. Sonra o düşünsün:))

Tabiki yaptığı ayıp, terbiyrsiz. Ama ne bilim ben hep üzülürüm ya, sevdiğine kavuşamamak yada karşılıksız sevmek kalbi çok yaralayan bir şey... Mesela ben tanıdımızın oğlundan hoşlanıyordum beni istemediği yetmezmiş gibi ablasıyla srkadaştık onun telinden bile numaramı sildirmiş, o kadar kırıldımki.. Kalbim şuan paramparça. Yani o kızın kalbi kırılmış bir kere belki şuanki kocasını sevsede boşver sen yinede ona kırıcı şeyler söyleme.. Kalbi kırık biri olarak onun ruh halini tahmin edebiliyorum.
Ben zaten empati kurdum bencede çok üzücü ama artık oda evli ve hala ilgisi olduğunu belli. Hiç suçum olmadığı halde böyle davranmasına kiziyorum

Hanımlar hepinize yorumlariniz için teşekkürler bu konuyu içimde çok buyutiyodum dediginiz gibi takmayıp yokmuş gibi davranicam kendi eylenme me bakıcam. :KK24:

:D :D :D tam ergen yaaa. takmaya değmez boşver kudursun dursun. benim anlamadığım kocamın kulağına gider diye de mi korkmuyo ??

Back
X