Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyo meselaUmursamamaya çalışıyorum bide ortamdaki herkes anlıyo bi bana bakıyo millet bi ona yani ortamda da bi gerginlik oluyo bişey çıkıcak diye heralde korkuyorlar
Nasıl anlatsam mesela çay dagitiyo beni atliyo böyle tavırlı davraniyo örneğin o bi odada oluyo ben koridordan geçerken kapıyı carpiyo sanki ben onun olduğu odaya giricem ve daha başka şeyler sürekli homurdaniyo inanın ben oturdugum yerden kalkmiyorum su alacaksam bile kv. Getiriyo mecburi şeylerde kalkıyorum sırf bişey çıkmasın diye düğün salonunda tam karşımıza oturup kötü kötü bakıyo bize. Eşimde takma neseli dur diyo ben geriliyorum nedense o öyle yapincaNe yapıyo mesela
İnadına eşinin yanından ayrılma konuşup gülüşün elini tut hiç umursama ona bakma
Nasıl anlatsam mesela çay dagitiyo beni atliyo böyle tavırlı davraniyo örneğin o bi odada oluyo ben koridordan geçerken kapıyı carpiyo sanki ben onun olduğu odaya giricem ve daha başka şeyler sürekli homurdaniyo inanın ben oturdugum yerden kalkmiyorum su alacaksam bile kv. Getiriyo mecburi şeylerde kalkıyorum sırf bişey çıkmasın diye düğün salonunda tam karşımıza oturup kötü kötü bakıyo bize. Eşimde takma neseli dur diyo ben geriliyorum nedense o öyle yapinca
Ben zaten empati kurdum bencede çok üzücü ama artık oda evli ve hala ilgisi olduğunu belli. Hiç suçum olmadığı halde böyle davranmasına kiziyorumTabiki yaptığı ayıp, terbiyrsiz. Ama ne bilim ben hep üzülürüm ya, sevdiğine kavuşamamak yada karşılıksız sevmek kalbi çok yaralayan bir şey... Mesela ben tanıdımızın oğlundan hoşlanıyordum beni istemediği yetmezmiş gibi ablasıyla srkadaştık onun telinden bile numaramı sildirmiş, o kadar kırıldımki.. Kalbim şuan paramparça. Yani o kızın kalbi kırılmış bir kere belki şuanki kocasını sevsede boşver sen yinede ona kırıcı şeyler söyleme.. Kalbi kırık biri olarak onun ruh halini tahmin edebiliyorum.
Nasıl anlatsam mesela çay dagitiyo beni atliyo böyle tavırlı davraniyo örneğin o bi odada oluyo ben koridordan geçerken kapıyı carpiyo sanki ben onun olduğu odaya giricem ve daha başka şeyler sürekli homurdaniyo inanın ben oturdugum yerden kalkmiyorum su alacaksam bile kv. Getiriyo mecburi şeylerde kalkıyorum sırf bişey çıkmasın diye düğün salonunda tam karşımıza oturup kötü kötü bakıyo bize. Eşimde takma neseli dur diyo ben geriliyorum nedense o öyle yapinca
Aynen bende onu merak ediyorum kocası duyar diye korkmuyomu korkmuyo demekki korksa yapamaz bence![]()
![]()
tam ergen yaaa. takmaya değmez boşver kudursun dursun. benim anlamadığım kocamın kulağına gider diye de mi korkmuyo ??