• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin titizliği ve her şeye karışması! bıktım artık.

bende akrep burcuyum ve kaliplarimi ben belirlerim sizde adaletli ve sevgili bir sekilde esinize sinirlarinizin cok dar oldugunu sikayet edinn hakkinizi vermesini beklemeyin cunku hak verilmez alinir

Tam beni anlatmıştın ufak farklarla.Bende 22 yaşında evlendim.Olaylar aynı 10 yıl oldu evleneli.Değişen birşey yok yani değişmesini bekleme.Hatta dün yüzüne söyledim sen evde kendi kuralların geçsin istiyorsun.Eski sosyalist devletler gibi olduk herşey tek otoriteden.

birazda hatayı kendimizde aramak lazım üniversite 2.sınıf öğrencisi bir bayansın okul bitmeden 36 yaşında biriyle evlnemek niye? bende öğretmen adayıyım kpss olmadan söz bile veremiyorum kimseye meslek evliliği olmuş gibi sizinki inşallah düzelir mutlu olursun

evet severek evlendik..sigara kahve içtigimi biliyordu..abur cubur yedigimide..yaş kompleksine mi giriyoo nedir bilemiyorum kii..cunku kendi yemiyo..yedigi şeyler ceviz badem, meyva bukadar..kola bile içmiyoo..ben bu kadar oldugunu herşeye karısıcagını bilmiyordum..ama dışarı bile cıkamıyorum yaaa..çıkabilirmiyim desem hemen bir bahane ve suratı asılıyooo..ama bana sordugun cıkabilirmiyim diyee evden..hemen izin veriyorum..hiçte suratım asılmıyooo.hatta evde yanlız kalıcam diye seviniyorumm..cok skıldım şimdiden...

bir lafından çözümün kapında olduğunu gördüm :))
kulağını aç ve iyi dinle..
çıkabilirmiyim diye soruyorsa izin verme..
telefonundan kadın isimlerini sil mesajlarını onu rahatsız edecek şekilde karıştır..
izlediği programı izlememesini ne bleyim işte psikolojik etkilerini söyle
sen eğitimci olacaksın..

azcık psikolojik savaş verirsen sen kazanabilrsin..
onun yanında ağladığın zamanları çok az tut..
ve bir gün numaradan bunalıma gir
şöyle ki
evde olduğu bir gün yataktan kalkma kalkınca pijamalarını çıkarma.. tv başına geç kahvaltı yapasım yok de.. yemek yiyesim yok de..
sonra bi ara odana git ve yaşadığın bunalımı hatırlayım koyver gitsin (e napalım seninki çare bırakmamış) yanına geldiğinde de
çok bunaldığını artık hiçbirşey yapmak isteediğini bunu hayal etmediğini anlat (anlatırken gözyaşı dökersen vurucu olur ama erkeklerin yanında sıksık ağlarsan sıradanlaşır ara sıra.. birde sakın boşanmaktan falan bahsetme sık sık boşanalım lafı boşanmayı da sıradanlaştırıyor)
sonra arada çıkıp hava almak istiyorum seninle gezmek istiyorum sosyal olmak istiyorum de..
sen gidiyosun keyfın gıcır insan yüzü görüyorsun.. değişik yerler görüyorsun.. de..
yemeğine koyduğu tuza kadar karış tuz koyarsa hayır koyma sana zararlı vs de..
ayrıca eşyaların yerini sık sık değiştir bunaldım böyle istiyorum ruhum daralıyor vs de..
ve o konuşma anında evde de çok bunalttığını kendini yönetilen bir kukla gibi hissettiğiini anlat.. herşeye müdahale ettiğini ama bunun sadece onun yaşamı olmadığını dünyanın onun etrafında olmadığını senin de bir hayatın olduğunu ve ortk yaşam kurmanızın ortak hayatın gereklerinden bahset.. herşey sana göre olamaz artık ikimiz varız..
eğer sen olmaya devam ederse bu evlilik ben şimdiden yoruldum ama biz olacaksak senin değişmen gerekiyor bu şekilde olmaz de..
bu konuşmadan sonra bir değişim göremezsen üzgünüm hayatın gerçekten zor..

şöyle düşün o şimdiye kadar hep yalnız yaşadı ve kendine ait bir düzen oluşturdu alışkanlıklar vs ama şimdi evli sen gençsin ama o senden çok büyük o yüzden düzeni oturtması yeni hayata adapte olması zor olur bu yüzden seni kendine benzetmeye çalışır konuşursanız düzelir gbi geldi bana :))

Back
X