yas farkindan cok aranizdaki kultur farkindan benimde esimle aramda 6yas var bu yasadiklarinin aynilarini ilk zamanlar yasadim nerdeyse
esin kendini gelistirmis bir insan benimkide oyleydi
yaptiklari aslinda hic yanlis degil
kitap okumak duzgun programlar izlemek
saglikli beslenmek aslinda cok guzel ama bize ters geliyor cunku her insanin farkli bir yasam tarzi var
ben evlendigimde 20 o ise 26 idi ben universite 2 sinif o ise
okulu bitirmis ingilterede ve isvicrede 2 senedir calismis bir insandi ...
sigarayi agzina surmez .. kola kesinlikle icmez ..turk dizisi asla izlemez .. uyku saatleri bellidir .. az uyusa basi agrir cok uyusa sersem olur ... nete fazla takilmaz ...( bilgisayar muhendisi bikkinlikta var ) ... yurtlarda kalmis okurken calisirkende kendi evi vardi o yuzden cok titiz duzenlidir ....
iste boyle birseydi biz evlenmeden oncede 3 sene flort ettigimiz icin biliyordum huylarini
o bana evlenmeden oncede kizardi .. bende ona ot derdim
evlendikten sonra baska bi konuda anlatmistim evlendik sirketi iflas etti uzun bi sure is bulamadi strese girdi diye
ayni baskiyi evde banada uygulamaya basladi ... titizlik temizlik konusunda asla karismazdi guvenirdi
ama erken yatalim nette cok kalma kola icme cips yeme cikilota az ye dersini calistinmi sinavina calis ..... filan filan bitmezdi
oyle bi bunaldim o kadar cok goz yasi doktum ki zaten baska problemlerde vardi issizlik bilmem ne filan ikimizde stresteydik
aldim bunu karsima hem agladim hem anlattim
ne bu buyukluk taslama derdin neden uzerimde bu kadar baski kuruyorsun
zaten issizsin istedigimiz saatte yatsak ne olcak en azindan hafta sonlari beni rahat birak dedim
sen benim boyle oldugumu biliyordun neden beni degistirmek istedigini evlenmeden once bastan soylemedin dedim
ve seneler gecti simdi durum tersine dondu
cips kola hala yemez
sekere kolestrole dikkat eder
istedigimiz saatte yatariz hatta o benden daha beterlesti
hala dizi izlemez zaten artik bende izlemiyorum
super bi evliligimiz var yuvarlanip gidiyoruz
dipnot : hamielliktete o baski yeniden ve asiri sekilde devam etti :))) hamile olunca yandin :)))
gecer sabret surekli konusmayi dene .. guzellikle tatlilikla anlat olmazsa agla bagir cagir zirla bi sekilde nasil yasamak istedigini anlat ona ..
esin kendini gelistirmis bir insan benimkide oyleydi
yaptiklari aslinda hic yanlis degil
kitap okumak duzgun programlar izlemek
saglikli beslenmek aslinda cok guzel ama bize ters geliyor cunku her insanin farkli bir yasam tarzi var
ben evlendigimde 20 o ise 26 idi ben universite 2 sinif o ise
okulu bitirmis ingilterede ve isvicrede 2 senedir calismis bir insandi ...
sigarayi agzina surmez .. kola kesinlikle icmez ..turk dizisi asla izlemez .. uyku saatleri bellidir .. az uyusa basi agrir cok uyusa sersem olur ... nete fazla takilmaz ...( bilgisayar muhendisi bikkinlikta var ) ... yurtlarda kalmis okurken calisirkende kendi evi vardi o yuzden cok titiz duzenlidir ....
iste boyle birseydi biz evlenmeden oncede 3 sene flort ettigimiz icin biliyordum huylarini
o bana evlenmeden oncede kizardi .. bende ona ot derdim
evlendikten sonra baska bi konuda anlatmistim evlendik sirketi iflas etti uzun bi sure is bulamadi strese girdi diye
ayni baskiyi evde banada uygulamaya basladi ... titizlik temizlik konusunda asla karismazdi guvenirdi
ama erken yatalim nette cok kalma kola icme cips yeme cikilota az ye dersini calistinmi sinavina calis ..... filan filan bitmezdi
oyle bi bunaldim o kadar cok goz yasi doktum ki zaten baska problemlerde vardi issizlik bilmem ne filan ikimizde stresteydik
aldim bunu karsima hem agladim hem anlattim
ne bu buyukluk taslama derdin neden uzerimde bu kadar baski kuruyorsun
zaten issizsin istedigimiz saatte yatsak ne olcak en azindan hafta sonlari beni rahat birak dedim
sen benim boyle oldugumu biliyordun neden beni degistirmek istedigini evlenmeden once bastan soylemedin dedim
ve seneler gecti simdi durum tersine dondu
cips kola hala yemez
sekere kolestrole dikkat eder
istedigimiz saatte yatariz hatta o benden daha beterlesti
hala dizi izlemez zaten artik bende izlemiyorum
super bi evliligimiz var yuvarlanip gidiyoruz
dipnot : hamielliktete o baski yeniden ve asiri sekilde devam etti :))) hamile olunca yandin :)))
gecer sabret surekli konusmayi dene .. guzellikle tatlilikla anlat olmazsa agla bagir cagir zirla bi sekilde nasil yasamak istedigini anlat ona ..